👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyli jednym slowem wy "kibice" zabraniacie normalnym ludziom przychodzic na mecze? No chyba was wszystkich pogrzalo. Nie lubie darcia mordy ale lubie obejrzec mecz. nie wmawiajcie mi tutaj ze w pubie sobie mam ogladac. Lubie na zywo wiec mam do tego prawo. Rownie dobrze wy moglibyscie isc do pubu i tam drzec mordy. Szanujcie innych wtedy oni beda was szanowac a nie wrzucac od durnych kiboli. Chociaz czytajc te wszystkie wypowiedzi pelne obelg to chyba jednak niektorzy maja racje z tym ze durniami jestescie. Tak sie sklada ze bylem na meczach w wiekszosci kontynentow i dobrze wiem jak wyglada kibicowanie. W niemczech posiadowa, w stanach chlanie, jedzenie i ogladanie, w brazylii tanczenie samby. Na niektorych stadionach widzialem strefy gdzie sie zbierali krzykacze a w innych siedzialy rodzinki z dzieciakami. Mysle ze to najlepsze rozwiazanie dla nas. Bluznijcie i drzyjcie japy wsrod swoich i bedzie ok. Pieniacze

tak wyglądają właśnie kibice reprezentacji w Warszawie.. wszyscy siedzą i się wstydzą, bo co sobie inni pomyślą jak będę śpiewał...
Stadion Śląski zawsze będzie miał najlepszy klimat!
Stadion Śląski zawsze będzie miał najlepszy klimat!
Mecze się jeździ oglądać. HAHAH slonx, dobry jesteś. "Stadion – budowla sportowa, przeznaczona do rozgrywania zawodów w różnych dyscyplinach sportu i innych masowych imprez widowiskowych lub komercyjnych" Stadion jest dla sportu i masowych imprez. A miejsca siedzące są dla ludzi którzy chcą przyjść na to popatrzeć. A nie dla łysych debili w dresie którzy drą japę i pokazują swoją głupotę poprzez zgrywanie kozaka i śmiesznej, wręcz żałosnej wiary w swój gówniany klubik.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie