Driver19cm napisał/a:
Zabrać sie porządnie za siebie. Schudnąć,.poćwiczyć, skończyć być ciotą. Wtedy by obronił siebie i kobietę. Co jest obowiązkiem każdego faceta
A nie k🤬a biegać na policję
co ty p🤬lisz
paragon0 napisał/a:
co ty p🤬lisz
Odpowiedź godna pytania - twoja stara
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Złoto nie zawiodłem się na komentarzachZobaczcie to co tam się dzieje ! Normalnie komentarze złoto
DupaJasiu123 napisał/a:
Powtórzę się, c🤬j wie o co chodzi bo nie ma nagrania o co poszło.
O co by nie poszło nie masz prawa wyciągać do jogoś łap.
hamstfo porażające... posiedzi 3mce, poobciąga kolegom z celi, zatęskni i zapłacze nad swym losem, ale niczego to nie zmieni i niczego się nie nauczy. co gorsze, taka sława może mu się spodobac.
Najlepsze że gość leci z łapami a nie potrafi nic, przecież trafił na mega cipe. Każdy normalny facet by mu tam spuścił wp🤬l.
Ale w koło jest wesoło ........Hahahhah muza wpadła idealnie. Co za k🤬a Burak
Nie to żebym coś sugerował ale sołtys to jest zasadniczo funkcja społeczna. Płatne tyle co na waciki. Skąd więc sołtys ma na Audi (Q7?)???
A z innej strony patrząc.
Pokażcie mi jednego takiego który do władzy się dobrał i nie jest kawałem c🤬ja.
A z innej strony patrząc.
Pokażcie mi jednego takiego który do władzy się dobrał i nie jest kawałem c🤬ja.
Znam typka. Mój ojciec miał pensjonat w Sztutowie w latach 90-2000.
Mieli się tam za taki mały pruszków gdzie z pruszkowem mieli tyle wspólnego co żyd z baletem.
Pozdrowienia dla Romana z obozu koncentracyjnego
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mieli się tam za taki mały pruszków gdzie z pruszkowem mieli tyle wspólnego co żyd z baletem.
Pozdrowienia dla Romana z obozu koncentracyjnego

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pani sołtysówka wyprzedzała na czołówkę na zakręcie to ich otrąbili.Sołtysowa zawróciła wyprzedziła i sie zaczęło