Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

57-letni Tadeusz Duda podejrzany o zamordowanie dwóch "osób został odnaleziony. Mężczyzna nie żyje.

Został on odnaleziony w okolicach masywu góry Ostrej. Na widok policjantów miał się sam zastrzelić."

W piątek około 10:30 Tadeusz Duda pozbawił życia członków swojej najbliższej rodziny - zabił 26-letnią córkę i 31-letniego zięcia, którzy osierocili roczne dziecko. Chwilę wcześniej 57-latek poważnie ranił także swoją 73-letnią teściową. 

Po dokonaniu podwójnego zabójstwa uzbrojony mężczyzna zbiegł do pobliskiego lasu. W tym czasie zarządzono poszukiwania na ogromną skalę. W obławie trwającej łącznie ponad 100 godzin wykorzystywano śmigłowiec Black Hawk, drony z kamerami termowizyjnymi, quady i samochody. Zbiega tropiły specjalnie wyszkolone psy do nawęszania molekularnego. W akcję zaangażowano policjantów oddziałów prewencji i wydziałów kryminalnych z całej Polski. Ściągnięto zespoły kontrterrorystyczne, w tym jednostkę “BOA”, a także CBPŚ i straż graniczną. Od niedzieli wieczorem do akcji zaangażowano także wojskowego drona Bayraktar TB2.

Zmieniono 7 razy Zgłoś
Payan 2025-07-01, 23:45
Ostatnio wstawiał filmik (też na sadolu, był tam w lesie i namiot), po tym musieli dojść. Głupi był, chwaląc się.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-07-01, 23:46 1
To teraz będą nagrody, awanse, medale.....
Zgłoś
dzddos 2025-07-01, 23:46 1
Przynajmniej wyścig się odbędzie za 3 tygodnie 🚦🏎️
Zgłoś
borowkaaa 2025-07-01, 23:54 1
@Czaki1m: Byłoby sprawniej i szybciej ale jednak im sp🤬olił XD
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-02, 0:20 2
Tyle dobrego, że mundurowi i asysta sobie odpoczną.

C🤬j wie co go tak wk🤬iło, że po 60 latach życia tak odj🤬. Rodzinka też potrafi być niezła, robić z kogoś c🤬ja, a później się okazuje na odwrót. Pewnie nigdy się nie dowiemy.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
paclawek 2025-07-02, 1:03 2
Cienias!!
Jaworek i tak był faworytem w chowanego
Zgłoś
Dziamdzi91 2025-07-02, 1:04 1
Misiu co tak leżysz? Wstawaj xD
Zgłoś
jensen871 2025-07-02, 1:05
Przecież to było pewne że się od p🤬li...
Zgłoś
Deathlike 2025-07-02, 1:06
crx. napisał/a:

C🤬ja tam sie odj🤬. Dopóki na hardzie nie będzie zdjęcia mordy to nie uwierzę. Gość tyle dni sp🤬alał i nagle się odj🤬, bo co? Sumienie go ruszyło? Uciekł pewnie, to rzucili manekina, że niby znaleźli ciało.

może sumienie, może te parę dni i nocy w lesie zajechały mu psychikę? Nieważne, przynajmniej nie będziemy go utrzymywać w pierdlu.
Zgłoś
Janek15 2025-07-02, 1:16
I święty spokój
Zgłoś
Jasiek93 2025-07-02, 1:17 1
Sądząc po tym zdjęciu pokaźnie się zesrał. Ciekawe czy jeszcze przed czy już po śmierci
Zgłoś
Deathlike 2025-07-02, 1:28 1
GalverLaurente napisał/a:

Ja tylko dodam od Siebie, on miał ta Audi - KLI 22662 ( 2+2+2 / 66 ) - 666 . Możecie się śmiać, mam wyj🤬e na Was. Ale to nie przypadek...

czyli jak zwykle winny Szatan. W sumie najłatwiej winę zwalić na kogoś/coś nieistniejącego.
Zgłoś
Paczkowy 2025-07-02, 1:28 2
Serio ? K🤬a panowie... To są jaja normalnie szukają typa narzędziami prawie jak osame, a ten sobie leży nagle przy drodze hah... Dawać więcej zdjęć bo k🤬a nie wierzę.
Zgłoś
michu225 2025-07-02, 1:28 5
SeJano napisał/a:

Ciekawe czy zakwalifikują to jako rozszerzone samobójstwo, dobrze że zdechł niezależnie od tego, czy mu pomogli czy sam się odj🤬.

A może jest wątek o którym h🤬ja wiemy, może go ostro wyh🤬jali, tak że miał stracić wszystko na co całe życie j🤬 jak beduin....dla niektórych ten facet od buldożera w usa też zasłużył na śmierć dla innych zaś był ostatnim sprawiedliwym nie oceniał bym tak pochopnie, a z TV się gówno dowiesz, poza córką na dobrą sprawę odj🤬 obcych dla siebie ludzi, jeśli masz teściową to zrozumiesz, czasami przez lata spokojnie wszystko znosisz, aż coś w Tobie pęka, a to że sie sam odj🤬 świadczy że byl pod ścianą

[ Dodano: 2025-07-02, 01:43 ]
Dobra cofam to, po zgłebieni tematu stwierdzam że to jednak zwykły debil był
Zgłoś
Biuron 2025-07-02, 2:03
W obławie trwającej łącznie ponad 100 godzin wykorzystywano śmigłowiec Black Hawk, drony z kamerami termowizyjnymi, quady i samochody. Zbiega tropiły specjalnie wyszkolone psy do nawęszania molekularnego. W akcję zaangażowano policjantów oddziałów prewencji i wydziałów kryminalnych z całej Polski. Ściągnięto zespoły kontrterrorystyczne, w tym jednostkę “BOA”, a także CBPŚ i straż graniczną.

Chłop zastrzelił się sam na widok policji. : D
Reasumując, chłop to Rambo albo ten sprzynt c🤬ja warty bo ludzie to wiadomo że najwyższej klasy szkoleni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie