Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-02-21, 14:55 85
Ja jebię...
Jak kury...

Wystarczyło we dwóch popchnąć tego hitlerwagena...

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Nile90 2025-02-21, 14:59 86
Zawsze lepsza reakcja niż próby zatrzymania pociągu poprzez machanie rękami
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-02-21, 15:01 12
Ten Pan powinien otrzymać order państwowy. Coś pięknego. (Od razu zakładam, że samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można było go tak po prostu przepchnąć przez tory) 😀
Zgłoś
JoSeed 2025-02-21, 15:06 12
Tak czy siak, efekt jest brawa dla holownika! 👍
Zgłoś
gumofilec 2025-02-21, 15:19 4
Dobre po polskie
Zgłoś
Krak 2025-02-21, 15:28 44
Steven_Seagull napisał/a:

samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można 😀

widać jak wyłamuje się zawieszenie koła LP
c🤬j w dupę tym, którzy siedzieli w autach i nie zepchnęli auta z torów
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-21, 15:29 17
Steven_Seagull napisał/a:

Od razu zakładam, że samochód nie zgasł i nie był przy tym zaparkowany na hamulcu ręcznym i nie można było go tak po prostu przepchnąć przez tory

Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
żmij 2025-02-21, 15:33 5
Dostojny napisał/a:

Spójrz co się dzieje w trakcie przejeżdżania przez przejazd z lewym przednim kołem - ja zakładam, że urwał się sworzeń albo końcówka drążka. Zakładam też, że normalnie mogli tego strupka przepchnąć na luzie do tyłu.

Do tyłu może nie pozwolić ujemny kąt wyprzedzenia sworznia. Do przodu- pojedzie bez kłopotu.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
edek_kotek 2025-02-21, 15:33 17
Ja p🤬lę, baba jeździła takim złomem, całe szczęście że się to koło nie urwało przy 100km/h na autostradzie.
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2025-02-21, 15:35 28
Idiotka jeszcze dala się potrącić własnym autem. Teraz na rowerek, bo zakaz musi dostać.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-21, 15:38 5
żmij napisał/a:

Do tyłu może nie pozwolić ujemny kąt wyprzedzenia sworznia. Do przodu- pojedzie bez kłopotu.

Mi się zdaje, że do przodu to się złoży rozbieżnie, ale nigdy jeszcze nie udało mi się doprowadzić żadnego auta to takiego stanu, więc doświadczenia nie mam

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
żmij 2025-02-21, 15:44 3
Dostojny napisał/a:

Mi się zdaje, że do przodu to się złoży rozbieżnie,

Kąt wyprzedzenia sworznia to, w pewnym uproszczeniu, miejsce zamocowania zwrotnicy/sworznia w odniesieniu do pionowej średnicy koła. Jeśli jest przed- to podczas ruchu w przód koło będzie się dopasowywać do kierunku, jak w wózku sklepowym.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
beeveer 2025-02-21, 15:49 16
K🤬a maqć, ludzie, rozpropagujcie, że przytrzymanie opadającej zapory wystosuje maszyniście znak OSP 1 i pociąg na luzie wyhamuje przed przejazdem
Zgłoś
Lukigm 2025-02-21, 15:50 5
Koło się wycięło pewne coś że zawieszeniem nie do upchania ręcznie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie