📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
nie wiem po co się to robi, takie filmiki, mam nadzieję, że to nie jest z państwowych skarbonek. nazbiera piw, dużo dobrej opinii na yt ale i tak nic nie zmieni
nie wiem czy twórcy są tak naiwni czy jest to maszynka do robienia wałków na hajs.
nie wiem czy twórcy są tak naiwni czy jest to maszynka do robienia wałków na hajs.
@up nie wiem po co się pisze takie komentarze, mam nadzieję, że to nie jest z państwowych skarbonek. Nazbiera piw, opinii na sadolu, ale to i tak nic nie zmieni
nie wiem czy twórca jest tak naiwny czy jest to maszynka do robienia wałków na hajs.
nie wiem czy twórca jest tak naiwny czy jest to maszynka do robienia wałków na hajs.
I takie kampanie społeczne sprawiają, że ludzie zachowują dystans nawet ruszając ze świateł i robią korki...
Hmmm... To jak zmienić pas w takim zakorkowanym mieście jak np Kraków by skręcić i nie zostać "dupkiem"?
Nie mówię tu o tak wyidealizowanej sytuacji jak ta.
Nie mówię tu o tak wyidealizowanej sytuacji jak ta.
Też tak myślałem o tego typu kierowcach... Dopóki nie zacząłem jeździć po Krakowie i sam się stałem jednym z nich.
Gdyby kazdy trzymalby sie tak blisko na zderzaku to nie istnialby manewr wyprzedzania.
Chcialbym zobaczyc 10 tirow jadacych jeden za drugim w odstepie jak na tym filmiku plus predkosc nie przekraczajaca 60km/h poza terenem zabudowanym i jak przecietny Kowalski probuje je wyprzedzic. :]
Chcialbym zobaczyc 10 tirow jadacych jeden za drugim w odstepie jak na tym filmiku plus predkosc nie przekraczajaca 60km/h poza terenem zabudowanym i jak przecietny Kowalski probuje je wyprzedzic. :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie