Polska CIEKAWOŚĆ i jej skutki.
Nic mnie tak nie wqurvia w was Polakach jak CIEKAWOŚĆ wypadku na przeciwległym pasie
Nic mnie tak nie wqurvia w was Polakach jak CIEKAWOŚĆ wypadku na przeciwległym pasie
Typ z telefonem nie dość że jebnięty, to jeszcze na dodatek p🤬lnięty 🤡
gonzor napisał/a:
Polska CIEKAWOŚĆ i jej skutki.
To bardziej naleciałości po komunie, taki wewnętrzny przymus pomagania innym z narażeniem własnych dóbr. Fenomen który nie występuje w reszcie świata, bo to nie jest normalne.
W samochodzie mogło palić się żywcem nawet pięć osób, ale pierwsze co miał na myśli Sebix to to, że już bo beemce. Po drugie, jeśli wrak od dłuższego czasu się pali, to po prostu...dopali się do końca, ale Sebek naoglądał się tyłu amerykańskich filmów, że boi się nieuniknionego wybuchu 🤡
Biemdabliu w ogniu, a Sebastian manewruje między autami. Cudowny film.
Nie no k🤬a debil, nic nie wnosi, nie usiłuje pomóc, tylko jeszcze zagrożenie powoduje dla innych uczestników ruchu.
steven_seagull napisał/a:
W samochodzie mogło palić się żywcem nawet pięć osób, ale pierwsze co miał na myśli Sebix to to, że już bo beemce. Po drugie, jeśli wrak od dłuższego czasu się pali, to po prostu...dopali się do końca, ale Sebek naoglądał się tyłu amerykańskich filmów, że boi się nieuniknionego wybuchu 🤡
Szczególnie, że burakowóz pewnie w dieslu to na serio ma co dupnąć.
Szkoda, że ich nic nie rozjechało. Szkoda życia jak takim debilem jesteś
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Szczególnie, że burakowóz pewnie w dieslu to na serio ma co dupnąć.
Amortyzatory fajnie wybuchają.
Chyba, że nie przeszły przeglądu już 3 rok z rzędu, wtedy nie wybuchają.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.