Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Warszawa ubogacona
GeorgeHarvey1 • 2025-04-08, 12:12

50-letni obywatel Jamajki dźgnął 27-letniego Polaka. Poszkodowany trafił do szpitala w ciężkim stanie.
Napastnik próbował uciec, ale policja szybko go namierzyła i zatrzymała. Grozi mu nawet 20 lat więzienia .
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-08, 17:07 6
Spychacz napisał/a:

podaj nazwy tych spółek

Niemcy przejęły kontrolę nad portem w Szczecinie. Jastrzębska spółka węglowa niedługo przestanie istnieć, bo pierwszeństwo do złóż węgla mają... Niemcy. Z pamięci. Mam zapisane dużo artykułów z podobnymi przekrętami ale to na kompie. Z resztą nie wiem czy coś dotrze do łba fanatyka, człowiek który głosuje na pis lub po nie ma już zbyt wiele funkcjonujących neuronów. Pełowcy przegłosowali coroczną pomoc ukrom w wysokości 8 miliardów złotych a to i tak nie koniec "pomocy". Polska nie ma już prawa weta w UE. Pełowcy przekazali decyzyjność w sprawie zamówień w zbrojeniówce do Brukseli. Ten kraj jest niepodległy tylko na papierze, a kto twierdzi inaczej ten ma źle w głowie.
Zgłoś
mrb 2025-04-08, 17:07 1
tylko ze to wielka duma narodu patriota pelna geba napadl pierwszy, dla mnie to samoobrona. p🤬licie w tych komentarzach jak stulejarze potluczeni. typ go zaatakował tamten problem rozwiązał
Zgłoś
końqbent 2025-04-08, 17:16
Słońce Jamajki marzenia jak bajka
Zostaną w pamięci od dziś
Słońce Jamajki na nieba błękicie
Słoneczne wspomnienia tych dni

Floryda Dance Band - Słońce Jamajki
Zgłoś
Lolapies 2025-04-08, 17:16
Tylko to pis nawpuszczał czarnych ile wlazło robiąc na tym niezłą kasę!
Zgłoś
Konto usunięte 2025-04-08, 17:21 5
Lolapies napisał/a:

Tylko to pis nawpuszczał czarnych ile wlazło robiąc na tym niezłą kasę!

Przestań p🤬lić. Pis wpuszczał, peło wpuszcza jeszcze więcej. To za PO niemieccy policjanci szmuglują nielegalsów do PL. C🤬ków tylko przybywa. Wypieranie rzeczywistości jest domeną głupich p🤬d i ludzi z przećpanymi, przepitymi mózgami. Zacznijcie k🤬a używać tego co wam jeszcze zostało pod tymi deklami. POPIS to jedna i ta sama zorganizowana grupa.
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-08, 17:59 2
Nome napisał/a:

nie wybierałeś pisu i kaczyńskiego?
bo to właśnie pisowcy nasprowadzali gówna
chociaż fakt, w Warszawie gówna coraz więcej, nie mam pojęcia co się dzieje, ale jest tragedia, sprowadzają ich niby do pracy albo na studia, za dużo tego jest
poza tym to właśnie Platforma i Tusk zawiesili możliwość ubiegania się o azyl, tego pis nie zrobił
fakt, że to lewica wspierała nielegalnych namawiając ich na ubieganie się o azyl w Polsce a potem towarzystwo sp🤬alało do Niemiec, Pis miał to w dupie, tylko że Niemcy mają prawo zawrócić to towarzystwo i właśnie to robią, nie trzeba żadnego paktu imigracyjnego, Pis to wiedział ale nie zrobił nic, żeby móc potem jak przegra wybory drzeć mordy i właśnie to robi, Tusk z obecnym rządem zablokował tą możliwość, przez to rozpada się mu koalicja, ale zrobił to co dobre dla Polski, Pis zawsze miał w dupie Polskę tylko koryto się liczyło

Dobra już nie p🤬l, tak pis jest zj🤬y nie zaprzeczam, ale to nie oni teraz rządzą...

[ Dodano: 2025-04-08, 18:01 ]
DEADmanPL napisał/a:

Zanim zaczniecie się przerzucać PO-PiS, to pamiętajcie, że fakt jest jeden - i jedni i drudzy sprowadzają ten odpad i są za to odpowiedzialni. Bycie zwolennikiem jakiejkolwiek partii politycznej świadczy o głupocie. Na kogoś tam głosować prędzej czy później trzeba, ale skakanie se do gardeł i wyzywanie innych rodaków w imię k🤬a jakichś poglądów politycznych, czy obrony racji "partii", która, każda jedna, ma was głęboko w piździe, to DEBILIZM i to w najczystszej postaci. Już wole oszołomów co se tam wierzą w płaską ziemię i inne bzdury, niż nawiedzonych wyznawców swoich idoli politycznych.

Zgadzam się w 1000% Każdy kto trzyma się bezmyślnie jednej partii to j🤬y skończony umysłowy dureń.

[ Dodano: 2025-04-08, 18:03 ]
Nome napisał/a:

jak na razie to Platforma i Tusk próbują naprawić to, co nawywijał Kaczyński i Pisiorami, poczytaj co się dzieje, aresztowania mafii urzędników którzy sprowadzali nielegalnie imigrantów niby do pracy, sprawdzanie prywatnych szkół wyższych które Pisowcy założyli, zablokowanie prawa do ubiegania się o azyl dla nielegalnych... Pis tylko kradł i kasę ciągnął, sprowadzał na potęgę gówno i oficjalnie mordę darł że jest przeciwko

Tak już wiemy pis jest zj🤬e racja nie zaprzeczam. KO ma w dupie że nam niemcy podrzucają to j🤬e gówno.

[ Dodano: 2025-04-08, 18:05 ]
pazuzu napisał/a:

Ale już nikt nie zwrócił uwagi że to sebix zaczął się pruć do czarnego i go atakować , tamten w obronie użył noża

C🤬j mnie obchodzi czy sebix pruł się do czarnego, choć by nasz był kompletnym durniem to i tak wolę jego niż czarne bydło.

[ Dodano: 2025-04-08, 18:10 ]
Qdłaty napisał/a:

a co biały białego nie zabija? Typowi rasiści się wypowiadają, bo ciemno skóry to już źle

Zabija, ale wpuszczając czarne i c🤬te gówno tutaj spowoduje iż napaści i morderstw będzie tylko więcej.
Zgłoś
Okrutnik6 2025-04-08, 18:15 1
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Grozi mu nawet 20 lat więzienia .

C🤬ja prawda, grozi mu od 3 lat do 20, czyli dostanie 3 lata wyjdzie najpóźniej po 2 i tyle z tego będzie. A powinno się wyrwać chwasta.
Zgłoś
Black_Hole 2025-04-08, 18:25
Nooo wreszcie jakieś materiały z tej nudnej Polski. Oby więcej.
Zgłoś
dżordż 2025-04-08, 18:32 1
Szkoda że takie ścierwo 20 lat będzie miało dach nad głową i żarcie za nasza kasę. Bieżnia do celi i niech produkuje prąd biegając minimum 4 godziny dziennie. Biegac potrafią.
Zgłoś
tyczka333 2025-04-08, 18:53 1
Pis naściagał ich i takie efekty
Zgłoś
MorroRex 2025-04-08, 19:16 1
cedrikk napisał/a:

Mam nadzieje ze będzie bity i r🤬any

bedzie siedzial na celi pojedynczej chroniony jak książę , a trzaskowski albo inna lewacka sp🤬olina bedzie mu paczki i swieze kwiaty dostarczac. Sąd go zapewne jedynie co to wydali z kraju albo da jakis wyrok w zawiasach, nic mu nie zrobią
Zgłoś
gen1r2 2025-04-08, 19:25 2
I po co ta obrzydliwa propaganda? to są biedni ludzie którzy szukają swojego miejsca na ziemi... czy jakoś tak
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-08, 19:26 1
pazuzu napisał/a:

Ale już nikt nie zwrócił uwagi że to sebix zaczął się pruć do czarnego i go atakować , tamten w obronie użył noża

Ja zauważyłem ale większość tu chce widzieć to co chce.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-08, 19:43 2
Pozwolenia na pracę obcokrajowców w Warszawie wydaję ratusz.

Trzeba teraz min. 10 urzędników z ratusza ubogacić.

[ Dodano 2025-04-08, 20:09 ]
mrb napisał/a:

tylko ze to wielka duma narodu patriota pelna geba napadl pierwszy, dla mnie to samoobrona. p🤬licie w tych komentarzach jak stulejarze potluczeni. typ go zaatakował tamten problem rozwiązał

Czekaj czekaj.
Wytłumacz jakim prawem sm🤬ch w Polsce mógł mieć nóż?

Wszak posiadanie broni jest u nas nielegalne.
Zgłoś
Spychacz 2025-04-08, 20:12
Argeusz napisał/a:

Niemcy przejęły kontrolę nad portem w Szczecinie. Jastrzębska spółka węglowa niedługo przestanie istnieć, bo pierwszeństwo do złóż węgla mają... Niemcy. Z pamięci. Mam zapisane dużo artykułów z podobnymi przekrętami ale to na kompie. Z resztą nie wiem czy coś dotrze do łba fanatyka, człowiek który głosuje na pis lub po nie ma już zbyt wiele funkcjonujących neuronów. Pełowcy przegłosowali coroczną pomoc ukrom w wysokości 8 miliardów złotych a to i tak nie koniec "pomocy". Polska nie ma już prawa weta w UE. Pełowcy przekazali decyzyjność w sprawie zamówień w zbrojeniówce do Brukseli. Ten kraj jest niepodległy tylko na papierze, a kto twierdzi inaczej ten ma źle w głowie.

a więc tak - za rządów złodziejskiej mafii pis Rhenus nabył pierwsze 40% udziałów Bulk Cargo - Portu Szczecin w 2022 roku. Pierszeńśtwo do złóż węgla... dziecko, po pierwsze chodzi o koncesje badawczą, a nie wydobywczą... "Obecnie toczy się w Ministerstwie Klimatu i Środowiska postępowanie administracyjne o udzielenie koncesji badawczej dla powiązanej z niemieckim HMS Bergbau spółki SCIGC (Silesian Coal International Group of Companies), co uniemożliwia złożenie wniosku przez JSW" - wskazuje "Rz". W przypadku odmowy dla SCIGC, JSW planuje ubiegać się o koncesję.Zmagająca się z negatywnymi wynikami JSW pod koniec listopada ubiegłego roku ogłosiła wdrożenie Planu Strategicznej Transformacji, który ma hamować ujemne przepływy gotówki dzięki działaniom mającym przywrócić rentowność segmentowi wydobywczemu.Ma on być odpowiedzią na sytuację, na którą złożyły się m.in. malejące ceny węgla koksowego, rosnąca podaż niskokosztowego węgla koksowego spoza Europy, malejący popyt na węgiel koksowy w Europie w związku ze zmniejszaniem wielkopiecowej produkcji stali i zamykaniem koksowni, a także malejące wydobycie węgla koksowego w JSW przy wzroście kosztów i wydatków na inwestycje w latach 2021-23.Wszystkie inicjatywy Planu mają w latach 2025-27 przełożyć się na 8,5 mld zł pozytywnych skutków finansowych. Wprowadzenie założeń "Efektywnej Kopalni" powinno przełożyć się na osiągnięcie zakładanego wydobycia 14,5 mln ton węgla koksowego rocznie, a dzięki wszystkim działaniom w tym zakresie JSW powinna uzyskać szacowane 4,2 mld zł dodatkowej marży w ciągu trzech lat. Poczytaj, doucz się, a poźniej powtarzaj pierdoły prawicowych portalików
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie