📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ciezarowka placi za kazdy przejechany kilometr a ten czerwony resorak nic nie placi w dodatku jest uposledzony i chory nawet 2 minut nie potrafi bez nerwów zaczekac az skoncza sie wyprzedzać,juz wyobrazam sobie jak tam przechodzi 2 osoby i ten tym czerwonym to widzi i z frustracji rozjezdza te osoby!!! Od razu prawko dozywotnio zabrac i skazac na ciezkie kamieniolomy do konca zycia
Hajzenberg napisał/a:
Jak nie ma zakazu to w czym masz problem?
O mamy i kierowce, tak wiemy bez ciebie biedronki upadną
dobrze w czerwonym p🤬dziku go zalatwiles +1 dla Ciebie niech te ciezarowe dalej sie wypszedzaja i blokuja ruch ha tfu rob tak dalej

Hajzenberg napisał/a:
Kierowca wykonuje ten zawód tak samo jak każdy inny pracujący człowiek, każdemu się śpieszy, nie tylko kierowcom osobówek (nie jestem kierowcą ciężarówki)
Nie twierdzę, że nie. Mówię jedynie o wzajemnym szacunku. Ja tirom drogi nie zajeżdżam i chciałbym aby one nie zajeżdżały drogi mi. Ja na tirze pierwszeństwa nie wymuszam i chciałbym aby one nie wymuszały na mnie. Niestety muszę stwierdzić, że wymuszanie pierwszeństwa na skrzyżowaniach przez tiry jest nagminne. Ja rozumiem, że kierowca może mieć to gdzieś, bo on nawet tego nie poczuje jak w niego wjadę, ale ja mogę stracić życie. Jak to niegdyś wolał Owsiak: miłość, przyjaźń, wzajemny szacunek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie