📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Jedyny sposób na ujarzmienie psa to go poddusić. Bicie powoduje, że szczęka jeszcze bardziej się zaciska.
Thennomad napisał/a:
Jedyny sposób na ujarzmienie psa to go poddusić. Bicie powoduje, że szczęka jeszcze bardziej się zaciska.
Dobry kij albo widły też działają
W zasadzie nie lubię cyrku, ale mieli dość ciekawy pomysł. Gdy były lwy na arenie, to były też psy. W razie jakiegoś ataku lwa, psy były na pierwszy kęs i to dawało czas na ucieczkę tresera. Na tym filmiku, zamiast dać sobie ogryzać nogę, powinna rzucić tego małego psa. Ten duży zająłby się małym i noga byłaby cała.
Juzwa napisał/a:
Na tym filmiku, zamiast dać sobie ogryzać nogę, powinna rzucić tego małego psa. Ten duży zająłby się małym i noga byłaby cała.
To się nazywa poświęcenie... Zwierzak ważniejszy od właściciela. Pewnie mu dupę wylizuje po każdym sraniu...
Jeśli nie jesteś 100kg kolesiem z pistoletem i pałką teleskopową w kiermanie non stop, nie bierz sobie takiego psa. Takie moje zdanie.
ZagrzybialySandal napisał/a:
To się nazywa poświęcenie... Zwierzak ważniejszy od właściciela. Pewnie mu dupę wylizuje po każdym sraniu...
Psa zagryzie a noga się zagoi, trzeba kalkulować straty
Mogli użytek z tej łopaty juz zrobić skoro ja przyniósł a po robocie zakopać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie