35 i 37letni Gruzin zostali aresztowani za serię rozbojów. Warszawa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jeszcze żaden z🤬b nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.
To j🤬e w dupę banderowskie ukryj ciągnące łachę zelenskiemu na gruzinskich paszportach.
"wpuścimy ich wszystkich, później się sprawdzi...." Krzyczał jakiś worek na spermę, a wtórowali fajnopolscy i ukrofilscy użytkownicy tego portalu.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Jeszcze żaden z🤬b nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.
Ja pierd., tych współczesnych p🤬deuszy, kukoldów można ładować, jak w worek treningowy.
Szczerze mówiąc ja mam spore wątpliwości patrząc na te wszystkie informacje. Byłem w Gruzji kilkukrotnie, znam wielu Gruzinów pracujących w Polsce. W 90% przypadków nie zgadzają mi się sylwetki tych ludzi z nagrań. Przeciętny Gruzin jest raczej nie za wysoki, niezbyt muskularny albo wręcz z dość sporym brzuszkiem. I dość ciemnej karnacji. Włosy praktycznie zawsze kruczoczarne. I patrząc na Polaków to nawet jak ktoś nie ćwiczy i jest całkowicie przeciętnej sylwetki to z takim Gruzinem powinien sobie poradzić albo przynajmniej nie dać się powalić bez walki.
A tu mamy dość wysokiego, bladego chłopa. I o ile te w kremowej kurtce to jeszcze na Gruzina pasuje, tak ten z ostatniego ujęcia dla mnie jest w 100% zaprzeczeniem. Raczej celuję tu w Ukraińca, który sobie dobrał kompana z Kaukazu. Chyba jednak teoria spiskowa, że media nie chcą nakręcać się przeciwko Ukraińcom coraz bardziej zaczyna nabierać znamion prawdy.
gars
2024-12-18, 10:40
Walczyć, trenować, nosić urządzenia samoobronne, gaz pałka itp.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Wszyscy czekaliśmy aż wrócisz z tyrolki u c🤬tego aby nam przedstawić właściwie światopoglądową wersję tego zdarzenia. Ostatecznie mówisz, że oj🤬byś kolbę jednemu i drugiemu w ramach pogodzenia zwaśnionych stron?
Marian_Koniuszko napisał/a:
taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
Spokojnie - już trwają prace, żeby do Policji przyjmować Gruzinów, potem przyjma Czeczenów. Może wtedy spadną polinianom klapki z oczu i sobie uświadomia, że Polska nie jest państwem polskim.
konto usunięte
2024-12-18, 11:16
spakować , zbanować i wysłać tam skąd przyjechali z dożywotnim banem na legalny przyjazd do Polski
Rozstrzelać sk🤬ysynów razem z rodziną którą tu pewnie przyciągnęli
Chyba nawet wiem o których ko🤬ow chodzi. Takie h🤬jowizny wybierają na cel najsłabszych i takich, którzy jak nie mają pada do plejstejszyn w rękach to nie wiedzą jak się bronić.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
Chyba tacy jak ty nie są przystosowani.
takich to powinni j🤬 młotkami po głowie
ibrahim napisał/a:
Chyba tacy jak ty nie są przystosowani.
Pisałem o społeczeństwie, a nie o pojedynczych jednostkach, więc naucz się czytać ze zrozumieniem i wtedy ewentualnie wróć do dyskusji.
[ Dodano 2024-12-18, 17:37 ]
zn506 napisał/a:
Spokojnie - już trwają prace, żeby do Policji przyjmować Gruzinów, potem przyjma Czeczenów. Może wtedy spadną polinianom klapki z oczu i sobie uświadomia, że Polska nie jest państwem polskim.
Były takie rozważania, jednak ostatecznie MSWiA stwierdziło, że nie ma możliwości, aby obcokrajowców dopuszczać do służby.
pulshr.pl/rekrutacja/w-polskiej-policji-nie-bedzie-obcokrajowcow-mimo-...
lokal.szczecin napisał/a:
żeby tylko Polacy w areszcie pokazali/oddali im Polska gościnność
Niestety brudasy mają osobne cele i pawilony właśnie że względu na to żeby ich nasi nie obili