Ja jebię...
Jak kury...
Wystarczyło we dwóch popchnąć tego hitlerwagena...
Burn! Loot! Murder!
Jak kury...
Wystarczyło we dwóch popchnąć tego hitlerwagena...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Zawsze lepsza reakcja niż próby zatrzymania pociągu poprzez machanie rękami
Ten Pan powinien otrzymać order państwowy. Coś pięknego. (Od razu zakładam, że samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można było go tak po prostu przepchnąć przez tory) 😀
Steven_Seagull napisał/a:
samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można 😀
widać jak wyłamuje się zawieszenie koła LP
c🤬j w dupę tym, którzy siedzieli w autach i nie zepchnęli auta z torów
Steven_Seagull napisał/a:
Od razu zakładam, że samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można było go tak po prostu przepchnąć przez tory
Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Dostojny napisał/a:
Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.
Do tyłu może nie pozwolić ujemny kąt wyprzedzenia sworznia. Do przodu- pojedzie bez kłopotu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ja p🤬lę, baba jeździła takim złomem, całe szczęście że się to koło nie urwało przy 100km/h na autostradzie.
Idiotka jeszcze dala się potrącić własnym autem. Teraz na rowerek, bo zakaz musi dostać.
żmij napisał/a:
Do tyłu może nie pozwolić ujemny kąt wyprzedzenia sworznia. Do przodu- pojedzie bez kłopotu.
Mi się zdaje, że do przodu to się złoży rozbieżnie, ale nigdy jeszcze nie udało mi się doprowadzić żadnego auta to takiego stanu, więc doświadczenia nie mam

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Dostojny napisał/a:
Mi się zdaje, że do przodu to się złoży rozbieżnie,
Kąt wyprzedzenia sworznia to, w pewnym uproszczeniu, miejsce zamocowania zwrotnicy/sworznia w odniesieniu do pionowej średnicy koła. Jeśli jest przed- to podczas ruchu w przód koło będzie się dopasowywać do kierunku, jak w wózku sklepowym.
podpis użytkownika
K🤬a maqć, ludzie, rozpropagujcie, że przytrzymanie opadającej zapory wystosuje maszyniście znak OSP 1 i pociąg na luzie wyhamuje przed przejazdem