👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BJJ czy nie, wchodzą i schodzą z tej maty jak w burdelu.
Ładniej to wygląda w innych sportach walki.
Ładniej to wygląda w innych sportach walki.

76200 napisał/a:
Za bicie niemca piwo się należy
![]()
Bicie? Gdzie tu widzisz bicie?

sędzia spostrzegawczy nie ma co ciekawe co by się stało gdyby kibice nie dali znać

wolo1994 napisał/a:
Bicie? Gdzie tu widzisz bicie?To jest gejoza i tyle, to jak nazwać skuter ścigaczem...
Gejoze to ty masz chyba większą w majtach

Zapraszam wszystkich krytykujących na trening sportów nieuderzanych. Tylko jak wejdziecie to mówcie, że walka jest bez klepania (do pełnego wyciągnięcia dźwigni lub do końca duszenia). Zostaniecie powywijani tak, że nie będziecie wiedzieć gdzie macie ręce, a gdzie nogi. Gejowstwem jest siedzenie przed kompem i brak sportu. Sam trenuje sporty nieuderzane i chciałbym kogoś takiego jak wy spotkać w prawdziwym życiu, żeby powiedział mi jakim to gejem nie jestem.

ropol napisał/a:
wolo1994, chciałbym zobaczyć twoje starcie z "gejem" - zapaśnikiem
Redtube.com -> Categories -> Gay
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie