Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

W Starej Wsi w gminie Limanowa (woj. małopolskie) doszło do strzelaniny – nie żyją 26-letnia kobieta i 31-letni mężczyzna, jedna osoba (kobieta) jest ranna.

57-letni sprawca uciekł w kierunku lasu i prawdopodobnie wciąż jest uzbrojony. Trwa obława.

Patrząc na karabin to myśliwy, albo kłusownik na moje.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Zadkiel 2025-06-29, 10:05
Należy odpowiedzieć sobie na pytanie, co było tego powodem.. Prawo i sądy w Polsce nie działają i chłop wziął po prostu sprawy w swoje ręce.. Podobno na miejscu było też małe dziecko, którego nie zabił, więc nie psychopata, tylko porachunki..
Zgłoś
gdfgdf 2025-06-29, 10:11
Gościu bardzo porządny, jest mega gitem
Zgłoś
dw.wrzesinski 2025-06-29, 10:40 1
Całkiem podobny do marszałka województwa lubuskiego.
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-29, 11:03 3
Kolejne nagranie z akcji w nocy.

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-29, 12:02
mg_schutze napisał/a:

Och och och, ktoś tu sobie mordę wyciera strzelaninami w USA, no to sprawdźmy, kto tam najbardziej strzela...

I to jest argument za dostępem do broni, czy jednak przeciwko?

[ Dodano 2025-06-29, 12:07 ]
MorroRex napisał/a:

nikt cie lewacka sp🤬olino nie bierze na poważnie wiec nawet mi nie odpisuj, bo mam wyj🤬e na te twoje rzygowiny

Nie do ciebie tłuku piszę. Twoja opinia koło c🤬ja mi lata.
Zgłoś
zxc1234 2025-06-29, 12:09 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

I to jest argument za dostępem do broni, czy jednak przeciwko?

ale oglądałeś te wykresy?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-29, 12:38 4
Poprawione audio z materiałów zamieszczonych przez ~mg_schutze.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
TwojPan 2025-06-29, 12:45 2
TerazPolska123 napisał/a:

dostałem dzisiaj w krakowie pierwszego alerta RCB nie związanego z pogodą

Gratulujemy niedawnego nabycia swojego pierwszego telefonu ale szczerze c🤬j nas to interesuje

[ Dodano 2025-06-29, 12:52 ]
Bardzo dobra robota, tego kamerzystę też powinien rozj🤬 za darcie p🤬dy i jakość nagrywania
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-29, 14:09
zxc1234 napisał/a:

ale oglądałeś te wykresy?

Oglądałem, ale co mają do rzeczy? Najwięcej zabijają czarni, to fakt. Ale co to ma do dostępności broni i ogólnej liczby trupów? Chcesz powiedzieć, że biali nie strzelają, czy co? Na wykresach widać, że jak najbardziej. No i te masowe masakry to prawie zawsze dzieło białych. Dostępność broni jest problemem, a nie czarni.
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-29, 14:39
TwójCzarnyPan napisał/a:

Oglądałem, ale co mają do rzeczy? Najwięcej zabijają czarni, to fakt. Ale co to ma do dostępności broni i ogólnej liczby trupów? Chcesz powiedzieć, że biali nie strzelają, czy co? Na wykresach widać, że jak najbardziej. No i te masowe masakry to prawie zawsze dzieło białych. Dostępność broni jest problemem, a nie czarni.

Ty serio nie doczytałeś wykresu?
Skoro czarni i biali strzelają tyle samo, to czemu wykresy są tak rozbieżne, w tych samych okolicznościach?
Rozumiesz już, czy jeszcze nie dotarło?

A i na zakończenie tych bzdur.

Zgłoś
MorroRex 2025-06-29, 15:16 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

wez juz brudasie j🤬y sp🤬alaj z tego forum, nikt cie tutaj bękarcie białej k🤬y i brudnego cz🤬cha nie chce , kazdy pluje na ciebie a ty dalej sflustrowany smieciu bijesz konia pisząc jakies nieistotne wysrywy
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-29, 16:06 1
Kolejny myśliwy co myśli, że wszystko co się rusza to dzik?
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-29, 18:18 1
Bul_od_bytu napisał/a:

Kolejny myśliwy co myśli, że wszystko co się rusza to dzik?

A gdzie on niby myśliwym był?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-29, 18:49
mg_schutze napisał/a:

Ty serio nie doczytałeś wykresu?
Skoro czarni i biali strzelają tyle samo, to czemu wykresy są tak rozbieżne, w tych samych okolicznościach?
Rozumiesz już, czy jeszcze nie dotarło?
A i na zakończenie tych bzdur.

Czy my gadamy na ten sam temat? Cały czas mówię, że im więcej broni, tym więcej zabójstw z jej użyciem, a ty p🤬lisz coś o cz🤬chach. A skąd oni mają broń? Bo jest k🤬a powszechnie dostępna! Jasne, czy wciąż nie?

To tak jabyśmy mieli rozmowę:
Ja: "Im droższa ropa, tym wyższa inflacja."
Ty: "Na serio nie widzisz, że podrożała wódka?"

Co do kryminalistów, gdy liczą się z tym, że masz broń, to i oni będą ją mieć, to ci gwarantuję. I będą strzelać pierwsi, zanim ty wyciągniesz klamkę. Przypadków, gdy ofiara zdołała się obronić jest niewiele i zdarzają się tylko, gdy bandyta jest totalną p🤬dą.

[ Dodano 2025-06-29, 19:01 ]
MorroRex napisał/a:

wez juz brudasie j🤬y sp🤬alaj z tego forum, nikt cie tutaj bękarcie białej k🤬y i brudnego cz🤬cha nie chce , kazdy pluje na ciebie a ty dalej sflustrowany smieciu bijesz konia pisząc jakies nieistotne wysrywy

Jak nie masz przygłupie nic do powiedzenia, to się nie wp🤬laj. Idź pograj w Minecrafta.
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-29, 20:16 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Czy my gadamy na ten sam temat? Cały czas mówię, że im więcej broni, tym więcej zabójstw z jej użyciem, a ty p🤬lisz coś o cz🤬chach. A skąd oni mają broń? Bo jest k🤬a powszechnie dostępna! Jasne, czy wciąż nie?

I kupili ją legalnie? Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.

TwójCzarnyPan napisał/a:

Co do kryminalistów, gdy liczą się z tym, że masz broń, to i oni będą ją mieć, to ci gwarantuję. I będą strzelać pierwsi, zanim ty wyciągniesz klamkę. Przypadków, gdy ofiara zdołała się obronić jest niewiele i zdarzają się tylko, gdy bandyta jest totalną p🤬dą.
Jak nie masz przygłupie nic do powiedzenia, to się nie wp🤬laj. Idź pograj w Minecrafta.

W dupie byłeś, gówno widziałeś. Jak się pobujasz po stanach to pogadamy gówniaku.
Teraz idź być durnym lewakiem gdzie indziej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie