To był ten jeden przypadek odtransportowania na izbę wytrzeźwień?
W 2:10 slychac strzaly do tego goscia. Ale tego juz kamerzysta nie uchwycil...
na trzeźwo to poczynaniom tych piłkarzy kibicować się nie da....

Co za k🤬a debil..
I się dziwić, że jesteśmy wyśmiewani za granicą..
Jak nie Tusk, to jakiś pijany idiota na stadionie.
I się dziwić, że jesteśmy wyśmiewani za granicą..
Jak nie Tusk, to jakiś pijany idiota na stadionie.
Co za p🤬dy siedzą na tej trybunie, c🤬j, zę koleś jest naj🤬y... Typ chce wesprzeć Naszą drużynę, a te pajace się tylko naśmiewają. Na hamburgery to k🤬a w przerwie zap🤬lali i druga połowa zaczeła się bez dolnej trybuny. Widać, że zlazło się matactwo, które nie ma pojęcia o piłce, no ale k🤬a trzeba stadion zobaczyć i pare fotek p🤬lnąć, żeby pokazać na zasranej mordo książce, jakim to jest się p🤬dowacie fajnym.

Pewnie prokuratura już mu szykuje zakaz stadionowy za przeklinanie i stanie podczas meczu. Chcieliście to macie piękną atmosferę na stadionach.

bo to byli kibice ze strony boenischa, polanskiego, obraniaka, matuszcyka perquisa itd... a ten krzyczy Polska Polska.. wiadomo ze nawet nie wiedza o co chodzi..
I tak lepszy taki niż wielcy patrioci wygwizdujący przeciwników schodzących z boiska.

No i co z tego, że był trochę wypity. Jako jedyny kuma o co chodzi i próbuje dopingować.
Reszta patrzy jak na głupa i wyśmiewa się z niego. Nawet jego "rodzeni" kumple. Żenada!!!
Co najlepsze wszyscy z szalikami, czapeczkami. Po co je wzieliście? Po co tam przyszliście? Do teatru?! Trzeba było przyjść w gajerku i w krawacie.
Tak a propos to może zacytuję:
"No i z czego się śmiejecie, sami z ciebie się śmiejecie!.."
youtu.be/extJXFQ9Mi8?t=1m23s
Reszta patrzy jak na głupa i wyśmiewa się z niego. Nawet jego "rodzeni" kumple. Żenada!!!
Co najlepsze wszyscy z szalikami, czapeczkami. Po co je wzieliście? Po co tam przyszliście? Do teatru?! Trzeba było przyjść w gajerku i w krawacie.
Tak a propos to może zacytuję:
"No i z czego się śmiejecie, sami z ciebie się śmiejecie!.."
youtu.be/extJXFQ9Mi8?t=1m23s
Bo mecz jest po to żeby go oglądać i kontemplować a nie drzeć p🤬dę jak i skakać jak małpa, która ma wszy.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih