Piękny czas. Admin sadola spędził niedzielne popołudnie wraz z konkubiną i synem na jedzeniu obiadu. Na obiad był węgiel, bo to Śląsk. Konkubiną jest pewnie kuzynka patrząc na to jakiego mają gówniaka.
Jak ktoś zna ten podły język to proszę przetłumaczyć.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze wydane 800+ w c🤬j
Sterylizacja powinna być darmowa, a dla niektórych obligatoryjna
wschodnie przedmieścia warszawy
Fajnie, że ktoś to odkopał z czeluści Internetu.
Typowy Węgland , ujemne Iq i inne deficyty intelektualne.
Do mnie bachor z raz może by się tak i odezwał. Więcej nie. Moze i mam bezczelne dzieci, ale mimo wszystko nie są źli.
To Admin Sadola spędził niedzielne popołudnie z ojcem (którego utrzymuje) i jego konkubiną (którą utrzymuje) i wszystko nagrał.
Zbieramy głosy na petycję, żeby przynajmniej jeden komin w Oświęcimiu uruchomić.
Ten podły język to niemiecki, wystarczy wrzucić w translator to przetlumaczy cos na sposob: ze dobrze jest być folksdojczem i że podczas drugiej wojny światowej dobrze im się żyło z braćmi z wehrmachtu :V
Qrwa i jeszcze ta lodówka w pokoju
raz mi by się tak gówniak odezwał, i to byłoby jego ostatnie takie odzywki. Pas toby się zagrzał a telefon bym mu rozp🤬olił. Były by ślady od pasa ? Toby tydzień doszkoły najwyżej nie chodził by zniknęły.
Ale szacunek do ojca musi być !!!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
raz mi by się tak gówniak odezwał, i to byłoby jego ostatnie takie odzywki. Pas toby się zagrzał a telefon bym mu rozp🤬olił. Były by ślady od pasa ? Toby tydzień doszkoły najwyżej nie chodził by zniknęły.
Ale szacunek do ojca musi być !!!
Jakbyś w prawdziwym był w życiu taki odważny to byś nie musiał się w internecie namiętnie rozpisywać jak to byś odważnie dziecko bił pasem cioto.
bobro napisał/a:
Jakbyś w prawdziwym był w życiu taki odważny to byś nie musiał się w internecie namiętnie rozpisywać jak to byś odważnie dziecko bił pasem cioto.
@bobro gówniaku ale wiesz że za pare dni do szkoły wracasz ?
zaczną się wywiadówki a już po pierwszej, pas twojego ojca będzię śpiewać na twojej dupie....