Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Matematyka to ZŁO!
specjal01 • 2025-07-16, 8:55
Głupota postępuje w stopniu znacznym.
Niezadawanie prac domowych to za mało, teraz trzeba zlikwidować matematykę.

Chłop przyszedł na komisję sejmową, powiedział że 2 rok nie zdaje z matematyki i czuje się jak debil. I z tego powodu chce usunięcia matematyki na maturze.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
youzeck1984 2025-07-16, 9:01 48
A ja mam dyspraculię… nie chce mi się pracować, tak samo jak tej atencyjnej szmacie się uczyć… A Niech sobie strzeli samobója, żadna strata dla społeczeństwa. Ma moją pełną aprobatę.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-16, 9:22 24
youzeck1984 napisał/a:

A ja mam dyspraculię… nie chce mi się pracować, tak samo jak tej atencyjnej szmacie się uczyć… A Niech sobie strzeli samobója, żadna strata dla społeczeństwa. Ma moją pełną aprobatę.

Ty, kurde, dzięki Stary, zastanawiałem się co mi jest, że do roboty nie chce mi się chodzić, już myślałem że jestem jakiś p🤬lnięty... A tu proszę, spadasz mi jak z nieba z tą Dyspraculią.
I mało tego, to musi być jakaś epidemia, bo wszyscy moi znajomi też to mają!

Dzięki Mistrzu, jutro wbijam do kiera, że mam dyspraculię, tak jak i moja załoga, niech coś wykombinuje.

Pozdrawiam serdecznie.🙏🏻 Shaolin.🙅🏻
Zgłoś
żmij 2025-07-16, 9:31 16
Skoro czuje się jak wrak człowieka, śmieć i debil- to zapewne tym właśnie jest. W końcu sam zna siebie najlepiej, nie wypada się z nim w tej materii spierać.

A że ma myśli samobójcze?
Zgłoś
yellow87 2025-07-16, 9:31 19
Ja p🤬le, co za typ xD Za moich czasów to jak ktoś był głupi to się z tym nie obnosił zbytnio ,żeby go nie wyśmiali. A jak był debilem który nie ogarnia podstaw matematyki, to szedł do szkoły specjalnej kolorować baloniki.
Zgłoś
turor 2025-07-16, 10:25 6
Poprawka.
On nie czuje się jak debil tylko jest debilem.
Gdyby nie kartka to by sensownego zdania nie sklecił, dobrze, że zna Pazuzu i dostał od niego kartkę
Zgłoś
DanielWOW 2025-07-16, 11:08 1
Ono jego czuje się jak wygląda i tyle w temacie
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-07-16, 11:42 11
Wkracza do nas to samo co na zachodzie (((oni))) wprowadzali już jakiś czas temu.
Ostatnio o zlikwidowaniu matematyki mówił taki p🤬lony homoseksualista brudnopis, który teraz jest posłem, a do niedawna występował w tvn-ie.

Zgłoś
DEADmanPL 2025-07-16, 12:15 15
K🤬a, kumpel co se w szkole nie radził pojechał do Holandii, robił jako hydraulik, w końcu swoją firmę założył i teraz czyści i impregnuje od środka rury takim śmiesznym urządzeniem zdalnie sterowanym z kamerą. Dom buduje, 2 fajne auta ma. Ekonomicznie radzi se lepiej niż ja, chociaż ja uczyłem się dobrze.

Jest tysiąc sposobów na sukces bez matury, po prostu ten synek to debil i w dodatku ciota
Zgłoś
pazuzu 2025-07-16, 12:32 7
Każda władza lubi debili im mniej wiedzą tym łatwiej rządzić takimi baranami. Obiecać 500+ żaden problem bo przecież i tak nie wiedzą skąd te pieniądze się biorą, duża inflacja? A co to inflacja? 🙂 Dlatego w Polsce warcholstwo i prostactwo tak dobrze się trzyma 💁‍♂️
Zgłoś
JoSeed 2025-07-16, 12:40 4
Zaraz mnie obrzygacie krytyką, ale co tam.

Moja córka ma potwierdzoną dyskalkulię przez Poradnię Psychologiczną. To byly wielokrotne badania, testy i wynik nie byl wzięty z dupy.

Jest to chyba najgorsza dysfunkcja, z jaką można mieć do czynienia w czasie nauki, ale nie tylko...
Dyskalkulia nie dotyczy tylko matmy.
To utrudnia całe codzienne życie:/

Objawy szkolne:
- trudności z wykonywaniem podstawowych działań matematycznych, takich jak dodawanie, odejmowanie, mnożenie i dzielenie.
- problemy z dedukowaniem i analizowaniem matematycznym oraz wyciąganiem wniosków.
- silny stres i lęk przed matematyką, który może prowadzić do ataków nerwowych.
- trudności z odczytywaniem i zapisywaniem liczb, numerów oraz znaków matematycznych.
- błędne przepisywanie liczb i symboli z tablicy.
- problemy ze zrozumieniem pojęć matematycznych oraz stosowaniem terminów związanych z liczbami i miarami.
- liczenie na palcach.
- niemożność posługiwania się tabliczką mnożenia.

Ale! Sa tez inne problemy.
Objawy w życiu codziennym:
- trudności z zapamiętywaniem liczb, takich jak numery telefonów czy daty
- problemy z odczytywaniem godziny z zegara (nie do przejścia jest korzystanie z zegara analogowego, ze wskazowkami)
- kłopoty z posługiwaniem się pieniędzmi i finansami, w tym z obsługą karty bankomatowej,
- trudności w gotowaniu, związane z przeliczaniem miar i wag,
- problemy z prowadzeniem kalendarza,
- zaburzenia orientacji przestrzennej i czasowej,
- trudności z poruszaniem się po mieście,
- nieodczytywanie map geograficznych,
- problemy z zapamiętaniem wzorów chemicznych i fizycznych.

Na szczęście w przygotowaniach do matury natrafilam na cudowną dziewczynę, która miała zajecia z dyskalkulikami. Córa chodziła do niej 2x w tygodniu, zdała maturę z matmy na 44%.
Oczywiście, nie jest to wyczyn, ale ja się spodziewałam najgorszego.

Kto tego nie doświadczył nie zrozumie i będzie wyzywał takich ludzi od debili, nieuków itp.
Występowanie dyskalkulii można stwierdzić w przypadku dzieci o przynajmniej przeciętnym poziomie intelektualnym. U dziecka z dyskalkulią nie występują jednocześnie zaburzenia ogólnych funkcji umysłowych. Córka miala inteligencję określoną na ponad przeciętną dla wieku.

No i tak to wyglądało u nas.
Zgłoś
jareta 2025-07-16, 13:03 2
Syn Gortata.
Zgłoś
żmij 2025-07-16, 13:09 17
JoSeed napisał/a:

Zaraz mnie obrzygacie krytyką, ale co tam.
Moja córka ma potwierdzoną dyskalkulię przez Poradnię Psychologiczną. To byly wielokrotne badania, testy i wynik nie byl wzięty z dupy.
Jest to chyba najgorsza dysfunkcja, z jaką można mieć do czynienia w czasie nauki, ale nie tylko...
Dyskalkulia nie dotyczy tylko matmy.
To utrudnia całe codzienne życie:/
Objawy szkolne:
- trudności z wykonywaniem podstawowych działań matematycznych, takich jak dodawanie, odejmowanie, mnożenie i dzielenie.
- problemy z dedukowaniem i analizowaniem matematycznym oraz wyciąganiem wniosków.
- silny stres i lęk przed matematyką, który może prowadzić do ataków nerwowych.
- trudności z odczytywaniem i zapisywaniem liczb, numerów oraz znaków matematycznych.
- błędne przepisywanie liczb i symboli z tablicy.
- problemy ze zrozumieniem pojęć matematycznych oraz stosowaniem terminów związanych z liczbami i miarami.
- liczenie na palcach.
- niemożność posługiwania się tabliczką mnożenia.
Ale! Sa tez inne problemy.
Objawy w życiu codziennym:
- trudności z zapamiętywaniem liczb, takich jak numery telefonów czy daty
- problemy z odczytywaniem godziny z zegara (nie do przejścia jest korzystanie z zegara analogowego, ze wskazowkami)
- kłopoty z posługiwaniem się pieniędzmi i finansami, w tym z obsługą karty bankomatowej,
- trudności w gotowaniu, związane z przeliczaniem miar i wag,
- problemy z prowadzeniem kalendarza,
- zaburzenia orientacji przestrzennej i czasowej,
- trudności z poruszaniem się po mieście,
- nieodczytywanie map geograficznych,
- problemy z zapamiętaniem wzorów chemicznych i fizycznych.
Na szczęście w przygotowaniach do matury natrafilam na cudowną dziewczynę, która miała zajecia z dyskalkulikami. Córa chodziła do niej 2x w tygodniu, zdała maturę z matmy na 44%.
Oczywiście, nie jest to wyczyn, ale ja się spodziewałam najgorszego.
Kto tego nie doświadczył nie zrozumie i będzie wyzywał takich ludzi od debili, nieuków itp.
Występowanie dyskalkulii można stwierdzić w przypadku dzieci o przynajmniej przeciętnym poziomie intelektualnym. U dziecka z dyskalkulią nie występują jednocześnie zaburzenia ogólnych funkcji umysłowych. Córka miala inteligencję określoną na ponad przeciętną dla wieku.
No i tak to wyglądało u nas.

No i?
Wnosiłaś o usunięcie matmy ze szkoły, żeby córki nie dyskryminować?
Nie! Starałyście się coś z tym zrobić, nadpracować ułomność.
A ta p🤬da z filmiku? Jak dostanie astmy i ciężko mu będzie oddychać, to co usunie?
Niech zdycha, piździelec. Poda adres, to c🤬jowi sznur wyślę. Mogę nawet zawiązać pętlę, bo tego pewnie też nie ogarnie.
Ja p🤬lę, jak ja nienawidzę takich miękkich p🤬dusiów...
Zgłoś
Alosza 2025-07-16, 13:12 7
Nastepny cyfrowo zdemenciały debil będzie chciał usunięcia z programu nauczania języka polskiego. Kiedyś patentowanych przygłupów z zaświadczeniem dyslekcji kierowano do przyuczenia na szczotkarza zamiatacza w szkołach przyzakładowych ewentualnie do zawodówek. Teraz takie jełopy z aspiracjami nazywają się Influencerami.
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-16, 13:18 11
Dodam że typ ŻĄDA od władz obniżenia poziomu szkolnictwa. Nie zdziwię się jeśli to kolejny "agent", a raczej pożyteczny idiota, pokroju "ostatniego pokolenia" czy innych tego typu z🤬bów na usługach c🤬j wie kogo ale szkodliwie dla społeczeństwa. Sama roszczeniowa maniera wypowiedzi na to wskazuje. To jest pewien typ ludzi, który pojawił się niedawno dopiero.
Są szkoły specjalne, więc tam niech idzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem