👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz rację do sposobu liczenia średniej krajowej.
Ale nic mi do tego ile zarabia prezes prywatnej spółki.
Wku..wia mnie jeśli tyle zarabiają prezesi spółek państwowych, albo urzędnicy
Ale nic mi do tego ile zarabia prezes prywatnej spółki.
Wku..wia mnie jeśli tyle zarabiają prezesi spółek państwowych, albo urzędnicy
Najlepsze jest to jak zostają prezesem choćby na miesiąc w takiej panstwowej spółce a później ciągną odprawy roczne i nagrody biorą... Ręce opadają jak za nieróbstwo można świetnie żyć. Tylko politycznym lizodupem będąc.
Cytat:
Aż się boję zapytać jak liczono płacę minimalną do ustawy...
Płaca minimalna jest liczona jako 50% średniej krajowej.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

bloodwar, chyba nie to jest problemem dla przyszłych emigrantów, tylko raczej to że muszą zostawić rodzinę, dom. Tym bardziej jeśli ktoś ten dom czyli też Polskę lubi.

Zarobki prezesów to mocno podkoloryzowane, a z tabli wynika, że wszyscy pracownicy marketu zarabiają 1600 zł brutto.
Problemem to są raczej niewykształceni dziennikarze, którzy lubią rzucać wyłącznie 'średnią', bo albo sami nie znają innych parametrów albo robią to dla wywołania sensacji.
GUS publikuje w raporcie szczegółowo dane i metodologię wyliczania zarobków w Polsce.
Problemem to są raczej niewykształceni dziennikarze, którzy lubią rzucać wyłącznie 'średnią', bo albo sami nie znają innych parametrów albo robią to dla wywołania sensacji.
GUS publikuje w raporcie szczegółowo dane i metodologię wyliczania zarobków w Polsce.
@bloodwar
lekarz rzadkiej specjalności 6tyś? jak robią na sześciu etatach, większość w prywatnych gabinetach , po przychodniach prywatnie przyjmują, dostają "podarunki" od pacjentów itd. to "troszkę" więcej zarabiają
lekarz rzadkiej specjalności 6tyś? jak robią na sześciu etatach, większość w prywatnych gabinetach , po przychodniach prywatnie przyjmują, dostają "podarunki" od pacjentów itd. to "troszkę" więcej zarabiają

Przecież to co podaje GUS to przeciętne, a nie średnie wynagrodzenie. Nie dziwcie się, że jesteście biedni jak wam brakuje elementarnej wiedzy o otaczającym was świecie, a tylko chcecie, żeby wam politycy życie ustawiali, pff... gardzę takim szrotem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie