Ten k🤬a Gandalf z kijem to co? Palcem kundlowi druga dziure zatykał, zeby lewego powietrza nie złapał czy portfel chciał zaj🤬? Typ od gilotyny powinien jeszcze poczekać na własciciela i powtórzyć czynność. Następnie wiadomo, kanister z benzyna i zapalniczka... czuje niedosyt...

Jedyny sposób na ujarzmienie psa to go poddusić. Bicie powoduje, że szczęka jeszcze bardziej się zaciska.
Thennomad napisał/a:
Jedyny sposób na ujarzmienie psa to go poddusić. Bicie powoduje, że szczęka jeszcze bardziej się zaciska.
Dobry kij albo widły też działają
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
Na tyle lat oglądania sadola zawsze widząc filmiki z psami w podobnych akcjach, zawsze dziwiłem się dlaczego nikt nie wpadł na pomysł podduszenia takiego sk🤬iela... A Tu proszę, w końcu ktoś mi poprawił dzień

Bobicker napisał/a:
Na tyle lat oglądania sadola zawsze widząc filmiki z psami w podobnych akcjach, zawsze dziwiłem się dlaczego nikt nie wpadł na pomysł podduszenia takiego sk🤬iela... A Tu proszę, w końcu ktoś mi poprawił dzień
Tylko za krótko go trzymał. J🤬e bydlę zaraz wstało i pójdzie gryźć dalej.
W zasadzie nie lubię cyrku, ale mieli dość ciekawy pomysł. Gdy były lwy na arenie, to były też psy. W razie jakiegoś ataku lwa, psy były na pierwszy kęs i to dawało czas na ucieczkę tresera. Na tym filmiku, zamiast dać sobie ogryzać nogę, powinna rzucić tego małego psa. Ten duży zająłby się małym i noga byłaby cała.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Na tym filmiku, zamiast dać sobie ogryzać nogę, powinna rzucić tego małego psa. Ten duży zająłby się małym i noga byłaby cała.
To się nazywa poświęcenie... Zwierzak ważniejszy od właściciela. Pewnie mu dupę wylizuje po każdym sraniu...
Jeśli nie jesteś 100kg kolesiem z pistoletem i pałką teleskopową w kiermanie non stop, nie bierz sobie takiego psa. Takie moje zdanie.
ZagrzybialySandal napisał/a:
To się nazywa poświęcenie... Zwierzak ważniejszy od właściciela. Pewnie mu dupę wylizuje po każdym sraniu...
Psa zagryzie a noga się zagoi, trzeba kalkulować straty
Mogli użytek z tej łopaty juz zrobić skoro ja przyniósł a po robocie zakopać

Wszystkie te sk🤬iałe bydlęta topić i to zaraz po porodzie, żeby kurestwo się dalej nie rozmnażało...