👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z nagrania wynika,że obydwoje nie powinni znaleźć się w tym samym miejscu i w tym samym czasie.Dwie ameby.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Justinbiber69 napisał/a:
Ten z dostawczaka to jakaś sparaliżowana ameba. Zanim dotarło co sie stało to już chłopakowi (którego nie bronie) z glowy arbuz wystrzelił.
Koszta rehabilitacji i utrzymywania do końca zycia są wysokie. Lepiej zabić i dobić. Wtedy po prostu jest wypadek i tyle.
BigLebovsky napisał/a:
I właśnie dlatego zatrzymał się na pasach. Bardzo śmiała teoria.
Co mają do tego pasy, skoro hulajnogista nie przekraczał jezdni?
[ Dodano 2025-07-25, 18:45 ]
Senoom napisał/a:
Kierowca mial prawo go nie widziec.
I nie słyszeć jak mu coś zaj3b4ło w maskę?
oburpik napisał/a:
Kierowca powinien mieć zabrane prawo jazdy ja rozumiem że można nie być najbardziej spostrzegawczym ale być tak opóźnionym?
A, nie słyszałeś o czymś takim jak szok powypadkowy?
Czasem osoby w takich okolicznościach robią rzeczy dla nas niezrozumiałe jak ten na tym filmie.
Kierowca ściął zakręt to po pierwsze. W momencie zderzenia nie znajdował się na swoim pasie ruchu. Przez to że ściął zakręt nie widział dzieciaka bo niby jak go miał zobaczyć. Raz że był ustawiony bokiem a dwa że jak już pisałem nie był na swoim pasie. Po uderzeniu na sto procent słyszał i czuł na karoserii że coś się stało. To że się od razu nie zatrzymał świadczy o tym że go nie widział i pewnie myślał że znowu mu coś się urwało. Cóż dzieciak jak to dzieciak nie jest na tyle odpowiedzialny aby móc poruszać się hulajnogą zwłaszcza po jezdni i to jeszcze podczas deszczu. Wina kierowcy dostawczaka 20% Wina dzieciaka 30% reszta czyli 50 % idzie do rodziców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie