Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Murzyn oszukuje polki
FacioOdKrabów • 2025-01-05, 11:26
Mokebe chce odjechać furą ale niepogodzona ze stratą swojego czarnego księcia polczysko blokuje mu drogę swoim ciałem (w samochodzie razem z Mokebe siedzi już druga polka), później przybiega jakiś bialorycerzyk i robi to samo powtarzając, że może dla niej nawet zginąć xD Chyba lepiej się nie dało zobrazować relacji p0lkowo-spermiarskich naszego społeczeństwa

Zgłoś
żmij 2025-01-05, 13:50 3
Nome napisał/a:

ja bym powiedziała, że tu są dwa problemy, jeden to te głupie baby, szkoda komentować, bo w każdym narodzie trafiają się głupie p🤬dzielce, tak samo zresztą jak głupie c🤬jki, drugi to to, że dla kogoś to jest na tyle ważne, że robi z tego materiał i lansuje się na głupocie swojej i innych
kiedyś widziałam materiał na youtube, wstawiony przez jakiegoś murzyna, który wyr🤬ał polkę (specjalnie z małej litery) która dostała wścieklicy macicy na widok jego muskularnego czarnego ciała i dała mu dupy, czarny był tak z siebie dumny, że trafił jakąś białą, ładną i napaloną, że obwieścił to światu wszem i wobec, dziewczyna zebrała dużo kurew od internautów, a ja byłam zachwycona, bo dzięki jej głupocie może ktoś załapie, że równość rasowa, jak ją rozumieją biali nie istnieje, nie da się zmusić, wychować, przekonać, itp. czarnego żeby zachowywał się jak człowiek, po prostu się nie da, jedyne czarne, które zachowują się jak ludzie to te z dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy
dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Pedator 2025-01-05, 14:47 10
POeBaNy napisał/a:

Jakiś pedryl komentuje ustawiane sytuację. Dno dna. Inna sprawa, że takim worom na czarną spermę powinno się odbierać obywatelstwo.

Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.

[ Dodano: 2025-01-05, 14:49 ]
Adiczek napisał/a:

Miejsce YouTube jest na YouTube

Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.
Zgłoś
pnaj 2025-01-05, 14:52 6
W Polsce to jednak pełno zakompleksionych ksenofili. Oddają co mogą od pieniędzy i cnoty dla księcia orientu po przemysł broń i ziemie.
Zgłoś
zn506 2025-01-05, 15:13 5
POeBaNy napisał/a:

ustawiane sytuację

CO tam ustawianego widzisz? Za dużo polskich seriali oglądasz i nie potrafisz odróznić co jest rzeczywista, a co ustawiane. Tu widać naturalne zachowania.

[ Dodano: 2025-01-05, 15:18 ]
Nome napisał/a:

dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy

dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

Nie. W USA pókie nie było zasiłków dla samotnych matek - tak, jeżeli już było małżeństwo miedzyrasowe (a było ich niezwykle mało) to biały + Murzynka. Małżeństw Murzyn + biała praktycznie nie było. Dziś zdecydowanie więcej jest Murzyn + biała (a dokładnie - beżowe dziecko+ samotna matka). Jak biały żeni się z Murzynką - trwałość związku jest w normie.

No i są dwa rodzaje Murzynów - po prostu czarni i ci z Murzyńskimi cechami - duże nosy, szerokie usta. Coś jak Tutsi i Hutu. Tutsi są inteligentni, Hutu agresywni. Zauważ, że jak byś Candance Owen przemalował na biało - nie poznałbyś, że to Murzynka. Ale jak Dżordża Flojda przemalujesz - poznasz, ze to Murzyn. Ważniejsza jest morfologia twarzy niz kolor.
Zgłoś
Ronoaro 2025-01-05, 16:04 1
Adiczek napisał/a:

Miejsce robota jest w robocie.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
POeBaNy 2025-01-05, 16:14
Pedator napisał/a:

Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.

Hapaj dzidę!
Od razu widać żeś spięty jak czarny na widok radiowozu. Rozluźnij pory, popuść sznurówki. Więcej luzu, no nie dobijesz do 50tki.

Spoko gość- yutuberowa ciota, tiktokowiec, influtfuencer, to spoko giście. No tu już pojechałeś po bandzie. Nieźle jesteś odklejony.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-05, 16:21 9
Cz🤬cha powiesić. Julki odstrzelić. A Mercedesa przekazać mnie.
Zgłoś
Angevil 2025-01-05, 16:49 1
Adiczek napisał/a:

Zgadzam się a miejsce filmików z 9gag jest na 9gag, dzięki temu połowa sadola zostanie wyczyszczona z reuploadów zza granicy.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
viking19 2025-01-05, 16:56 2
Nome napisał/a:

nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

...niż czarnych facetów za białymi facetami? xD
cały czas mowa o parach hetero?
Zgłoś
elim 2025-01-05, 17:08 4
Ten czarny to cierpliwy, patrząc na filmiki z Afryki to ta p0lka miała szczęście że po prostu nie depnął na gaz i sobie po nie pojechał w siną dal.
Zgłoś
jkllll485 2025-01-05, 17:56 4
I takie k🤬y ściągające, zadające się z takim czarnym gównem nie powinno być branne na poważnie jako obywatel tracąc jakiejkolwiek głos w jakiejkolwiek sprawie.
Zgłoś
Jojekczytoty 2025-01-05, 17:59 1
Wrzuć filmik źródłowy a nie k🤬a jakiegoś zjeba co omawia co działo się na filmiku jakbyśmy byli niedoj🤬i i nie potrafili sami obejrzeć i zrozumieć o co chodziło. K🤬a co za moda na nagrywanie relacji, recenzji, reakcji na jakieś rzeczy czy sytuacje, czy wywiady jakichś jutuberow z c🤬j wie kim z użyciem słuchawek i mikrofonów jakby w radiu nagrywali....
Zgłoś
qwerq221 2025-01-05, 19:04 4
Jakie to jest obrzydliwe i żałosne te europejskie k🤬iska nie ma nic bardziej żałosnego na tym świecie . Mnie na wymioty bierze jak widzę te k🤬y z cz🤬chami nawet na sama myśl o tym ze miałbym puknąć jakaś murzynke mi jest niedobrze fu tylko do cz🤬chow mam takie obrzydzenie każda inna rasa mi nie przeszkadza

[ Dodano: 2025-01-05, 19:20 ]
Nome napisał/a:

, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

hahahahah chyba masz k🤬a spięcie pod kopula
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-05, 20:52 2
Jojekczytoty napisał/a:

Wrzuć filmik źródłowy a nie k🤬a jakiegoś zjeba co omawia co działo się na filmiku jakbyśmy byli niedoj🤬i i nie potrafili sami obejrzeć i zrozumieć o co chodziło. K🤬a co za moda na nagrywanie relacji, recenzji, reakcji na jakieś rzeczy czy sytuacje, czy wywiady jakichś jutuberow z c🤬j wie kim z użyciem słuchawek i mikrofonów jakby w radiu nagrywali....

Głuchy jesteś? Ten filmik mu podesłał jeden z widzów. Masz niskie IQ?

[ Dodano: 2025-01-05, 20:58 ]
qwerq221 napisał/a:

Jakie to jest obrzydliwe i żałosne te europejskie k🤬iska nie ma nic bardziej żałosnego na tym świecie . Mnie na wymioty bierze jak widzę te k🤬y z cz🤬chami nawet na sama myśl o tym ze miałbym puknąć jakaś murzynke mi jest niedobrze fu tylko do cz🤬chow mam takie obrzydzenie każda inna rasa mi nie przeszkadza
hahahahah chyba masz k🤬a spięcie pod kopula

to jest niesamowite, ze prawie wszedzie na swiecie mu..yni i currycele sa na dnie rynku matrymonialnego a w srodkowo-wschodniej Europie (szczegolnie w Polsce) rOOchaja tyle, ze zawstydziliby Casanovę.
Zgłoś
Prosty 2025-01-05, 21:03 1
Polki? Bla cha ry powtarzam BLA CHA RY ! K🤬a takie to i Miecio za 5 zeta na starego poloneza jebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie