Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam_racje 2024-12-18, 19:52
Na dzikusów kiedyś były metody:

Zgłoś
skura77 2024-12-18, 20:20
wojtas09999 napisał/a:

A właśnie teraz jest debata rządu o wizach dla Gruzinów
Widać Sikorski nie ogląda sadistic i nie widzi co Gruzini robią w Warszawie

Zgłoś
OnucaSsie 2024-12-18, 21:11
Już bydł0 roSSyjskie wtrąciło coś o Ukraińcach.
Zgłoś
dawzo 2024-12-18, 21:56
Jak ten grubas dostał,się do Policji?
Zgłoś
zn506 2024-12-18, 22:36
Marian_Koniuszko napisał/a:

rozważania, jednak ostatecznie

Poczekamy, zobaczymy. Zwłaszcza jak Polaków na wojnę wyślą - będa musieli zasilć kimś szeregi aparatu przymusu.
Zgłoś
yaiba 2024-12-19, 0:10
Marian_Koniuszko napisał/a:

Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.

Różnica między biednym społeczeństwem lat 90 a obecnym jest taka, że wielu Polaków nosi już legalną broń przy dupie. I tak jak wtedy ze względu na rozpad zSRR i wciąż skorumpowaną obecną Ukrainę napływ nielegalnej broni jest znów wysoki to obecność chociażby kamer i smartfonów znacznie utrudnia dzialalność kryminalistom.
Problem nie jest nasza społeczność a prawo, lewackie prawo, które bandziorów głaska po dupie. A wystarczyło by takim c🤬jkom połamać ręce i nogi i z katapulty wyp🤬olic za granicę do Białorusi
Zgłoś
ungubungu 2024-12-19, 12:48
Nie umie oddać? To już nie ważne czy atakuje cię gruzin ukr czy inny szoszon. Potrenuj coś i nie dasz się obijać jakiejś k🤬ie
Zgłoś
KrisXman 2024-12-20, 12:25
Dla tych przestępców ze wschodu na statek i do Bałtyku na otwartym morzu po co robić sobie koszta z utrzymaniem w więzieniach to spora kasa
Zgłoś
kpold3004 2025-01-11, 9:08
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Na szczęście ludzie urodzeni w latach 80tych, wychowani w 90tych tak jak ja, się nie dadzą. Tak jak pisze @
Powtarzałem że tak bedzie... z tego konta jak i poprzednich moich kont.
My jeszcze umiemy się nap🤬lać, robiliśmy to nie raz. Ale ludzie 2000r wzwyż to porażka. Z nielicznymi wyjątkami to chodzące p🤬deczki.

Przecież ludzie urodzeni w latach 80 dali dupy na całej linii frontu wylizując każde zachodnie gówno
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-11, 10:37
kpold3004 napisał/a:

Przecież ludzie urodzeni w latach 80 dali dupy na całej linii frontu wylizując każde zachodnie gówno

Nie mierz wszystkich miarą swoich rodziców i rodziny.
Zgłoś
kpold3004 2025-01-12, 8:03
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie mierz wszystkich miarą swoich rodziców i rodziny.

Patrzę miarą większości z was, którzy głosują na ten sam syf od 89
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem