👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@dhex
to chociaz polskie filmiki podwojnie; ) albo te o ktore my wygnancy bedziemy plakac;) tak jak ten np
to chociaz polskie filmiki podwojnie; ) albo te o ktore my wygnancy bedziemy plakac;) tak jak ten np

Verbatim369 napisał/a:
SM jest tragiczne. Mam kumpla. Brawo dla tego Pana!
Jakie SM? Gość ma "Stwardnienie Rozsiane" więc gdzie tu skrót "SM"? No chyba że masz na myśli SM = "Słowotok Myśleniowy"

@up SM to skrót od Sclerosis Multiplex, czyli stwardnienie rozsiane po łacinie , więc wszystko okej, jest to ogólnie stosowane. Co do kolesia zgadzam się z Ptoon. Facet jest suchy jak pustynia błędowska i ani razu śię nie zaśmiałem. Pytam się jak SM czyni jego występ nietypowym? Czy ludzie chorzy mają inne poczucie humoru i smieją się z każdego suchara?
A co do jego choroby to uwierzcie mi lub nie ale jestę ekspertę, i do póki koleś chodzi i w miarę normalnie się trzyma to gówno mnie to obchodzi że jest chory i nie wiem czemu w ogóle o tym wspomina przed swoim występem. No dobra może ma lekkie problemy z mową wynikające ze spastyczności mięśni.
A co do jego choroby to uwierzcie mi lub nie ale jestę ekspertę, i do póki koleś chodzi i w miarę normalnie się trzyma to gówno mnie to obchodzi że jest chory i nie wiem czemu w ogóle o tym wspomina przed swoim występem. No dobra może ma lekkie problemy z mową wynikające ze spastyczności mięśni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie