Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KroQQQ 2013-08-10, 20:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 20:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nanab 2013-08-10, 21:18
Carollo napisał/a:

@nanab, widze że Cie dupa zabolała, chyba ciężko Ci jest z tym, że inni trenują sztuki walki, a Ty uznajesz tylko francuski system samoobrony.

Akceptuję ze się tym interesujesz i nie przeszkadza mi to, po prostu nie zgadzam się z twoją teorią ze to nie jest gejowskie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 23:09 2
Powiem tyle. Kto nie spróbował, nie zrozumie. Dla was gejowskie przytulanie tak? Wy nawet nie macie siły zrobić 30 pompek a traktujecie siebie lepszych od nas obrażając nas od gejów? Prawdziwi mężczyźni z was... Ps. Geje uprawiają seks (jadą się w dupala) tutaj nie ma elementu w którym ktoś komuś robi lachę, robi go w tył.

Pozdrawiam: Grapplerów, Judoków, Kickbokserów, Bokserów, Karateków, Zapaśników, Kulturystów, Strongmanów. Wartości trzeba mieć głęboko w sercu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 23:20
widze cala masa himenow tu sie odzywa sama smietanka ksw kto by pomyslal
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 0:16 1
Zgłoś
nanab 2013-08-11, 0:58
zagi94 napisał/a:

Powiem tyle. Kto nie spróbował, nie zrozumie. Dla was gejowskie przytulanie tak? Wy nawet nie macie siły zrobić 30 pompek a traktujecie siebie lepszych od nas obrażając nas od gejów? Prawdziwi mężczyźni z was... Ps. Geje uprawiają seks (jadą się w dupala) tutaj nie ma elementu w którym ktoś komuś robi lachę, robi go w tył.

Uważasz że tylko r🤬anie się przez dwóch facetów jest gejowskie? Nic innego?
Zgłoś
Infanymous 2013-08-11, 2:38
Zgłoś
nanab 2013-08-11, 15:36
@UP, więc:

Jak te obrazki mają dla ciebie podtekst seksualny i uważasz że są gejowskie jesteś pedałem? Bo przecież żaden tam nie robi lachy drugiemu ani nie zapina w dupę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 17:44
Cytat:

Jak te obrazki mają dla ciebie podtekst seksualny i uważasz że są gejowskie jesteś pedałem? Bo przecież żaden tam nie robi lachy drugiemu ani nie zapina w dupę.

Jak ty nie rozumiesz slow "podtekst seksualny" i uwazasz, ze wygrales dyskusje wysylaniem zdjec i zadaniem glupiego pytania to jestes idiota i najwyzszy czas pojsc do szkoly. Bo przeciez nikt kto nie rozumie takich slow nie jest normalny...
I prosze, oszczedz nam juz ogladania zdjec swoich tatusiow.
Zgłoś
Conscribo 2013-08-11, 18:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 19:24
JerzyKozak napisał/a:

japa cioto, chapnął by cie ten gosc w 2 sekundy

Tak, tak, dwa razy miałem przeciwko sobie na walkach "zapaśnika". Przyjebiesz w splot, to nie wie co się dzieje i tyle z jego zapasów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-11, 20:45
Cytat:

Tak, tak, dwa razy miałem przeciwko sobie na walkach "zapaśnika". Przyjebiesz w splot, to nie wie co się dzieje i tyle z jego zapasów.

Koledzy z podstawowki sie nie licza....
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 0:13
PanMarian napisał/a:

Koledzy z podstawowki sie nie licza....

Jak nie widzisz daty urodzin i sugerujesz po sobie, że nie zdałem, to nie mój problem...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-12, 12:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem