Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Srakotłuk 2024-12-18, 10:04
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jeszcze żaden z🤬b nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.

To j🤬e w dupę banderowskie ukryj ciągnące łachę zelenskiemu na gruzinskich paszportach.
Zgłoś
chochlikhero166 2024-12-18, 10:05 1
"wpuścimy ich wszystkich, później się sprawdzi...." Krzyczał jakiś worek na spermę, a wtórowali fajnopolscy i ukrofilscy użytkownicy tego portalu.
Zgłoś
Srakotłuk 2024-12-18, 10:07 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jeszcze żaden z🤬b nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.

Zgłoś
TheJack22 2024-12-18, 10:33
Ja pierd., tych współczesnych p🤬deuszy, kukoldów można ładować, jak w worek treningowy.
Zgłoś
fabiothethird 2024-12-18, 10:34
Szczerze mówiąc ja mam spore wątpliwości patrząc na te wszystkie informacje. Byłem w Gruzji kilkukrotnie, znam wielu Gruzinów pracujących w Polsce. W 90% przypadków nie zgadzają mi się sylwetki tych ludzi z nagrań. Przeciętny Gruzin jest raczej nie za wysoki, niezbyt muskularny albo wręcz z dość sporym brzuszkiem. I dość ciemnej karnacji. Włosy praktycznie zawsze kruczoczarne. I patrząc na Polaków to nawet jak ktoś nie ćwiczy i jest całkowicie przeciętnej sylwetki to z takim Gruzinem powinien sobie poradzić albo przynajmniej nie dać się powalić bez walki.

A tu mamy dość wysokiego, bladego chłopa. I o ile te w kremowej kurtce to jeszcze na Gruzina pasuje, tak ten z ostatniego ujęcia dla mnie jest w 100% zaprzeczeniem. Raczej celuję tu w Ukraińca, który sobie dobrał kompana z Kaukazu. Chyba jednak teoria spiskowa, że media nie chcą nakręcać się przeciwko Ukraińcom coraz bardziej zaczyna nabierać znamion prawdy.
Zgłoś
gars 2024-12-18, 10:40 1
Walczyć, trenować, nosić urządzenia samoobronne, gaz pałka itp.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-18, 10:53 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wszyscy czekaliśmy aż wrócisz z tyrolki u c🤬tego aby nam przedstawić właściwie światopoglądową wersję tego zdarzenia. Ostatecznie mówisz, że oj🤬byś kolbę jednemu i drugiemu w ramach pogodzenia zwaśnionych stron?
Zgłoś
zn506 2024-12-18, 10:53 1
Marian_Koniuszko napisał/a:

taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.

Spokojnie - już trwają prace, żeby do Policji przyjmować Gruzinów, potem przyjma Czeczenów. Może wtedy spadną polinianom klapki z oczu i sobie uświadomia, że Polska nie jest państwem polskim.
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-18, 11:16
spakować , zbanować i wysłać tam skąd przyjechali z dożywotnim banem na legalny przyjazd do Polski
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-18, 14:10 1
Rozstrzelać sk🤬ysynów razem z rodziną którą tu pewnie przyciągnęli
Zgłoś
Grubywiór 2024-12-18, 15:20
Chyba nawet wiem o których ko🤬ow chodzi. Takie h🤬jowizny wybierają na cel najsłabszych i takich, którzy jak nie mają pada do plejstejszyn w rękach to nie wiedzą jak się bronić.
Zgłoś
ibrahim 2024-12-18, 16:44
Marian_Koniuszko napisał/a:

Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.

Chyba tacy jak ty nie są przystosowani.
Zgłoś
Pierdzioh6 2024-12-18, 17:14
takich to powinni j🤬 młotkami po głowie
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-12-18, 17:26
ibrahim napisał/a:

Chyba tacy jak ty nie są przystosowani.

Pisałem o społeczeństwie, a nie o pojedynczych jednostkach, więc naucz się czytać ze zrozumieniem i wtedy ewentualnie wróć do dyskusji.

[ Dodano 2024-12-18, 17:37 ]
zn506 napisał/a:

Spokojnie - już trwają prace, żeby do Policji przyjmować Gruzinów, potem przyjma Czeczenów. Może wtedy spadną polinianom klapki z oczu i sobie uświadomia, że Polska nie jest państwem polskim.

Były takie rozważania, jednak ostatecznie MSWiA stwierdziło, że nie ma możliwości, aby obcokrajowców dopuszczać do służby.

pulshr.pl/rekrutacja/w-polskiej-policji-nie-bedzie-obcokrajowcow-mimo-...
Zgłoś
oskiboski7890 2024-12-18, 17:38 1
lokal.szczecin napisał/a:

żeby tylko Polacy w areszcie pokazali/oddali im Polska gościnność

Niestety brudasy mają osobne cele i pawilony właśnie że względu na to żeby ich nasi nie obili
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem