Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-12, 23:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-12, 23:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rigsuit 2014-01-13, 0:02
Ciekawe, ile kasuje za taka spowiedź bo na wodę nie jeździ, do tego jeszcze fatygę trzeba doliczyć.
Zgłoś
Insaner 2014-01-13, 1:50 1
Moralność katolików jest zabawna. Mogą narobić wiele złego, ale wystarczy że pójdą do smutnego pana w czarnej sukience siedzącego w konfesjonale, powiedzą mu wszystko, on zrobi znak krzyża i zastuka i voila - po wszystkim. Są czyści jak łza, a za karę wyrecytują jakąś modlitwę. Proces można powtarzać do woli, więc po co się zmieniać i poprawiać. Jak znowu nagrzeszą, to przyjdą po raz kolejny, powiedzą formułkę i znowu będą pobożnymi ludźmi.
Śmieszy mnie idea spowiedzi, odnoszę wrażenie że cała ta szopka nie jest umotywowana biblijnymi nakazami lecz nudą. Siedzą na tej plebanii i się nudzą, a tak zawsze mogą wejść do konfesjonału i posłuchać co kto złego zrobił. W małych miejscowościach jeszcze większa frajda, bo każdy każdego zna - niby obowiązuje tajemnica spowiedzi, ale to tak jakby mieć haka na wszystkich mieszkańców.
Zgłoś
pakozi 2014-01-13, 3:29 3
Zgłoś
gooru 2014-01-13, 7:35
A za parę lat:
Jeżeli kojarzysz tego busa to znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 8:12 1

Nasi zachodni sąsiedzi mają coś takiego, a my mamy mobilnego kleryka:]
Zgłoś
helldogs 2014-01-13, 10:27
Zgłoś
Chuck_Taylor 2014-01-13, 11:35 1
To katolikom aż tak się nie chcę ruszyć dupy do kościoła?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 17:47
Jeśli każdy ksiądz był by takim jak ten pokazany na zdjęciach (czyt. ksiądz z powołania) to ludzie chętniej chodzili by do Kościoła. Koleś z własnego hajsu pokrywa różnego rodzaju koncerty, spotkania itp. Takich księży jak ten w dzisiejszych czasach mało zostało.
Zgłoś
wizytka 2014-01-13, 19:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem