📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

@trawa: w klimie czesto lpg lata albo inne latwopalne gowno, nie do ugaszenia jak sie rozhajcuje bez przyjazdu strazy pozarnej, zostaje szkielet z silnikiem
opoki fajnie strzelic potrafia
zxc1234 napisał/a:
@: w klimie czesto lpg lata albo inne latwopalne gowno, nie do ugaszenia jak sie rozhajcuje bez przyjazdu strazy pozarnej, zostaje szkielet z silnikiem
Tak,wiem,przerobiłem przy furach większość zycia ,a stary jestem jak huy (nie mylić ze "stary huy"). Problem w tym że ten nowy czynnik w połączeniu z próbami gaszenia,albo wyciekiem z układu chłodzenia zabije nawet przez kombinezon strażacki.
jak sie dobrze rozpali to masz gwarancje rozszczelnienia mialem okazje ogladac pare dobrze wypieczonych samochodow
aku tez ladnie potrafi wybuchnac
aku tez ladnie potrafi wybuchnac
gonzor napisał/a:
Polska CIEKAWOŚĆ i jej skutki.
Nic mnie tak nie wqurvia w was Polakach jak CIEKAWOŚĆ wypadku na przeciwległym pasie
A u was ukraińców nie ma takiej ciekawości?
Podobno pragmatyczni Niemcy do dzisiaj klime ładują Cyklonem-B bo ze starych zapasów został
Zajebisty filmik... "Ale urwał" część druga, albo i trzecia... 👍🏻😂
Mistrzostwo świata, gratuluję! 🙏🏻🙅🏻
Mistrzostwo świata, gratuluję! 🙏🏻🙅🏻

AnalAcrobat napisał/a:
Ta xd nawet jeśli masz ułamek racji, to nie zmienia faktu, że chłop zatrzymywał tira na środku autostrady słowami "nie jedz bo wybuchnie" xd
Ja o jego zachowaniu nigdzie nie wspomniałem.Odniosłem się do konkretnego fragmentu czyjejś wypowiedzi i niczego więcej.
Mógłbym jednak,bo w dalszym ciągu nie wiadomo czy czegoś nie miał w bagażniku skoro się tak bał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie