Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Murzyn oszukuje polki
FacioOdKrabów • 2025-01-05, 11:26
Mokebe chce odjechać furą ale niepogodzona ze stratą swojego czarnego księcia polczysko blokuje mu drogę swoim ciałem (w samochodzie razem z Mokebe siedzi już druga polka), później przybiega jakiś bialorycerzyk i robi to samo powtarzając, że może dla niej nawet zginąć xD Chyba lepiej się nie dało zobrazować relacji p0lkowo-spermiarskich naszego społeczeństwa

Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-05, 21:23 6
pnaj napisał/a:

W Polsce to jednak pełno zakompleksionych ksenofili. Oddają co mogą od pieniędzy i cnoty dla księcia orientu po przemysł broń i ziemie.

kobiety ogolnie
Cale wieki budowy cywilizacji, trzymania bab krótko i w niecałe 100 lat od nadania im
praw wyborczych, wpuszczenia ich do polityki zachodnia cywilizacja sie rozpada od środka xd
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-01-05, 21:38 2
FacioOdKrabów napisał/a:

xd

FacioOdKrabów napisał/a:

kobiety ogolnie
Cale wieki budowy cywilizacji, trzymania bab krótko i w niecałe 100 lat od nadania im
praw wyborczych, wpuszczenia ich do polityki zachodnia cywilizacja sie rozpada od środka xd

Niestety masz rację i to jedno rozumiem u muślimów -baby trzymane krótko.
Zgłoś
pan_gacus 2025-01-05, 21:57 1
Nome napisał/a:

nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót

Ciekawe skąd wziąłeś ten wysryw . Wszelkie możliwe dane pokazują (parowanie aplikacji randkowych, dane małżeństw międzyrasowych w USA), że biali mężczyźni są znacznie mniej zainteresowani czarnymi kobietami niż białe kobiety czarnymi bullami. Jak pojedziesz na zachód europy to na ulicy też widać znacznie więcej par białych bab z mokebiakami niż odwrotnie.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-05, 22:25 2
Pedator napisał/a:

Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.

Chwdp lewakom
Zgłoś
Sidyk 2025-01-05, 22:28 2
Giwna się nie tyka nie widziała? To ma ha tfu
Zgłoś
Genius510 2025-01-05, 23:07 4
Polki k🤬ami były są i będą jak świat długi i szeroki
Zgłoś
Janko 2025-01-05, 23:23 1
Co to do k🤬y nędzy ma być
Zgłoś
kpold3004 2025-01-06, 2:19 3
Przecież od dawna wiadomo, że polki to darmowe materace dla obcych xD
Zgłoś
jjzz26 2025-01-06, 8:31
matcin1212 napisał/a:

Co to za kanał ?

Kanał jeden vel szarpanki z życiem. Kiedyś chłop miał całkiem trafne spostrzeżenia - niestety raz dostał wp🤬l a mimo to na późniejszych swoich filmach zaczął bełkotać coś o tym że w Polsce jest bezpiecznie i broń w rękach praworządnych obywateli jest zbędna.
No i niewiele później dostał kolejny wp🤬l tym razem dużo mocniejszy.
Od ciapaków gdzieś nad morzem. Jego psychofani rzucili się do obrony a ja tylko wypominałem jego słowa.
Ponoć brat przyglądał się jak katują go maczetą przez 5 minut i nic nie zrobił. XD
Zgłoś
Jackub10000 2025-01-06, 9:14
Czas 10 minut. Osobiście odradzam nic się nie dzieje i szkoda czasu
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-01-06, 11:21 2
jjzz26 napisał/a:

Kanał jeden vel szarpanki z życiem. Kiedyś chłop miał całkiem trafne spostrzeżenia - niestety raz dostał wp🤬l a mimo to na późniejszych swoich filmach zaczął bełkotać coś o tym że w Polsce jest bezpiecznie i broń w rękach praworządnych obywateli jest zbędna.
No i niewiele później dostał kolejny wp🤬l tym razem dużo mocniejszy.
Od ciapaków gdzieś nad morzem. Jego psychofani rzucili się do obrony a ja tylko wypominałem jego słowa.
Ponoć brat przyglądał się jak katują go maczetą przez 5 minut i nic nie zrobił. XD

Rzeczywiście chłop dostaje wp🤬l regularnie.

Zgłoś
Zordonek 2025-01-06, 11:38 1
co on kurde wstecznego nie ma? normalnie jasny pieron, aby czarny w polsce miał aż 2 kobiety i jeszcze takie auto, polacy mają gorsze auta a ja sam nawet dziewczyny nie mam, tak nie może być...
Zgłoś
Pedator 2025-01-06, 12:49 1
Adiczek napisał/a:

Chwdp lewakom

Może nie bo to dla nich przyjemność.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-06, 12:52
@Pedator: no faktycznie, tego pod uwagę nie wziąłem
Zgłoś
Jojekczytoty 2025-01-06, 17:05 1
@FacioOdKrabów: Gdybyś miał wysokie iQ zrozumiał byś, że chodziło mi o modę na nagrywanie swojego komentarza do filmików, które tego nie wymagają bo wszystko można wywnioskować samemu. Tak właśnie jak w przypadku tego filmu, na c🤬j mi chłop opowiada co się dzieje na filmie skoro widzę i słyszę.
Zgłoś