Udało się dotrzeć do tego typa z telefonem co nagrywał.
Bardzo mądrze się wypowiada.......
steven_seagull napisał/a:
Sebek naoglądał się tyłu amerykańskich filmów, że boi się nieuniknionego wybuchu
Bo każda szanująca się bawara ma zainstalowany gaz - na bogatości - czego nie rozumiesz.
Już po tytule wiedziałem, że się Janusze zesrają w komentarzach i się nie zawiodłem

ARock napisał/a:
Typ z telefonem nie dość że jebnięty, to jeszcze na dodatek p🤬lnięty 🤡
Fakt, że jebnięty i p🤬lnięty ale za to w c🤬j durny...🤓
I pomyśleć że ten nagrywający dzban ma prawa wyborcze.. Uwierzy we wszystko co mu w Tv puszczą jak samochody wybuchają w amerykańskich filmach.
kranik123 napisał/a:
Już po tytule wiedziałem, że się Janusze zesrają w komentarzach i się nie zawiodłem
Masz bmw czy o co chodzi?
Lipiniorz25 napisał/a:
Masz bmw czy o co chodzi?
Zesrałeś sie czy o co ci chodzi?
A ciekawi mnie sytuacja tego busa na drugim pasie . Czy przypadkiem jeżeli nie wystawił trójkąta to czy nie będzie współwinny tej kolizji. Jak myślicie ??
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Szczególnie, że burakowóz pewnie w dieslu to na serio ma co dupnąć.
Opony . Dobrze paląca się opona rzuca mięsem . Poza tym nie wiemy czy był to diesel ,czy może nawet gazolot. Nie wiadomo też czy nie miał czegoś w bagaju.
Jaki rocznik tego auta? Jak i ma czynnik w klimie. Do tego lepiej nie podłazić jak płonie,bo się można zdziwić potem.
Podpalony R-1234yf przy kontakcie z wilgocią (czyli też błony śluzowe,oczy,płuca ,skóra) wytwarza fluorowodór.
1 % poparzenia ciała przez HF wystarczy żeby się przenieść na tamten świat. Nie wiem czy to nie gorsza horoba od popromiennej,bo bez specjalnych objawów zewnętrznych będziesz miał zjedzone nawet kości i to szybko. Jak coś p🤬lnie i rozwali przy tym układ chłodzenia to możesz już dzwonić do Sw. Pietra żeby Ci kwaterę szykował.
steven_seagull napisał/a:
W samochodzie mogło palić się żywcem nawet pięć osób, ale pierwsze co miał na myśli Sebix to to, że już bo beemce. Po drugie, jeśli wrak od dłuższego czasu się pali, to po prostu...dopali się do końca, ale Sebek naoglądał się tyłu amerykańskich filmów, że boi się nieuniknionego wybuchu 🤡
A myślisz, że czyja to była beemka? Sebiksa k🤬abowybuchnie.