📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
film propagandowy Polska jest słaba ma tylko poszczególne jednostki specjalistyczne.
Polski nawet nie stać na patrol polskiego nieba w celu rozpoznania.
a te kilka f-16 zakupione tylko żeby wylizać dupsko hamerykańcom przepłacając.
Polski nawet nie stać na patrol polskiego nieba w celu rozpoznania.
a te kilka f-16 zakupione tylko żeby wylizać dupsko hamerykańcom przepłacając.
@Ent My przynajmniej w przeciwieństwie do Amerykanów nie musimy prosić innych żeby nam oczyścił drogę z min na patrolu
1:28 - to tylko prototyp i jeszcze długo nie wejdzie do służby... jeśli w ogóle
I tak obecną potęgą militarną są Chiny. Mają parę milionów żołnierzy i nowoczesne uzbrojenie. Gdyby teraz ruszyli na Europe Rosja nie była by dla nich żadnym problemem. Armia Rosyjska jest w opłakanym stanie, Rosja może walczyć z swoimi republikami ale nie z Chinami. No a jak dotrą do Europy to wiadomo Polska będzie mięsem armatnim a Zachód się podda.
Niestety taka prawda ze sprzet w wiekszosci tu pokazywanych to albo prototyp albo darowizna od amerykanow gdzie u nich ten sprzet nie spelnial zadnych norm bezpieczenstwa. Te wspaniale f16 to tez zlom sprzed ponad 20 lat wiec nie ma czym sie podnbiecac.
Czemu zawsze wybieracie najgorzej zmontowane filmiki o Polskiej Armii?!
Mój brat jest w wojsku. Jedyne co mogę powiedzieć o powyższym filmiku to to, że zakłamuje rzeczywistość i wali propagandą na kilometr. Kto ma kontakt z wojskiem w Polsce ten zobaczy to od razu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie