W Polsce to jednak pełno zakompleksionych ksenofili. Oddają co mogą od pieniędzy i cnoty dla księcia orientu po przemysł broń i ziemie.
kobiety ogolnie
Cale wieki budowy cywilizacji, trzymania bab krótko i w niecałe 100 lat od nadania im
praw wyborczych, wpuszczenia ich do polityki zachodnia cywilizacja sie rozpada od środka xd
xd
kobiety ogolnie
Cale wieki budowy cywilizacji, trzymania bab krótko i w niecałe 100 lat od nadania im
praw wyborczych, wpuszczenia ich do polityki zachodnia cywilizacja sie rozpada od środka xd
Niestety masz rację i to jedno rozumiem u muślimów -baby trzymane krótko.
nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
Ciekawe skąd wziąłeś ten wysryw . Wszelkie możliwe dane pokazują (parowanie aplikacji randkowych, dane małżeństw międzyrasowych w USA), że biali mężczyźni są znacznie mniej zainteresowani czarnymi kobietami niż białe kobiety czarnymi bullami. Jak pojedziesz na zachód europy to na ulicy też widać znacznie więcej par białych bab z mokebiakami niż odwrotnie.
Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.
Chwdp lewakom
Co to za kanał ?
Kanał jeden vel szarpanki z życiem. Kiedyś chłop miał całkiem trafne spostrzeżenia - niestety raz dostał wp🤬l a mimo to na późniejszych swoich filmach zaczął bełkotać coś o tym że w Polsce jest bezpiecznie i broń w rękach praworządnych obywateli jest zbędna.
No i niewiele później dostał kolejny wp🤬l tym razem dużo mocniejszy.
Od ciapaków gdzieś nad morzem. Jego psychofani rzucili się do obrony a ja tylko wypominałem jego słowa.
Ponoć brat przyglądał się jak katują go maczetą przez 5 minut i nic nie zrobił. XD
Kanał jeden vel szarpanki z życiem. Kiedyś chłop miał całkiem trafne spostrzeżenia - niestety raz dostał wp🤬l a mimo to na późniejszych swoich filmach zaczął bełkotać coś o tym że w Polsce jest bezpiecznie i broń w rękach praworządnych obywateli jest zbędna.
No i niewiele później dostał kolejny wp🤬l tym razem dużo mocniejszy.
Od ciapaków gdzieś nad morzem. Jego psychofani rzucili się do obrony a ja tylko wypominałem jego słowa.
Ponoć brat przyglądał się jak katują go maczetą przez 5 minut i nic nie zrobił. XD
Rzeczywiście chłop dostaje wp🤬l regularnie.

Chwdp lewakom
Może nie bo to dla nich przyjemność.