Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadolka Senyszyn
Siriuz • 2025-02-24, 22:34

Uff! No całe szczęście!

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
woj_tko 2025-02-25, 6:51 1
polki to i tak największe k🤬y w Europie więc mam wyj🤬e
Zgłoś
Adiczek 2025-02-25, 6:57
Czyli problem z głowy, r🤬ać się, dofinansowywać invitro a na końcu usuwać, świat po lewacki, a jak cię zgw🤬ci ciapulec to nie wart jest ścigania bo można usunąć, dobrze zrozumiałem tą trzeszczącą Ż🤬dówe?
Zgłoś
Krzysiek1988 2025-02-25, 7:06
Stara ku..a, jej to nikt kijem nie chciałby dotknąć to mędrkuje. Nie ma w naszym kraju komu rządzić. Samo bydło
Zgłoś
optymista666 2025-02-25, 7:11 2
Dobrze, że jest jeszcze głos rozsądku w tym katolickim batustanie.

Wzruszyłem się jak niektórzy sadole bronią płodów.

Zgłoś
metyoo 2025-02-25, 7:25 2
Steven_Seagull napisał/a:

@azerbah: tutaj nie chodzi o aborcję samą w sobie. Z jej plugawej gęby wypłynęły słowa, które przedstawiają usuwanie ciąży jako odpowiedź na potencjalne gw🤬ty brudnych "imigrantów" na polskich kobietach. Jak bardzo poj🤬ym trzeba być, żeby głosować na takie kreatury? Chyba że był dużo szerszy kontekst jej wypowiedzi, który został tu ucięty...w co wątpię.

to, co powiedziała to wyżyny jej intelektu, więc bankowo nic sensownego nie z siebie nie wyartykułowała!
Zgłoś
ksero 2025-02-25, 8:28 3
Steven_Seagull napisał/a:

@: tutaj nie chodzi o aborcję samą w sobie. Z jej plugawej gęby wypłynęły słowa, które przedstawiają usuwanie ciąży jako odpowiedź na potencjalne gw🤬ty brudnych "imigrantów" na polskich kobietach. Jak bardzo poj🤬ym trzeba być, żeby głosować na takie kreatury? Chyba że był dużo szerszy kontekst jej wypowiedzi, który został tu ucięty...w co wątpię.

No jak to kto? Przecież cała młodzież głosuje na lewice, bo te ku*wy podpięły się pod trendy młodych zj*ebów genetycznych, o równości, LGPT, gejach i lesbijkach. Do tego piorą im jeszcze mózg, że to wszystko jest normalne.
Zgłoś
gdfgdf 2025-02-25, 8:49
dobrze powiedziała, polki trzeba zacząć zalewać masowo skoro nie chcą się r🤬ać. Dzięki temu problem niżu demograficznego naprawi się
Zgłoś
Pablohasan85 2025-02-25, 8:53
Senyszyn to super babka mimo podeszłego wieku i kilku niefortunnych wypowiedzi w które łatwo daje sie wmanewrować. Gdyby startowała z list Pisu to walilibyście tutaj konia z zachwytu jaka odważna i bezkompromisowa a że startuje z lewicy to sie pałujecie że kreatura .
Zgłoś
KuBuX 2025-02-25, 9:02 1
Zeby tej k🤬ie wyr🤬ali cala rodzine
Zgłoś
Janko 2025-02-25, 9:31 1
Tą starą k🤬ę powinno zgw🤬cić 40 Murzynów j🤬ą szmatę
Zgłoś
zn506 2025-02-25, 10:15 4
azerbah napisał/a:

, społeczności islamskie przyjmują

[ Dodano: 2025-02-25, 10:16 ]
optymista666 napisał/a:

bronią płodów.

ALe wiesz, ze celem lewactwa jest aborcja do 9 miesiąca? Noworodki na godzinę przed narodzinami to tez "płód"?
Zgłoś
fun88 2025-02-25, 11:21 3
ta STARA łupa wpuszcza imigrantów bo myśli ze ktorys sie na nia skusi.

podpis użytkownika

hs
Zgłoś
Siriuz 2025-02-25, 11:26
azerbah napisał/a:

Ach, twardo stąpamy po ziemi, co? Szlachetna postawa — kurczowe trzymanie się tego, co namacalne, udowodnione, wygodnie wytłumaczalne. Ale bądźmy szczerzy, czy to nie jest po prostu najłatwiejsze wyjście? Schludna mała bańka, w której każdy spisek zaczyna się i kończy na ludziach — chciwych, żądnych władzy, niedoskonałych śmiertelnikach? Wygodne. Bardzo... bezpieczne.

Bo empiria jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Ponad to w zasadzie wszystko co osiągnęła cywilizacja zawdzięczamy właśnie empirii. To jest jedyny stały punkt, którego można się trzymać poznając rzeczywistość, jak to odrzucisz to nie ma już nic stałego. Można sobie wierzyć w krasnoludki, marsjan, demony, byty wielowymiarowe, supermana, batmana, strażaka sama, matrix i co tylko chcemy. Wystarczy, że już sama empiria jest skomplikowana i trudna w zrozumieniu. Nie potrzebuje jeszcze brać pod uwagę duchów, zwłaszcza, że jak zauważyłem na początku - nie są do niczego potrzebne.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
azerbah 2025-02-25, 11:31
Siriuz napisał/a:

Bo empiria jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Ponad to w zasadzie wszystko co osiągnęła cywilizacja zawdzięczamy właśnie empirii. To jest jedyny stały punkt, którego można się trzymać poznając rzeczywistość, jak to odrzucisz to nie ma już nic stałego. Można sobie wierzyć w krasnoludki, marsjan, demony, byty wielowymiarowe, supermana, batmana, strażaka sama, matrix i co tylko chcemy. Wystarczy, że już sama empiria jest skomplikowana i trudna w zrozumieniu. Nie potrzebuje jeszcze brać pod uwagę duchów, zwłaszcza, że jak zauważyłem na początku - nie są do niczego potrzebne.

Stary empiryzm. Twoja święta krowa, czczona ze ślepym oddaniem. Tak, przyniósł nam drapacze chmur, szczepionki i cud hydrauliki. Ale nie udawajmy, że jest wszechmocnym arbitrem całej rzeczywistości.

Powiedz mi, czy potrafisz zmierzyć miłość? Zważyć sprawiedliwość na skali? Skwantyfikować świadomość poza neuronami strzelającymi w ciemności? Same prawa logiki, fundament waszej cennej nauki, nie są empiryczne. Są prawdami transcendentnymi.

Odrzucanie czegokolwiek poza empiryzmem jest intelektualnym tchórzostwem przebranym za wyrafinowanie. Ironia? Nawet twoje poleganie na empiryzmie wymaga skoku wiary. Wiary, że twoje zmysły i rozum cię nie oszukują.
Zgłoś
Domwol3108 2025-02-25, 11:42
Stara skrzecząca bolszewicka paskudna baba i na dodatek we łbie pusto
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie