Piękny czas. Admin sadola spędził niedzielne popołudnie wraz z konkubiną i synem na jedzeniu obiadu. Na obiad był węgiel, bo to Śląsk. Konkubiną jest pewnie kuzynka patrząc na to jakiego mają gówniaka.
Jak ktoś zna ten podły język to proszę przetłumaczyć.
podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
@ gówniaku ale wiesz że za pare dni do szkoły wracasz ?
zaczną się wywiadówki a już po pierwszej, pas twojego ojca będzię śpiewać na twojej dupie....
Zawsze jak wracałem ze szkoły to wstępowałem do takiej łatwej Justyny. Niestety szkoła się skończyła i mam daleko ale może kiedyś wrócę. Doradz mi leciwy kolego
podpis użytkownika
Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
a................3
2024-08-27, 20:36
abstract667 napisał/a:
Ten podły język to niemiecki, wystarczy wrzucić w translator to przetlumaczy cos na sposob: ze dobrze jest być folksdojczem i że podczas drugiej wojny światowej dobrze im się żyło z braćmi z wehrmachtu :V
Jesteś tępy jak polsilver po ogoleniu zandbega...
ciekawe czy młody będzie taki mądry gdy będzie pora na spadek po ojcu xd
Ej, bez kitu, nic prawie nie rozumiem co jest mówione, no, poza gówniakiem "Zamknij ryj" itp...😂
Odłączyć to od Polski Prawdziwych Polaków, Ślązaki nie zasługują na panowanie Rasy Polskich Panów.
W sumie to jeden liść wychowawczy by wystarczył, żebym więcej takich odzywek od dziecka nie usłyszał.
Cieszę się, że ten niedojda prezydent zablokował ustawę w sprawie uznania tej wieśniaczej gadki za język.
x................9
2024-08-28, 11:40
żmij napisał/a:
Uniosłeś się, czy tylko podpuszczasz tego tępawego gorolika?
Niekontrolowany wyciek z rodzinnej kroniki. Każdy by się zdenerwował.
Podły to był twoj ojciec ze spłodził takiego lamusa jak ty
[ Dodano: 2024-08-28, 12:44 ]
antisol123 napisał/a:
Jesteś tępy jak polsilver po ogoleniu zandbega...
Nie ma co sie kłócic z debialmi co wszedzie niemcy widzą
Te Bobro podły tp był Twoj stary że Ciebie nie wychował c🤬lu nie myty!
ja jak bym powiedział zamknij morde do ojca to by mi się łeb 2 razy na karku obrócił, a tu wychodzi bezstresowe wychowanie
Sana
2024-08-28, 17:20
Na zgiętego by wszedł do okna życia
Ten krzyż na ścianie na końcu mnie rozj🤬. Prawdziwa polska, katolicka, kochająca się rodzina. ;]
typowa śląska rodzina , p🤬lona patologia na pograniczu dzikich ludów murzyńskich. Ślązacy to takie w sumie białe cz🤬chy, śmierdzą są brudni i nie potrafią mówić po polsku nawet.
rośnie młody fan sadola