Pani sołtysówka wyprzedzała na czołówkę na zakręcie to ich otrąbili.Sołtysowa zawróciła wyprzedziła i sie zaczęło
Widać po zdjęciach i po partnerze że nieskalana rozumem

Jak się nie na nerwów na wodzy to widać jeździ się na miejscu pasażera
Czyli predyspozycje na prezydenta Ukrainy ma.
R🤬alem jego babe 😁
O chłopie... naprawdę mi przykro, daj znać jak będziesz chciał pogadać o tym...
Zwykły brzuchaty impotent a nie Boss z rejestracji..
Ulana k🤬a tacy są zjebami xd
(panie małżonku) Na komisariat proszę
widać Kto nosi spodnie w domu
Niech już przyjdzie jakiś kryzys, bo ludziom w dupach się przewraca.
Od roku bywam w Polsce dość często i zauważyłem, że strasznie namnożyło się na drogach wszelkich buraków i pojebów. Mam teorię, że to dlatego, że teraz każdego jełopa stać na jakieś auto, a wielu na całkiem niezłe. A jeszcze 10 lat temu wieśniak cieszył się z bitego, 20-letniego Passata.
Niech już przyjdzie jakiś kryzys, bo ludziom w dupach się przewraca.
Jestem kierowcą od 1997roku i moim zdaniem przez te 27 lat było cały czas tak samo dużo agresywnej patologii na drogach co teraz. Nie jest lepiej, ani gorzej. Może to co się zmieniło, to dziadki są mniej agresywne niż kiedyś (wymarły krewkie pokolenia żołnierzy i ubeków), ale za to bąbelkom za kierownicą częściej odbija.
Jestem kierowcą od 1997roku i moim zdaniem przez te 27 lat było cały czas tak samo dużo agresywnej patologii na drogach co teraz. Nie jest lepiej, ani gorzej. Może to co się zmieniło, to dziadki są mniej agresywne niż kiedyś (wymarły krewkie pokolenia żołnierzy i ubeków), ale za to bąbelkom za kierownicą częściej odbija.
Może i racja. Może to ja za długo byłem za granicą.