ja bym powiedziała, że tu są dwa problemy, jeden to te głupie baby, szkoda komentować, bo w każdym narodzie trafiają się głupie p🤬dzielce, tak samo zresztą jak głupie c🤬jki, drugi to to, że dla kogoś to jest na tyle ważne, że robi z tego materiał i lansuje się na głupocie swojej i innych
kiedyś widziałam materiał na youtube, wstawiony przez jakiegoś murzyna, który wyr🤬ał polkę (specjalnie z małej litery) która dostała wścieklicy macicy na widok jego muskularnego czarnego ciała i dała mu dupy, czarny był tak z siebie dumny, że trafił jakąś białą, ładną i napaloną, że obwieścił to światu wszem i wobec, dziewczyna zebrała dużo kurew od internautów, a ja byłam zachwycona, bo dzięki jej głupocie może ktoś załapie, że równość rasowa, jak ją rozumieją biali nie istnieje, nie da się zmusić, wychować, przekonać, itp. czarnego żeby zachowywał się jak człowiek, po prostu się nie da, jedyne czarne, które zachowują się jak ludzie to te z dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy
dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jakiś pedryl komentuje ustawiane sytuację. Dno dna. Inna sprawa, że takim worom na czarną spermę powinno się odbierać obywatelstwo.
Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
[ Dodano: 2025-01-05, 14:49 ]
Miejsce YouTube jest na YouTube
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.
ustawiane sytuację
CO tam ustawianego widzisz? Za dużo polskich seriali oglądasz i nie potrafisz odróznić co jest rzeczywista, a co ustawiane. Tu widać naturalne zachowania.
[ Dodano: 2025-01-05, 15:18 ]
dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy
dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
Nie. W USA pókie nie było zasiłków dla samotnych matek - tak, jeżeli już było małżeństwo miedzyrasowe (a było ich niezwykle mało) to biały + Murzynka. Małżeństw Murzyn + biała praktycznie nie było. Dziś zdecydowanie więcej jest Murzyn + biała (a dokładnie - beżowe dziecko+ samotna matka). Jak biały żeni się z Murzynką - trwałość związku jest w normie.
No i są dwa rodzaje Murzynów - po prostu czarni i ci z Murzyńskimi cechami - duże nosy, szerokie usta. Coś jak Tutsi i Hutu. Tutsi są inteligentni, Hutu agresywni. Zauważ, że jak byś Candance Owen przemalował na biało - nie poznałbyś, że to Murzynka. Ale jak Dżordża Flojda przemalujesz - poznasz, ze to Murzyn. Ważniejsza jest morfologia twarzy niz kolor.
Miejsce robota jest w robocie.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.
Hapaj dzidę!
Od razu widać żeś spięty jak czarny na widok radiowozu. Rozluźnij pory, popuść sznurówki. Więcej luzu, no nie dobijesz do 50tki.
Spoko gość- yutuberowa ciota, tiktokowiec, influtfuencer, to spoko giście. No tu już pojechałeś po bandzie. Nieźle jesteś odklejony.
Zgadzam się a miejsce filmików z 9gag jest na 9gag, dzięki temu połowa sadola zostanie wyczyszczona z reuploadów zza granicy.
podpis użytkownika
I tak to jest.nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
...niż czarnych facetów za białymi facetami? xD
cały czas mowa o parach hetero?

[ Dodano: 2025-01-05, 19:20 ]
, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
hahahahah chyba masz k🤬a spięcie pod kopula
Wrzuć filmik źródłowy a nie k🤬a jakiegoś zjeba co omawia co działo się na filmiku jakbyśmy byli niedoj🤬i i nie potrafili sami obejrzeć i zrozumieć o co chodziło. K🤬a co za moda na nagrywanie relacji, recenzji, reakcji na jakieś rzeczy czy sytuacje, czy wywiady jakichś jutuberow z c🤬j wie kim z użyciem słuchawek i mikrofonów jakby w radiu nagrywali....
Głuchy jesteś? Ten filmik mu podesłał jeden z widzów. Masz niskie IQ?
[ Dodano: 2025-01-05, 20:58 ]
Jakie to jest obrzydliwe i żałosne te europejskie k🤬iska nie ma nic bardziej żałosnego na tym świecie . Mnie na wymioty bierze jak widzę te k🤬y z cz🤬chami nawet na sama myśl o tym ze miałbym puknąć jakaś murzynke mi jest niedobrze fu tylko do cz🤬chow mam takie obrzydzenie każda inna rasa mi nie przeszkadza
hahahahah chyba masz k🤬a spięcie pod kopula
to jest niesamowite, ze prawie wszedzie na swiecie mu..yni i currycele sa na dnie rynku matrymonialnego a w srodkowo-wschodniej Europie (szczegolnie w Polsce) rOOchaja tyle, ze zawstydziliby Casanovę.