Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Damianos88 2025-02-21, 16:52 2
Należy mu się order uratował lokomotywę przed uszkodzeniem😆
Zgłoś
banan55 2025-02-21, 17:23 5
Sworzen wahacza wyskoczyl a przez to polos sie wysunela z skrzyni biegow , mechanizm roznicowy zadzialal i odjelo mu naped dlatego nie mogli ruszyc ps, jestem mekanikiem
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:24 1
Czy ona została potrącona swoim samochodem?
Zgłoś
arcan86 2025-02-21, 17:27
Dostojny napisał/a:

Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.

Ja tak miałem jak przejeżdżałem przez garba 10 na godzinę. Górny sworzeń wyskoczył. Koło zablokowało się w nadkolu. Co ciekawe 2 dni wcześniej byłem na szarpakach na przeglądzie, a dzień wcześniej robiłem 120 km trasę po ekspresówce. A nie jechałem wtedy 50 km/h
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:27
banan55 napisał/a:

Sworzen wahacza wyskoczyl a przez to polos sie wysunela z skrzyni biegow , mechanizm roznicowy zadzialal i odjelo mu naped dlatego nie mogli ruszyc ps, jestem mekanikiem

Ja p🤬le co? I takie rzeczy od tak się na drodze mogą zadziać?

No i czy można było ją po prostu zepchnąć czy bieg blokował pych i nie dało się użyć sprzęgła czy coś?
Zgłoś
Długopłetwiec 2025-02-21, 17:31 1
beeveer napisał/a:

K🤬a maqć, ludzie, rozpropagujcie, że przytrzymanie opadającej zapory wystosuje maszyniście znak OSP 1 i pociąg na luzie wyhamuje przed przejazdem

Sadol bawi i uczy:)
Zgłoś
banan55 2025-02-21, 17:35 3
Love_is_Love napisał/a:

Ja p🤬le co? I takie rzeczy od tak się na drodze mogą zadziać?
No i czy można było ją po prostu zepchnąć czy bieg blokował pych i nie dało się użyć sprzęgła czy coś?

Od tak na pewno nie wyskoczy, musiała jeździć z rozj🤬ym a ze babsko głupie i nie słyszała to jej problem. Po prostu nie było napędu, bieg wrzucony a nie jedzie.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:41
banan55 napisał/a:

Od tak na pewno nie wyskoczy, musiała jeździć z rozj🤬ym a ze babsko głupie i nie słyszała to jej problem. Po prostu nie było napędu, bieg wrzucony a nie jedzie.

Ale chodzi mi o to czy w takim stanie można normalnie wrzucić luz? Lub czy sprzęgło zniesie blokadę kół skrzyni biegów? Ogólnie czy można go było po prostu zepchnąć?
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-21, 17:50 1
Love_is_Love napisał/a:

Ale chodzi mi o to czy w takim stanie można normalnie wrzucić luz? Lub czy sprzęgło zniesie blokadę kół skrzyni biegów? Ogólnie czy można go było po prostu zepchnąć?

Wtedy gdy nawet masz na biegu, to efekt jest jakby auto było na luzie. Więc jeśli koło nie zblokowało się na amen w nadkolu, to normalnie, ale do tyłu w takim przypadku.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-21, 17:54
Dostojny napisał/a:

Wtedy gdy nawet masz na biegu, to efekt jest jakby auto było na luzie. Więc jeśli koło nie zblokowało się na amen w nadkolu, to normalnie, ale do tyłu w takim przypadku.

Ok. Dzięki
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-02-21, 18:14 2
JoSeed napisał/a:

Tak czy siak, efekt jest brawa dla holownika! 👍

Ja Cię bardzo lubię i wiem że jesteś tu od niedawna. Ale tutaj brawa bijemy jeśli akcja kończy się w inny sposób. 😀
Zgłoś
qwerq221 2025-02-21, 18:17
moim zdaniem brawo możliwe ze zablokował się na biegu bo skrzynia się zj🤬a i nie zwykle pchanie nic by nie dało ja zamiast podłączać linę wolałbym po prostu podjechać pod zderzak i popchać ale no to ja
Zgłoś
JoSeed 2025-02-21, 18:18 2
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Ja Cię bardzo lubię i wiem że jesteś tu od niedawna. Ale tutaj brawa bijemy jeśli akcja kończy się w inny sposób. 😀

😁😁😁
No toć wiem, ale jakoś tak czasem wzbiera mi szacunek do rozsądku

Postaram się na przyszłość 😏
Zgłoś
glimza89 2025-02-21, 18:26
Koło jej sie urwało .
Zgłoś
pierdylion83 2025-02-21, 19:23
Zadanie: Oblicz sumaryczny współczynnik inteligencji osób obecnych na nagraniu. Wartości poniżej zera niedozwolone.

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie