Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janko 2025-01-23, 11:32
Albo mi się zdaje albo wymusił pierwszeństwo no to c🤬j poszed się j🤬
Zgłoś
ksero 2025-01-23, 12:58
Janko napisał/a:

Albo mi się zdaje albo wymusił pierwszeństwo no to c🤬j poszed się j🤬

Pierwszeństwo to w tym przypadku akurat bus z poczty polskiej wymusił.
Zgłoś
bercisko 2025-01-23, 13:45 2
Myśłem, że coś wyskoczy z prawego dolnego rogu bo tak pokazywała strzałka
Zgłoś
Rutus 2025-01-23, 14:14 4
Rondo z pniakiem. Powinni zmienić nazwę na rondo blacharzy.
Zgłoś
SQUOR 2025-01-23, 14:33
Tam jest słabo oznaczone kto ma pierwszeństwo
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-23, 16:43
Linia pozioma wskazuję,że kierowca poczty polskiej powinien ustapic pierwszeństwa przejazdu nadjeżdżającemu z jego lewej strony

[ Dodano: 2025-01-23, 16:45 ]
Powini zrobić w tym miejscu rondo,tak jak czynią to francuzi i byłby spokój
Zgłoś
sethpl 2025-01-23, 16:53 1
SQUOR napisał/a:

To jest jedno z lepiej oznaczonych rond w okolicy. Tylko ślepy przegapi 2 x znaki plus czerwone linie na drodze (google maps. Lublin al. Tadeusza Mazowieckiego przy al. Solidarności.
Zgłoś
Gitrix 2025-01-23, 19:17 2
Ale bandyckie skrzyżowanie.
Zgłoś
PePetto 2025-01-23, 19:21 1
SQUOR napisał/a:

W zbliżeniu widać białe trójkąty czyli poczciarz wymusił.
Zgłoś
Sramnawas 2025-01-23, 21:10
SQUOR napisał/a:

Co ma oznaczenie to można autem wjechać na skrzyżowanie nie patrząc czy coś jedzie , ? Nawet jak się ma pierwszeństwo to normalny kierowca jak widzi że będzie kolizja to hamuje , a takim na filmie to z automatu powinni dożywotnio zabierać prawko !!
Zgłoś
darek198323 2025-01-23, 21:13
W ten sposób poczta wyp🤬ala konkurencję
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-23, 21:58 3
Sramnawas napisał/a:

Co ma oznaczenie to można autem wjechać na skrzyżowanie nie patrząc czy coś jedzie , ? Nawet jak się ma pierwszeństwo to normalny kierowca jak widzi że będzie kolizja to hamuje , a takim na filmie to z automatu powinni dożywotnio zabierać prawko !!

Masz całkowitą rację... ale:
Wiesz.... Jadąc np. 5 letnim autem w leasingu, płacąc za niego 10 - 15k rocznie za ubezpieczenie to chyba też bym nie hamował gdyby mi ktoś wymusił w sposób jak na filmie
Wolałbym aby mi go po całce wymienili na koszt ubezpieczalni sprawcy, w tym wypadku poczty Polskiej.
Wszystko zależy od sytuacji. Gdyby wyjechała mi osobówka w taki sposób że zamiast "utrącić mu nosa" w przód i skasować auto, leciał bym w drzwi i mógł kogoś połamać albo zabić to na pewno robił bym co mógł aby uniknąć czegoś takiego. Nawet ryzykując własną wywrotkę. Bo i tak jego wina więc nie poniosę żadnych kosztów i oby również nie zdrowotnych.
Ale busem w busa, jeszcze tak że mniej więcej najwyżej się ktoś poubija jak nie zapiął pasów to wiesz... Za błędy się płaci.
Dlatego warto być ostrożnym jako kierowca. Bo można bardzo szybko stracić dużo pieniążków... Albo zyskać.
Zgłoś
kantdupy 2025-01-24, 0:05
Pietrushka napisał/a:

Masz całkowitą rację... ale:
Wiesz.... Jadąc np. 5 letnim autem w leasingu, płacąc za niego 10 - 15k rocznie za ubezpieczenie to chyba też bym nie hamował gdyby mi ktoś wymusił w sposób jak na filmie
Wolałbym aby mi go po całce wymienili na koszt ubezpieczalni sprawcy, w tym wypadku poczty Polskiej.
Wszystko zależy od sytuacji. Gdyby wyjechała mi osobówka w taki sposób że zamiast "utrącić mu nosa" w przód i skasować auto, leciał bym w drzwi i mógł kogoś połamać albo zabić to na pewno robił bym co mógł aby uniknąć czegoś takiego. Nawet ryzykując własną wywrotkę. Bo i tak jego wina więc nie poniosę żadnych kosztów i oby również nie zdrowotnych.
Ale busem w busa, jeszcze tak że mniej więcej najwyżej się ktoś poubija jak nie zapiął pasów to wiesz... Za błędy się płaci.
Dlatego warto być ostrożnym jako kierowca. Bo można bardzo szybko stracić dużo pieniążków... Albo zyskać.

słyszał Pan o takim czymś jak instynkt samozachowawczy, a nie zastanawianie się w ułamku sekundy jak na tam można skorzystać finansowo?
Zgłoś
Zadkiel 2025-01-24, 1:59
poczta polska.. ha, tfu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie