Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tenbel 2025-03-03, 21:49 3
Lukash2107 napisał/a:

Pani sołtysówka wyprzedzała na czołówkę na zakręcie to ich otrąbili.Sołtysowa zawróciła wyprzedziła i sie zaczęło

Widać po zdjęciach i po partnerze że nieskalana rozumem
Zgłoś
diskorelaks 2025-03-03, 21:50 9
Gruba świnia lubi zap🤬lać, wrzucam bo szybko znikają wyczyny tej świni…

Zgłoś
kapelan_szturmowy 2025-03-03, 21:59 15
a najlepsze, że na stołek sołtysa wsadził go burmistrz, który jest jego... kuzynem. Jakby go tak trochę przetrzepałą skarbówka, to by wyszło z czego sie utrzymują od dziewięć dziesiątych lat. Ale "k🤬a k🤬ie łba nie urwie".
Zgłoś
shoe5maker 2025-03-03, 22:17 3
PanWladca napisał/a:

Jak się nie na nerwów na wodzy to widać jeździ się na miejscu pasażera

Czyli predyspozycje na prezydenta Ukrainy ma.
Zgłoś
mauser 2025-03-03, 23:31
docisł bym h🤬jka do kaudi , poczym babe wyr🤬ał , nagranie z kam. usunał
Zgłoś
Gregor123456 2025-03-03, 23:39 4
R🤬alem jego babe 😁
Zgłoś
DEADmanPL 2025-03-04, 0:05 7
Gregor123456 napisał/a:

R🤬alem jego babe 😁

O chłopie... naprawdę mi przykro, daj znać jak będziesz chciał pogadać o tym...
Zgłoś
Jim_Carrey 2025-03-04, 0:24 1
flejtuch napisał/a:

Zwykły brzuchaty impotent a nie Boss z rejestracji..

Ulana k🤬a tacy są zjebami xd
Zgłoś
LouisdeFunes 2025-03-04, 0:44 2
Dostojny napisał/a:

(panie małżonku) Na komisariat proszę

widać Kto nosi spodnie w domu
Zgłoś
joti 2025-03-04, 0:49 2
Fajni ludzie mieszkają w tej wsi, że wybrali na sołtysa lokalnego patola. Pewnie większość taka jak on.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-04, 0:58 1
Od roku bywam w Polsce dość często i zauważyłem, że strasznie namnożyło się na drogach wszelkich buraków i pojebów. Mam teorię, że to dlatego, że teraz każdego jełopa stać na jakieś auto, a wielu na całkiem niezłe. A jeszcze 10 lat temu wieśniak cieszył się z bitego, 20-letniego Passata.
Niech już przyjdzie jakiś kryzys, bo ludziom w dupach się przewraca.
Zgłoś
joti 2025-03-04, 1:08 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od roku bywam w Polsce dość często i zauważyłem, że strasznie namnożyło się na drogach wszelkich buraków i pojebów. Mam teorię, że to dlatego, że teraz każdego jełopa stać na jakieś auto, a wielu na całkiem niezłe. A jeszcze 10 lat temu wieśniak cieszył się z bitego, 20-letniego Passata.
Niech już przyjdzie jakiś kryzys, bo ludziom w dupach się przewraca.

Jestem kierowcą od 1997roku i moim zdaniem przez te 27 lat było cały czas tak samo dużo agresywnej patologii na drogach co teraz. Nie jest lepiej, ani gorzej. Może to co się zmieniło, to dziadki są mniej agresywne niż kiedyś (wymarły krewkie pokolenia żołnierzy i ubeków), ale za to bąbelkom za kierownicą częściej odbija.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-04, 1:10
joti napisał/a:

Jestem kierowcą od 1997roku i moim zdaniem przez te 27 lat było cały czas tak samo dużo agresywnej patologii na drogach co teraz. Nie jest lepiej, ani gorzej. Może to co się zmieniło, to dziadki są mniej agresywne niż kiedyś (wymarły krewkie pokolenia żołnierzy i ubeków), ale za to bąbelkom za kierownicą częściej odbija.

Może i racja. Może to ja za długo byłem za granicą.
Zgłoś
SławomirSulej 2025-03-04, 2:08 1
Aktualizacje radiogdansk.pl/wiadomosci/region/2025/03/03/soltys-katow-rybackich-ban...
Zgłoś
willoo 2025-03-04, 2:27 2
na c🤬j otwierał drzwi.... Zamknąć się w środku, jak sk🤬iel podejdzie pod okienko, jebnąć typa gazem i odjechać. Proste? Proste! Skuteczne jak sam sk🤬ysyn... Pamiętajcie tylko drodzy sadole, żeby gaz był w żelu, bo stożkiem mgły też dostaniecie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie