Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Moja mama to krawcowa.
odisiak • 2020-05-23, 17:37
Przecięcie nożem do wykładzin, głębokie na jakieś pół centymetra, w szpitalu czekał bym na zeszycie jakieś 5 godzin, ale moja mama to krawcowa, i coś się tam podpatrzyło za dzieciaka.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-05-23, 22:47
ja jebie no i co z tego? wielka rana, godna cioty z sadola
Zgłoś
LuzaQ 2020-05-23, 22:51 1
~HAL9000/2 napisał/a:

nie chodzę głosować więc wal się na ryj...

do ma piernik do wiatraka? próba dojechania staje na poziome baba ka kacu i z okresem,
Zgłoś
NoobsAndBoobs 2020-05-23, 22:55 1
za tydzien zakazenie pierwsza klasa! brawo
Zgłoś
Kamil3l 2020-05-23, 22:56 1
żyłka wędkarska jest najlepsza. Łatwo się wiąże i jest jednolita. Nie wrasta w ranę. Łatwo się ją zdejmuje. Tylko nie za cienką, bo przetnie skórę z czasem. Takie rany, to się sama lepiej zagoją niż szyte bawełną. Już skleić było by lepiej
Zgłoś
pawrzy 2020-05-23, 23:06 1
Mogłeś jechać do apteki i kupić sobie plaster szew.
Zgłoś
Jazzy44 2020-05-23, 23:08 1
Już tyle razy się łatałem, że nie pamiętam i doceniam przedsięwzięcie.
Zgłoś
GupiRyj 2020-05-23, 23:11
przecież to rana na plaster. ale doceniam starania i niezły szew.
Zgłoś
ZatoX 2020-05-23, 23:15 6
Brawo

Zgłoś
odisiak 2020-05-23, 23:17 2
Zdjęcie jest z przed pół roku po ranie została blizna, a szyłem ten paluch już dwa razy, tylko że zdj tego przecięcia do kości nie mogę znaleźć. Mnie zakażenia nie łapią.
Zgłoś
maveric666 2020-05-23, 23:25
przeciez to fejk
Zgłoś
odisiak 2020-05-23, 23:33 2
Żaden fejk

Zgłoś
sanqvo 2020-05-24, 0:15 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mrfreak16 2020-05-24, 1:12 3
HAL9000/2 napisał/a:

trzeba było się samemu pofastrygować a nie wołać mamusie...

Coś nie wyszło, napisane jak byk, że zszył sam... A ten półgłówek dalej będzie szedł w zaparte zamiast przyznać się do błędu, jak zwykle zresztą. Życiowe niedojdy tak robią. Jesteś życiową niedojdą?

LuzaQ napisał/a:

do ma piernik do wiatraka? próba dojechania staje na poziome baba ka kacu i z okresem,

On tylko tak potrafi

Zgłoś
jacob197 2020-05-24, 1:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mrfreak16 2020-05-24, 1:34
LuzaQ napisał/a:

Zresztą dziwne ma ostrzeżenia w profilu

,, Zakładanie kont w celu stawiania piw swoim tematom, komentarzom i komentowaniu swoich tematów.

Jedna osoba może posiadać w serwisie Sadistic.pl tylko jedno konto. "

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem