Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
romek134 2025-07-25, 19:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-07-25, 19:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Puczysta 2025-07-25, 20:17 1
Prawo jazdy znaleziony w chipsach.
Zgłoś
itemeczek 2025-07-25, 20:56 5
Zgłoś
Jacson 2025-07-25, 22:10 1
Nikt nie zauważył, że zamazali dowód na płaską ziemię.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-25, 22:44 1
neon napisał/a:

Co mają do tego pasy, skoro hulajnogista nie przekraczał jezdni?
I nie słyszeć jak mu coś zaj3b4ło w maskę?

Neonie -jeśli ktoś twierdzi że pan kierowiec go przeciągnął po asfalcie specjalnie żeby uniknąć zarzutu że ścina zakręt...i zatrzymuje się na pasach to można założyć że naraża się na zarzuty że jebnął go na pasach. Ogólnie historia jest z dupy gdyż ja będąc psem nie uznałbym tego jako ścięcie zakrętu,a nawet jeśli założyć że nie trzymał się prawidłowo osi jezdni -to i tak jego jazda nie przyczyniła się do zdarzenia. I tak na koniec-psem bym nigdy nie był,bo się brzydzę nimi.
Zgłoś
CCCP Wczoraj 2:51
Trza było założyć kask i ochraniacze.
Zgłoś
NeinNeinNeiN Wczoraj 6:09
oburpik napisał/a:

Kierowca powinien mieć zabrane prawo jazdy ja rozumiem że można nie być najbardziej spostrzegawczym ale być tak opóźnionym?

Od razu widać że prawo jazdy w paczce czipsów znalazłeś o ile w ogóle je masz. Martwe strefy w dostawczaku, miał pierwszeństwo to dwa, 3 hulajnoga była podkręcona, no 4 młody to debil. Ale spoko rozumiem twój punkt widzenia i mam nadzieję, że niedługo będziesz mógł sobie z hulajkmiotem piątki zbijać na tęczowej paradzie. Mało tego kierowca przytomnie stanął żeby hulajimbecyla jeszcze bardziej nie pokiereszować.
Zgłoś
Rops Wczoraj 7:36
oburpik napisał/a:

Kierowca powinien mieć zabrane prawo jazdy ja rozumiem że można nie być najbardziej spostrzegawczym ale być tak opóźnionym?

a niby za co, że jakiś debil w niego wjechał?

[ Dodano: 2025-07-26, 07:39 ]
neon napisał/a:

Co mają do tego pasy, skoro hulajnogista nie przekraczał jezdni?
I nie słyszeć jak mu coś zaj3b4ło w maskę?

usłyszał i potrzebował sekundy na reakcję, normalna sprawa 🤷🏻‍♂️
Zgłoś
neon Wczoraj 8:18
Rops napisał/a:

potrzebował sekundy na reakcję,

To chyba mówimy o innych wypadkach. Ten gość się zatrzymywał 7 sekund.
Zgłoś
Wiewór Wczoraj 10:16
Wiedzialem ze znajda sie idioci ktorzy beda probowali wrobic koerowce
Zgłoś
neon Wczoraj 11:40
Zgłoś
kroolik8212 Wczoraj 14:20
20km/h hulajnogą. Widać tutaj ewolucja Darwina zadziałała eliminując za "szybkie ogniwo".... I brak kasku. Pozdrawiam.
Zgłoś
barniak Wczoraj 21:41
oburpik napisał/a:

Kierowca nawet debilu nic nie widział, bo był na skręcie i słupek mu ograniczał widoczność, a gość z hulajnogi dosłownie wślizgnął mu się pod auto, więc nawet uderzenia nie było słychać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem