👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ojczyzna jest jak młodsza siostra. Ciągle się z niej naśmiewasz, ale kochasz ją i nie pozwolisz nikomu skrzywdzić."
Pozdro...
Pozdro...

Napoleon wysłał Polaków na Haiti bo pewnie Francuzi nie chcieli jechać. Wiadomo, kto jest od czarnej roboty ... do dziś. Nie zapominajmy, że geopolityka nie ma nic wspólnego z moralnością. Polski duch to ściema, biznes się liczy.
A dlaczego Afrykańscy niewolnicy się zbuntowali? Bo mieli za dobrze ?
"That is the Polish spirit. Spirit of love for freedom, of hatred of oppresion and of always fighting for the underdog on the side of freedom, independence and sovereignty." - tłumaczenie: To jest Polski duch. Duch miłości do wolności, nienawiści do ucisku i nieustannej walki o słabszych po stronie wolności, niezależności i suwerenności.
Moim zdaniem Polski duch ma wiele wspólnego z afrykańskim duchem. Polacy murzynami Europy. Jak nie Niemcy, to Rosjanie chcą nas wydymać.
A dlaczego Afrykańscy niewolnicy się zbuntowali? Bo mieli za dobrze ?
"That is the Polish spirit. Spirit of love for freedom, of hatred of oppresion and of always fighting for the underdog on the side of freedom, independence and sovereignty." - tłumaczenie: To jest Polski duch. Duch miłości do wolności, nienawiści do ucisku i nieustannej walki o słabszych po stronie wolności, niezależności i suwerenności.
Moim zdaniem Polski duch ma wiele wspólnego z afrykańskim duchem. Polacy murzynami Europy. Jak nie Niemcy, to Rosjanie chcą nas wydymać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie