Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Red99Not 2024-12-20, 22:14 2
Ciezarowka placi za kazdy przejechany kilometr a ten czerwony resorak nic nie placi w dodatku jest uposledzony i chory nawet 2 minut nie potrafi bez nerwów zaczekac az skoncza sie wyprzedzać,juz wyobrazam sobie jak tam przechodzi 2 osoby i ten tym czerwonym to widzi i z frustracji rozjezdza te osoby!!! Od razu prawko dozywotnio zabrac i skazac na ciezkie kamieniolomy do konca zycia
Zgłoś
Bourbonable 2024-12-20, 22:40 1
Sam jestes bus debilu.
Zgłoś
Kutazz 2024-12-20, 22:59
Hajzenberg napisał/a:

Jak nie ma zakazu to w czym masz problem?

O mamy i kierowce, tak wiemy bez ciebie biedronki upadną
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-20, 23:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kietlak 2024-12-21, 0:04
dobrze w czerwonym p🤬dziku go zalatwiles +1 dla Ciebie niech te ciezarowe dalej sie wypszedzaja i blokuja ruch ha tfu rob tak dalej
Zgłoś
gumofilec 2024-12-21, 1:18
Mały ale wariat
Zgłoś
majeńka 2024-12-21, 8:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aniafrania 2024-12-21, 13:06
Mały ale wariat
Zgłoś
Ku.Klux.Klan 2024-12-21, 19:18
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-21, 21:01
Zgłoś
Hyperion 2024-12-22, 0:54
Hajzenberg napisał/a:

Kierowca wykonuje ten zawód tak samo jak każdy inny pracujący człowiek, każdemu się śpieszy, nie tylko kierowcom osobówek (nie jestem kierowcą ciężarówki)

Nie twierdzę, że nie. Mówię jedynie o wzajemnym szacunku. Ja tirom drogi nie zajeżdżam i chciałbym aby one nie zajeżdżały drogi mi. Ja na tirze pierwszeństwa nie wymuszam i chciałbym aby one nie wymuszały na mnie. Niestety muszę stwierdzić, że wymuszanie pierwszeństwa na skrzyżowaniach przez tiry jest nagminne. Ja rozumiem, że kierowca może mieć to gdzieś, bo on nawet tego nie poczuje jak w niego wjadę, ale ja mogę stracić życie. Jak to niegdyś wolał Owsiak: miłość, przyjaźń, wzajemny szacunek
Zgłoś
majeńka 2024-12-22, 4:18
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-22, 5:02
Zgłoś
janiestad666 2024-12-22, 12:21 1
Zgłoś
blackburn 2024-12-22, 17:49 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem