👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

WITEKSON napisał/a:
niemca z dużej ? poyebao ?
przyznaje, moj blad

@wolo1994
To się nazywa Grappling. Nie zdążył byś zareagować i już byś miał kończyne połamaną gdyby cię zawodowiec chwycił.
To się nazywa Grappling. Nie zdążył byś zareagować i już byś miał kończyne połamaną gdyby cię zawodowiec chwycił.

Ból dupy pseudo fajterów, czyt. 16-20 latków trenujących BJJ za 3... 2... 1...

Prawda jest taka, że każda sztuka walki jest niebezpieczna - nie ma lepszej, czy gorszej. Wszystko jest kwestią wytrenowania.
Carollo napisał/a:
Zapraszam wszystkich krytykujących na trening sportów nieuderzanych. Tylko jak wejdziecie to mówcie, że walka jest bez klepania (do pełnego wyciągnięcia dźwigni lub do końca duszenia). Zostaniecie powywijani tak, że nie będziecie wiedzieć gdzie macie ręce, a gdzie nogi. Gejowstwem jest siedzenie przed kompem i brak sportu. Sam trenuje sporty nieuderzane i chciałbym kogoś takiego jak wy spotkać w prawdziwym życiu, żeby powiedział mi jakim to gejem nie jestem.
Siedzenie przed komputerem jest bardziej gejowskie niż obściskiwanie i ocieranie się o innego faceta jajami dysząc mu do ucha? Aha.

@nanab, widze że Cie dupa zabolała, chyba ciężko Ci jest z tym, że inni trenują sztuki walki, a Ty uznajesz tylko francuski system samoobrony.

wolo1994 napisał/a:
Bicie? Gdzie tu widzisz bicie?To jest gejoza i tyle, to jak nazwać skuter ścigaczem...
japa cioto, chapnął by cie ten gosc w 2 sekundy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie