Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaczorowy 2015-06-17, 21:55 10
Szczątki cycków w 12:45. Szkoda prądu tak jak na resztę "materiału".
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 21:57
W sumie nawalony czy nawalony i upalony, co za różnica a hajs z akcyzy na przekręty byłby konkretny.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:02 139
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pylaochos 2015-06-17, 22:06 57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:09 9
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:10 86
@Sayagin - dobrym rozwiazaniem problemu jaki przedstawiasz byloby zachipowanie wszystkich ludzi. Mozna ich rowniez zamknac w klatkach tak dla bezpieczenstwa. Jedzenie (oczywiscie tylko to zdrowe) wydawane przez urzednikow na kartki. Warto rowniez wprowadzic zakaz poruszania sie pojazdami mechanicznymi (debile tez nimi jezdza i powoduja zagrozenie). Idz byc niewolnikiem gdzie indziej. Aha - nie palilem i nie pale bo mnie to po prostu nie jara i to czy bedzie legal czy nie nic dla mnie nie zmienia.
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2015-06-17, 22:13 23
Zgłoś
sirapacz 2015-06-17, 22:16 6
a ja uwazam tak: nie palilem i nie planuje (szkoda mi zdrowia tak samo na fajki). jednakowoz uwazam ze marycha winna byc legalna. Powinna byc dobrze opodatkowana (jak szlugi a najlepiej 2x). Obecnie nie ma problemu zeby kupic trawe a zarabiaja na tym jedynie męty społeczne i przestępcy. a tak zarabialibyśmy wszyscy. zobaczcie na kalifornie. tam wygenerowali taką nadwyżkę, że zgodnie z prawem musieli zwrócić(!!!) nadpłacony podatek każdemu obywatelowi tego stanu bo zebrali za dużo pieniędzy(litości).

natomiast nie jestem za uwolnieniem rynku twardych narkotyków. na tym polu powinno być jak w tajlandii. oni dobrze wiedzą jaka kara jest skuteczna.

eriko: kazdy ma swoj zly dzien i wtedy suszący zęby sami się proszą;p
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:17 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:17 2
Zgłoś
Bugini 2015-06-17, 22:19 19
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-17, 22:35 3
Nie rozumiem za bardzo czemu legalizacji chcą palący. Przecież to prawdopodobnie oznacza wzrost cen (akcyzy, sryzy itp), a w tej chwili nie ma problemu z załatwieniem gieta, pięciu czy pięćdziesięciu nawet, chyba, że jest się gimbusem (chociaż i tutaj problemy nie powinny być duże). Natomiast przeciwni są Ci, którzy nie palą, dla których to mogłoby się ewentualnie korzystnie skończyć - podwyższeniem wpływów z podatków na przykład. Fuck logic.
Zgłoś
kadol7 2015-06-17, 22:37 33
Zgłoś
Nicker 2015-06-17, 22:52 13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem