Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.
Ja tak miałem jak przejeżdżałem przez garba 10 na godzinę. Górny sworzeń wyskoczył. Koło zablokowało się w nadkolu. Co ciekawe 2 dni wcześniej byłem na szarpakach na przeglądzie, a dzień wcześniej robiłem 120 km trasę po ekspresówce. A nie jechałem wtedy 50 km/h
Sworzen wahacza wyskoczyl a przez to polos sie wysunela z skrzyni biegow , mechanizm roznicowy zadzialal i odjelo mu naped dlatego nie mogli ruszyc ps, jestem mekanikiem
Ja p🤬le co?

No i czy można było ją po prostu zepchnąć czy bieg blokował pych i nie dało się użyć sprzęgła czy coś?
K🤬a maqć, ludzie, rozpropagujcie, że przytrzymanie opadającej zapory wystosuje maszyniście znak OSP 1 i pociąg na luzie wyhamuje przed przejazdem
Sadol bawi i uczy:)
Ja p🤬le co? I takie rzeczy od tak się na drodze mogą zadziać?
No i czy można było ją po prostu zepchnąć czy bieg blokował pych i nie dało się użyć sprzęgła czy coś?
Od tak na pewno nie wyskoczy, musiała jeździć z rozj🤬ym a ze babsko głupie i nie słyszała to jej problem. Po prostu nie było napędu, bieg wrzucony a nie jedzie.
Od tak na pewno nie wyskoczy, musiała jeździć z rozj🤬ym a ze babsko głupie i nie słyszała to jej problem. Po prostu nie było napędu, bieg wrzucony a nie jedzie.
Ale chodzi mi o to czy w takim stanie można normalnie wrzucić luz? Lub czy sprzęgło zniesie blokadę kół skrzyni biegów? Ogólnie czy można go było po prostu zepchnąć?
Ale chodzi mi o to czy w takim stanie można normalnie wrzucić luz? Lub czy sprzęgło zniesie blokadę kół skrzyni biegów? Ogólnie czy można go było po prostu zepchnąć?
Wtedy gdy nawet masz na biegu, to efekt jest jakby auto było na luzie. Więc jeśli koło nie zblokowało się na amen w nadkolu, to normalnie, ale do tyłu w takim przypadku.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWtedy gdy nawet masz na biegu, to efekt jest jakby auto było na luzie. Więc jeśli koło nie zblokowało się na amen w nadkolu, to normalnie, ale do tyłu w takim przypadku.
Ok. Dzięki

Tak czy siak, efekt jest brawa dla holownika! 👍
Ja Cię bardzo lubię i wiem że jesteś tu od niedawna. Ale tutaj brawa bijemy jeśli akcja kończy się w inny sposób. 😀
Ja Cię bardzo lubię i wiem że jesteś tu od niedawna. Ale tutaj brawa bijemy jeśli akcja kończy się w inny sposób. 😀
😁😁😁
No toć wiem, ale jakoś tak czasem wzbiera mi szacunek do rozsądku

Postaram się na przyszłość 😏
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski