Szczątki cycków w 12:45. Szkoda prądu tak jak na resztę "materiału".
konto usunięte
2015-06-17, 21:57
W sumie nawalony czy nawalony i upalony, co za różnica a hajs z akcyzy na przekręty byłby konkretny.
konto usunięte
2015-06-17, 22:10
@Sayagin - dobrym rozwiazaniem problemu jaki przedstawiasz byloby zachipowanie wszystkich ludzi. Mozna ich rowniez zamknac w klatkach tak dla bezpieczenstwa. Jedzenie (oczywiscie tylko to zdrowe) wydawane przez urzednikow na kartki. Warto rowniez wprowadzic zakaz poruszania sie pojazdami mechanicznymi (debile tez nimi jezdza i powoduja zagrozenie). Idz byc niewolnikiem gdzie indziej. Aha - nie palilem i nie pale bo mnie to po prostu nie jara i to czy bedzie legal czy nie nic dla mnie nie zmienia.
a ja uwazam tak: nie palilem i nie planuje (szkoda mi zdrowia tak samo na fajki). jednakowoz uwazam ze marycha winna byc legalna. Powinna byc dobrze opodatkowana (jak szlugi a najlepiej 2x). Obecnie nie ma problemu zeby kupic trawe a zarabiaja na tym jedynie męty społeczne i przestępcy. a tak zarabialibyśmy wszyscy. zobaczcie na kalifornie. tam wygenerowali taką nadwyżkę, że zgodnie z prawem musieli zwrócić(!!!) nadpłacony podatek każdemu obywatelowi tego stanu bo zebrali za dużo pieniędzy(litości).
natomiast nie jestem za uwolnieniem rynku twardych narkotyków. na tym polu powinno być jak w tajlandii. oni dobrze wiedzą jaka kara jest skuteczna.
eriko: kazdy ma swoj zly dzien i wtedy suszący zęby sami się proszą;p
konto usunięte
2015-06-17, 22:35
Nie rozumiem za bardzo czemu legalizacji chcą palący. Przecież to prawdopodobnie oznacza wzrost cen (akcyzy, sryzy itp), a w tej chwili nie ma problemu z załatwieniem gieta, pięciu czy pięćdziesięciu nawet, chyba, że jest się gimbusem (chociaż i tutaj problemy nie powinny być duże). Natomiast przeciwni są Ci, którzy nie palą, dla których to mogłoby się ewentualnie korzystnie skończyć - podwyższeniem wpływów z podatków na przykład. Fuck logic.