nie można było go tak po prostu przepchnąć przez tory
Wyglądało to jakby się zawieszenie urwało przednie lewe.
Ja jebię...
Jak kury...
Wystarczyło we dwóch popchnąć tego hitlerwagena...
O następny mądry. Nie zauważyłeś, że koło przednie jest wyj🤬e w bok co świadczy o urwanym wahaczu. Tylko debil próbowałby pchać takie auto kiedy pociąg już widać.
O następny mądry. Nie zauważyłeś, że koło przednie jest wyj🤬e w bok co świadczy o urwanym wahaczu. Tylko debil próbowałby pchać takie auto kiedy pociąg już widać.
Nie zauważyłem. Ważne, że koleś z terenówki zadziałał skutecznie. Szkoda, że pedały z samochodów za holtzwagenem nie ruszyły śmierdzących dup, żeby komuś pomóc.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
widać jak wyłamuje się zawieszenie koła LP
c🤬j w dupę tym, którzy siedzieli w autach i nie zepchnęli auta z torów
Zepchnij auto z urwanym sworzniem. Powodzenia.
Zepchnij auto z urwanym sworzniem. Powodzenia.
Nie próbowali.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Nie próbowali.
Widocznie ktoś miał pojęcie, że nie ma sensu. Koło lata wtedy na każdą stronę i blokuje się w nadkolu.
Między innymi na takie sytuacje laweciarze mają specjalne wózki bo auto samo nie wjedzie.
Widocznie ktoś miał pojęcie, że nie ma sensu. Koło lata wtedy na każdą stronę i blokuje się w nadkolu.
Między innymi na takie sytuacje laweciarze mają specjalne wózki bo auto samo nie wjedzie.
Co ty p🤬lisz? Stojąc za nią widzieli co najwyżej, że stanęła na przejeździe. Widzieli że COŚ się stało, nie mogli wiedzieć co, a sprawdzić nie wyszli.
Stanęło za nią pięć samochodów. Nawet gdyby każdym jechał jeden człowiek- szybciutko zepchnęliby ten nazistowski wehikuł z przejazdu.
podpis użytkownika
Co ty p🤬lisz? Stojąc za nią widzieli co najwyżej, że stanęła na przejeździe. Widzieli że COŚ się stało, nie mogli wiedzieć co, a sprawdzić nie wyszli.
Stanęło za nią pięć samochodów. Nawet gdyby każdym jechał jeden człowiek- szybciutko zepchnęliby ten nazistowski wehikuł z przejazdu.
Obejrzyj jeszcze raz ten filmik ze zrozumieniem. Gosc stał obok niej. Wsiadł i próbował ruszyć. Pozniej podjechal za nią.
A i jak myślisz, że np. 5 osób zepchnie samochód ktory waży około 1200kg(strzelam) z zablokowanym kołem to jesteś w błędzie.
Obejrzyj jeszcze raz ten filmik ze zrozumieniem. Gosc stał obok niej. Wsiadł i próbował ruszyć. Pozniej podjechal za nią.
A i jak myślisz, że np. 5 osób zepchnie samochód ktory waży około 1200kg(strzelam) z zablokowanym kołem to jesteś w błędzie.
Nie jestem. Nie usprawiedliwiaj znieczulicy. Pociąg by ją zabił na przejeździe, a te c🤬je za nią nie ruszyliby śmierdzących zadów, ewentualnie nagraliby filmik na fejsbuczka, sk🤬ysyny.
Taką miałem sytuację, nie tak dawno; jechałem z synem zakorkowaną bardziej niż zwykle drogą. po dojechaniu do początku korka okazało się, że starszej kobiecie zgasł fiat 125p i nie umie go odpalić. Zepchnęliśmy ją w sumie z 10 metrów i to wystarczyło, żeby odblokować skrzyżowanie. Myślisz, że ktoś nam pomógł?
Tak samo, jak tutaj.
podpis użytkownika
Do tyłu może nie pozwolić ujemny kąt wyprzedzenia sworznia. Do przodu- pojedzie bez kłopotu.
Guzik prawda. Nawet na nagraniu widać, że koło idzie do tyłu. Jeżeli masz cokolwiek pojecie odpowiesz na czym trzyma się koło po uszkodzeniu sworznia? Na łaczniku stabilizatora? 😁
Guzik prawda. Nawet na nagraniu widać, że koło idzie do tyłu. Jeżeli masz cokolwiek pojecie odpowiesz na czym trzyma się koło po uszkodzeniu sworznia? Na łaczniku stabilizatora? 😁
Ty, chłopaku, rozumiesz to, co czytasz? Chyba nie za bardzo.
Skup się i spróbuj raz jeszcze, trzymam kciuki:
Dla niedorobionych dodaję proste wyjaśnienie tego fenomenu: kamera jest z przodu i widzi uj🤬e zawieszenie, pedały z tyłu nie widzą, bo-k🤬a- nie mogą, bo im karoseria hitlerwagena zasłania!
Czytając możesz poruszać ustami, żaden grzech.

podpis użytkownika