Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
🔥 Indyjski połykacz ognia - teraz popularne
Wojak88 2025-02-21, 15:57 2
Jednak co biały człowiek, to biały człowiek. Miło dla odmiany popatrzeć na kogoś, kto myśli.
Zgłoś
elim 2025-02-21, 15:57 1
Zdarzyło mi się pchać pod górkę samemu (na długim podjeździe przed domem) Mercedesa Vito, nie chce mi się wierzyć że nie daliby rady wypchać tego VW ręcznie.
Zgłoś
~Prosper 2025-02-21, 16:03 2
żmij napisał/a:

Kąt wyprzedzenia sworznia to, w pewnym uproszczeniu, miejsce zamocowania zwrotnicy/sworznia w odniesieniu do pionowej średnicy koła. Jeśli jest przed- to podczas ruchu w przód koło będzie się dopasowywać do kierunku, jak w wózku sklepowym.

Wiem o tym, ale jak już sworzeń nie trzyma... Piszę, że przy urwanym sworzniu, koło zawsze "otwiera" się tak:

Więc jak pchać, to tylko do tyłu.
Zgłoś
dwakilo 2025-02-21, 16:04 6
elim napisał/a:

Zdarzyło mi się pchać pod górkę samemu (na długim podjeździe przed domem) Mercedesa Vito, nie chce mi się wierzyć że nie daliby rady wypchać tego VW ręcznie.

Z prawie urwanym lewym przednim kołem jak w tym wypadku?
Zgłoś
ArtuDitu85 2025-02-21, 16:25 3
Dziurawiec mnie nie zaszkoczył
Zgłoś
TerazPolska123 2025-02-21, 16:25 4
zastanawiam się jak ten rzęch przechodził przeglądy

pewnie u szwagra
Zgłoś
Gunter88 2025-02-21, 16:29 1
Nie opanowali mocy
Zgłoś
elim 2025-02-21, 16:34 1
dwakilo napisał/a:

Z prawie urwanym lewym przednim kołem jak w tym wypadku?

nawet nie zauważyłem, w takim przypadku gość faktycznie wybrał najlepszą opcję,
Zgłoś
steven_seagull 2025-02-21, 16:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ziebaj 2025-02-21, 16:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Damianos88 2025-02-21, 16:52 2
Należy mu się order uratował lokomotywę przed uszkodzeniem😆
Zgłoś
banan55 2025-02-21, 17:23 5
Sworzen wahacza wyskoczyl a przez to polos sie wysunela z skrzyni biegow , mechanizm roznicowy zadzialal i odjelo mu naped dlatego nie mogli ruszyc ps, jestem mekanikiem
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:24 1
Czy ona została potrącona swoim samochodem?
Zgłoś
konto usunięte 2025-02-21, 17:27
Dostojny napisał/a:

Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.

Ja tak miałem jak przejeżdżałem przez garba 10 na godzinę. Górny sworzeń wyskoczył. Koło zablokowało się w nadkolu. Co ciekawe 2 dni wcześniej byłem na szarpakach na przeglądzie, a dzień wcześniej robiłem 120 km trasę po ekspresówce. A nie jechałem wtedy 50 km/h
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem