👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bong widać , że nigdy na meczu nie byłeś i tylko gnijesz przed kompem
@ropa - Dokładnie tak. Nie pojmuję tych lewusów, przyjdą, SIEDZĄ na dupie, nic NIE śpiewają. I jeszcze niezrozumiałe gwizdy na Ronaldo. Wieczny postkomunistyczny kraj. Zakompleksione zbiegowisko andrzejów.

będą gadać, że strach na mecz przyjść bo pijani krzyczą...a przecież o to w tym chodzi. po co przychodzić na stadion, skoro równie dobrze można sobie spokojnie obejrzeć spotkanie w telewizji ? na stadion przychodzi się po to, żeby poczuć tą atmosferę, gdy cały stadion łączy pasja do jednego klubu, gole/ładne zagrania przynoszą radość wszystkim kibicom, jest doping, jest głośno, o to w tym wszystkim chodzi. ten kto nie był na meczu z dobrym dopingiem ten tego nie zrozumie.

no. udalo sie. juz prawie calkowicie wymienilismy spoleczenstwo patriotow dzieki, ktoremu tyle lat przetrwalismy, a w zamian mamy cale rzesze konsumentow, ktorzy dzielnie beda jesc, spac, srac i oddawac pieniadze obcym ludziom.
ropa18 masz absolutna racje:
sam nie mam pojecia .....
na ch... sie pokazali na tym meczu..
zeby pokazac : mam qrwa bilet z calsberga itp
dobrze rozumiem kolesia - szacunek za jego doping!!!!!
brudy ktore sie smieja - nigdy na stadion nie wejda...
sam nie mam pojecia .....
na ch... sie pokazali na tym meczu..
zeby pokazac : mam qrwa bilet z calsberga itp
dobrze rozumiem kolesia - szacunek za jego doping!!!!!
brudy ktore sie smieja - nigdy na stadion nie wejda...

To zwykły mecz, czym tu się jarać? Może wygodniej im się ogląda na siedząco nie drąc gęby.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie