Mokebe chce odjechać furą ale niepogodzona ze stratą swojego czarnego księcia polczysko blokuje mu drogę swoim ciałem (w samochodzie razem z Mokebe siedzi już druga polka), później przybiega jakiś bialorycerzyk i robi to samo powtarzając, że może dla niej nawet zginąć xD Chyba lepiej się nie dało zobrazować relacji p0lkowo-spermiarskich naszego społeczeństwa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
FacioOdKrabów napisał/a:
xd
FacioOdKrabów napisał/a:
kobiety ogolnie
Cale wieki budowy cywilizacji, trzymania bab krótko i w niecałe 100 lat od nadania im
praw wyborczych, wpuszczenia ich do polityki zachodnia cywilizacja sie rozpada od środka xd
Niestety masz rację i to jedno rozumiem u muślimów -baby trzymane krótko.
Nome napisał/a:
nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
Ciekawe skąd wziąłeś ten wysryw . Wszelkie możliwe dane pokazują (parowanie aplikacji randkowych, dane małżeństw międzyrasowych w USA), że biali mężczyźni są znacznie mniej zainteresowani czarnymi kobietami niż białe kobiety czarnymi bullami. Jak pojedziesz na zachód europy to na ulicy też widać znacznie więcej par białych bab z mokebiakami niż odwrotnie.
Przecież od dawna wiadomo, że polki to darmowe materace dla obcych xD
Czas 10 minut. Osobiście odradzam nic się nie dzieje i szkoda czasu
co on kurde wstecznego nie ma? normalnie jasny pieron, aby czarny w polsce miał aż 2 kobiety i jeszcze takie auto, polacy mają gorsze auta a ja sam nawet dziewczyny nie mam, tak nie może być...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie