Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu

Mieścisko.
Piątkowa msza przerwana przez lokalnego „performera” w wersji pół nago. Gość wpadł, rozwalił ołtarz i krzyż, zrobił księdzu stand-up z wyzwiskami i mikrofonem. Wierni uciekli szybciej niż po kazaniu o składkach.

Policja zatrzymała 47-latka – klasyk: nietrzeźwy. Po wytrzeźwieniu pewnie odkryje, że nie został nowym papieżem, tylko nowym klientem prokuratora.

https://www.tvp.info/88904038/atak-podczas-mszy-w-miescisku-47-latek-zdewastowal-kosciol-i-zaatakowal-ksiedza
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Ork.Fajny Wczoraj 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ork.Fajny Wczoraj 23:05
Zgłoś
brylant1412 Wczoraj 23:20
nie byłem w kościele ponad dwadzieścia lat a tam takie atrakcje coś ruszyło
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 23:21
Zgłoś
Ork.Fajny Wczoraj 23:30
Bulbulator napisał/a:

Data urodzenia podana w moim profilu odpowiada prawdzie.

Super. 60 letni wojujący ateista na Sadisticu.
Zgłoś
ibrahim Dzisiaj 0:36 1
Zgłoś
Andrzej91 Dzisiaj 0:48 1
Kurde , wielu ludzi chcę aby kościół w Polsce upadł, śmieją się z ludzi że wierzą w boga i marzą żeby zobaczyć jak pycha z hipokryzją upada. Ale jak by się zastanowić to było to w naszej kulturze od lat a teraz gdy zaczynają przyjeżdżać do nas muzułanie i oni zobaczą to jak nasza wiara wisi na włosku to zaczną tutaj stawiać meczety,zaczną przyjeżdżać tutaj częściej więcej i w końcu zamiast patrzecie ja ludzi spokój ie idących do kościoła będziemy musieli wysłuchiwać tych wszystkich nawoływań ,piec razy dziennie od poniedziałku do piątku i nikt nic nie będzie mógł powiedzieć bo będzie to atak na ich religie i kulturę czego oni nie tolerują i to nie ważne czy są u siebie czy u kogoś w państwie . My nie możemy jechać do nich i mieć na szyi jakiś krucyfiks czy inne symbole naszej religii. Więc zastanówcie się co wolicie . Mi samemu też się nie podoba cały ten kościół ale z drugiej strony nikt nikogo nie zmusza żeby tam chodził i dawał na tace . Większość z was i tak zasiada do wigilijnego stołu i uczestniczy w pogrzebach, komuniach a nawet sami bierzecie śluby kościelne. Więc chyba nie jest tak źle z tą naszą kultura. Ja wolę to co mam niż żeby przyszli ci ze wschodu i zaczęli się tu panoszyć. Puki mamy wolność słowa to każdy chce tylko krytykować bo może. Ale jak przyjdzie islamiści to już nie będziecie mogli nic powiedzieć.
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS Dzisiaj 0:52
optymista666 napisał/a:

Ocho, zajechało zakłamanym klechą albo pozbawionym mózgu parafianinem… Polska jest najszybciej laicyzującym się krajem na świecie, więc prędzej czy później i tak czeka was to co w Europie Zachodniej…

Ha... ha ... ha... Jakież to banalne. W twoim małym świńskim rozumku uroiły się tylko dwie typowe dla takich jak ty wizje - "zakłamany klecha", albo "pozbawiony mózgu parafianin". Tylko na tyle cię stać "oświecony człowieczku" ? Otóż ani jedno ani drugie. Udowadniasz po raz kolejny jak bardzo jesteś ograniczony i jak bardzo pasujesz do obrazka typowych świń o których wspomniałem wcześniej, biedny głupcze.
Zgłoś
Rottingrat Dzisiaj 1:01
pazuzu napisał/a:

Kłótnia kochanków 💁 pewnie ksiądz wolał młodszego ministranta

Przyznam że kiedyś wszedłem z ciekawości na jakiś czat gejowski z okolicy. Ktoś mnie próbował namówić żebym spróbował się przespać z księdzem z danej parafii bo "chłopak chce wiedzieć czy ksiądz będzie mu wierny"
Poje@ne telenowele jakieś okoliczne xD
Zgłoś
majeńka Dzisiaj 2:58
Zgłoś
michalk0072 Dzisiaj 3:26
Zgłoś
suborg Dzisiaj 7:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem