Nie znam szczegółów ale jak widać katolicki pasterz wraz ze swoimi baranami dysponują nieskończoną mądrością. Jeśli było to do pieca.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz znajdzie się tu troll od nazywania inteligentnych ludzi foliarzami.
Mam nadziej że osądzimy chociaż policję bo ci z rządu sp🤬zielą.
żmij
2021-04-15, 19:09
Ciekawe, czy wszechwiedzący katabas wie, że pycha jest w jego wierze jednym z siedmiu grzechów głównych.
Obywatel jak każdy inny, brak dowodu jest jednoznaczne że nie istniejesz taki świat zbudowaliśmy razem.
konto usunięte
2021-04-15, 19:32
ANALizator napisał/a:
...Nie trzeba mieć przy sobie dowodu osobistego, a posiadać go
Nie wszyscy mają taki obowiązek.
Już kolejny raz widzę, że samice policjantów są nawet bardziej chamskie od ich samców.
Konfedernacja napisał/a:
Już kolejny raz widzę, że samice policjantów są nawet bardziej chamskie od ich samców.
Co się dziwisz? Za głupie, aby znaleźć lepszą pracę i za brzydkie, aby żyć na koszt beta-bankomatu.
Nie wiedziałem, że robaki mają odpały. Sadol uczy no i bawi.
Ksiadz ma takie samo prawo wymuszać zwracania sie do niego per ksiadz, jak kazdy inny bojowy helikopter z lbqtardrtv a nawet i wieksze bo on jest ksiedzem a fecec z k🤬sem nie byl, nie jest i nigdy nie bedzie kobieta.
Jak to się mówi drogo książu, księciu?