Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz znajdzie się tu troll od nazywania inteligentnych ludzi foliarzami.
Mam nadziej że osądzimy chociaż policję bo ci z rządu sp🤬zielą.
Ty tak serio czy jaja sobie robisz ?
Ty tak serio czy jaja sobie robisz ?
Tak serio, to jaja sobie robi.
No co było tym motorem?kościół który palił ludzi za nowoczesne teorie naukowe?
Ehhh... tak, palił ludzi na stosach za naukę tak, tak... gdzie to słyszałeś ? Jakieś dowody może, ale nie na jeden przypadek a na regułę ? Uczciwość wnioskowania nakazuje przeanalizować dwie strony "sporu" więc proszę, poczytaj sobie na przykład to: sredniowieczny.pl/kosciol-poczatek-nauki/ . Swoją drogą to bardzo ciekawe, każdy ateista twierdzi, że "Każdy mądry człowiek jest ateistą" tymczasem ja odwrotnie, uważam, że jeżeli ktoś uczciwie i rzetelnie analizuje rzeczywistość i nie zakłóca swojego ostrzegania jej ideologiami itp. MUSI prędzej czy później dojść do wniosku, że Bóg istnieje a najbliżej prawdy przez większość trwania historii jaką znamy jest Kościół Katolicki.
Ehhh... tak, palił ludzi na stosach za naukę tak, tak... gdzie to słyszałeś ? Jakieś dowody może, ale nie na jeden przypadek a na regułę ? Uczciwość wnioskowania nakazuje przeanalizować dwie strony "sporu" więc proszę, poczytaj sobie na przykład to: . Swoją drogą to bardzo ciekawe, każdy ateista twierdzi, że "Każdy mądry człowiek jest ateistą" tymczasem ja odwrotnie, uważam, że jeżeli ktoś uczciwie i rzetelnie analizuje rzeczywistość i nie zakłóca swojego ostrzegania jej ideologiami itp. MUSI prędzej czy później dojść do wniosku, że Bóg istnieje a najbliżej prawdy przez większość trwania historii jaką znamy jest Kościół Katolicki.
Jeśli człowiek jest inteligentny to czytal krótka historię czasu i Boga urojonego więc wiec ma racjonalne argumenty że żadnego Boga nie ma.
Nie można być wierzącym i inteligentnym bo to są sprzeczne stanowiska. Wiara nakazuje odrzucic racjonalizm czyli logiczna analizę i zastąpić ją ślepa bezkrytyczna wiara bez zadawania pytań.
Jedynym bostwem jakie istnieje jest grawitacja. To jest siła która rządzi wszechświatem i innej nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie