Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Jazda na nartach w innym ujęciu
konto usunięte • 2016-02-08, 22:26
Nicolas Vuignier przez prawie dwa lata próbował nagrać te ujęcia, aż wreszcie uzyskał satysfakcjonujący go efekt. Dosyć dziwna technika nagrywania - ja osobiście mam chyba popsuty błędnik, bo od patrzenia kręci mi się w głowie

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-08, 23:05 2
Zwykla reklama. Nic ciekawego.
Zgłoś
nelbox 2016-02-09, 0:09 11
kevin2000 jesteś bardzo smutnym człowiekiem
Zgłoś
Spikeel 2016-02-09, 11:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
leonfun 2016-02-09, 11:44 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-09, 13:51
leonfun, jak chcesz być modny, cool i jeździć w najmodniejsze miejsca to tak - zgodzę się z Tobą. Ale jeśli chcesz raz na rok (ew. raz na dwa lata) pojeździć na nartach/desce, to wielkie pieniądze nie są potrzebne Przeciętny Janusz z Grażyną wydają więcej w wakacje nad polskim morzem Jeżdżę od czasu do czasu na desce więc wiem
Zgłoś
enio22 2016-02-09, 22:15 4
leonfun to, że ciebie nie stac, nie znaczy ze narty/snowboard to sport dla snobów
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-10, 0:27
A mnie się to podoba. Zajebiście mu wyszło.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 0:09 1
Piwko, bo sam lubię jazdę na nartach, a efekt zacny
Zgłoś
Bobikufel 2016-02-11, 0:28 1
"przez prawie dwa lata próbował nagrać te ujęcia"
na moje wieczorem pomyślał, rano poszedł ,a po obiedzie wrzucił na yt z muzyczką
Zgłoś
mazin 2016-02-11, 1:00
Narty są zajebiste, a ze snobizmem nie mają nic wspólnego. Oczywiście, są gwiazdy ze sprzętem za parę kafli, ale tacy zazwyczaj nie potrafią jeździć. A całkiem fajny sprzęt można wyhaczyć dość tanio, a używki za grosze. Wypożyczalnie zaś są pełne sprzętu i proszą się, żeby wynajmować.
Rozumiem, że ktoś, kto musi jechać sześć godzin na narty może uważać to za zbędne "fanaberie", ale ja mam pół godziny do stoku. Zresztą, biegówki można założyć wszędzie, o ile jest śnieg, nie trzeba nigdzie jechać. Frajda murowana, a używany zestaw można kupić za dwie stówki.
Zgłoś
Taz 2016-02-11, 6:31 2
Zgłoś
admiralsuchy 2016-02-11, 7:25 3
Zgłoś
szpidi 2016-02-11, 8:34
a przy oglądaniu swoich wyczynów zażyj awiomarin
Zgłoś
zieli88 2016-02-11, 9:59
Lepsze niż 3D w kinie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem