Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Murzyn oszukuje polki
FacioOdKrabów • 2025-01-05, 11:26
Mokebe chce odjechać furą ale niepogodzona ze stratą swojego czarnego księcia polczysko blokuje mu drogę swoim ciałem (w samochodzie razem z Mokebe siedzi już druga polka), później przybiega jakiś bialorycerzyk i robi to samo powtarzając, że może dla niej nawet zginąć xD Chyba lepiej się nie dało zobrazować relacji p0lkowo-spermiarskich naszego społeczeństwa

Zgłoś
Adiczek 2025-01-05, 11:29 81
Miejsce YouTube jest na YouTube
Zgłoś
Quassar 2025-01-05, 11:39 7
Akcja prawie z przed roku i to nie jest kontent na sadola to po drugie...
Zgłoś
Gienek78 2025-01-05, 11:48 11
Nie odpalam filmików z youtube.
Zgłoś
BrzozaB 2025-01-05, 11:49 1
Co to za kanał ?
Zgłoś
35i 2025-01-05, 11:55 7
matcin1212 napisał/a:

Co to za kanał ?

Mi to bardziej na ściek wygląda.
Zgłoś
Clistwood 2025-01-05, 11:55 3
matcin1212 napisał/a:

Co to za kanał ?

Szarpanki z życiem
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-05, 12:12 3
Co za ustawione gówno.
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-05, 12:23 4
matcin1212 napisał/a:

Co to za kanał ?

Kanał Jeden
Zgłoś
sberek38 2025-01-05, 12:25 9
Człowiek do końca miał nadzieję, że asfalt rozsmaruje Julkę po asfalcie
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-05, 12:30 2
Adiczek napisał/a:

Miejsce YouTube jest na YouTube

To dlaczego sadol ma opcję wrzucania coś z YT?
Zgłoś
POeBaNy 2025-01-05, 12:34 5
Jakiś pedryl komentuje ustawiane sytuację. Dno dna. Inna sprawa, że takim worom na czarną spermę powinno się odbierać obywatelstwo.
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-05, 12:36 9
POeBaNy napisał/a:

Jakiś pedryl komentuje ustawiane sytuację. Dno dna. Inna sprawa, że takim worom na czarną spermę powinno się odbierać obywatelstwo.

Przecież to nie jest ustawione.
Kompleksy wychodzą na wierzch. Lata wmawiania ludziom, że murzyni to nadludzie bo to bogaci raperzy z USA co się wożą drogimi furami zaczęły działać. Teraz się podniecają jakimś przeciętnym murzynem który nic nie osiągnął bo widzą w nim zagraniczne bożyszcze i szanse na wyrwanie się z tej "zaściankowej" Polski. Wystarczy, że jeszcze rzucą parę komplementów i pogibają się na parkiecie i już mają ciągnięcie fleta zapewnione.
Zgłoś
Kriski 2025-01-05, 12:57 1
Przyznaj się, że dałeś ten z dupy materiał tylko dlatego, że jest tam miniaturka jaszczembia bankowości?
Zgłoś
Nome 2025-01-05, 13:19 21
ja bym powiedziała, że tu są dwa problemy, jeden to te głupie baby, szkoda komentować, bo w każdym narodzie trafiają się głupie p🤬dzielce, tak samo zresztą jak głupie c🤬jki, drugi to to, że dla kogoś to jest na tyle ważne, że robi z tego materiał i lansuje się na głupocie swojej i innych

kiedyś widziałam materiał na youtube, wstawiony przez jakiegoś murzyna, który wyr🤬ał polkę (specjalnie z małej litery) która dostała wścieklicy macicy na widok jego muskularnego czarnego ciała i dała mu dupy, czarny był tak z siebie dumny, że trafił jakąś białą, ładną i napaloną, że obwieścił to światu wszem i wobec, dziewczyna zebrała dużo kurew od internautów, a ja byłam zachwycona, bo dzięki jej głupocie może ktoś załapie, że równość rasowa, jak ją rozumieją biali nie istnieje, nie da się zmusić, wychować, przekonać, itp. czarnego żeby zachowywał się jak człowiek, po prostu się nie da, jedyne czarne, które zachowują się jak ludzie to te z dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy

dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie