Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Warszawa ubogacona
GeorgeHarvey1 • 2025-04-08, 12:12

50-letni obywatel Jamajki dźgnął 27-letniego Polaka. Poszkodowany trafił do szpitala w ciężkim stanie.
Napastnik próbował uciec, ale policja szybko go namierzyła i zatrzymała. Grozi mu nawet 20 lat więzienia .
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-04-08, 12:17 64
Na szczęście murzyn w polskim więzieniu raczej długo nie pożyje.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
cedrikk 2025-04-08, 12:19 49
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Mam nadzieje ze będzie bity i r🤬any
Zgłoś
edek_kotek 2025-04-08, 12:22 14
Z Jamajki? to będzie cienko śpiewał w pierdlu reggae
Zgłoś
Ziebaj 2025-04-08, 12:22 67
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Nie rozpowiadaj głupot, wiesz jakie są dziś realia w polskim więziennictwie? To nie lata 90, dzieciobójcy, pedofile i tego typu zwyrodniały mają ochronkę i siedzą na oddzielnych pawilonach często w pojedynczych celach, oddzieleni całkowicie od innych współwięźniów. Tu nożownik ze względu na swoje asfaltowe pochodzenie i domniemanie rasizmu ze strony wspolosadzonych również wyląduje na ochronce...
Zgłoś
Rutus 2025-04-08, 12:23 45
I co z tego że grozi mu 20 lat jak nawet połowy tego nie dostanie.
Zgłoś
Antoni79 2025-04-08, 12:34 23
Co sobie wybrali, to mają. Ja im premiera nie wybierałem, ja im piccy nie stawiałem.
Zgłoś
mam_racje 2025-04-08, 12:36 9
Jaki kraj, takie obyczaje: czarne, brudne i krwawe, co prezentuje film poniżej:
cda.pl/video/87744904c

Niektóre obszary Jamajki, w szczególności takie ośrodki zaludnienia jak Kingston, Montego Bay i Spanish Town, odnotowują wysoki poziom przestępczości i przemocy. Jamajka od wielu lat ma jeden z najwyższych wskaźników umyślnych zabójstw na świecie, według szacunków Organizacji Narodów Zjednoczonych.
Kiedy Jamajka uzyskała niepodległość w 1962 r., wskaźnik morderstw wynosił 3,9 na 100 000 mieszkańców, co jest jednym z najniższych wskaźników na świecie. W 2022 r. na Jamajce odnotowano 1508 morderstw, co daje wskaźnik morderstw wynoszący 53,34 na 100 000 osób, co jest najwyższym wskaźnikiem morderstw na świecie.
(https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Jamaica)
Zgłoś
Fx12 2025-04-08, 12:49 159
Zgłoś
Nome 2025-04-08, 12:50 28
Antoni79 napisał/a:

Co sobie wybrali, to mają. Ja im premiera nie wybierałem, ja im piccy nie stawiałem.

nie wybierałeś pisu i kaczyńskiego?
bo to właśnie pisowcy nasprowadzali gówna
chociaż fakt, w Warszawie gówna coraz więcej, nie mam pojęcia co się dzieje, ale jest tragedia, sprowadzają ich niby do pracy albo na studia, za dużo tego jest

poza tym to właśnie Platforma i Tusk zawiesili możliwość ubiegania się o azyl, tego pis nie zrobił

fakt, że to lewica wspierała nielegalnych namawiając ich na ubieganie się o azyl w Polsce a potem towarzystwo sp🤬alało do Niemiec, Pis miał to w dupie, tylko że Niemcy mają prawo zawrócić to towarzystwo i właśnie to robią, nie trzeba żadnego paktu imigracyjnego, Pis to wiedział ale nie zrobił nic, żeby móc potem jak przegra wybory drzeć mordy i właśnie to robi, Tusk z obecnym rządem zablokował tą możliwość, przez to rozpada się mu koalicja, ale zrobił to co dobre dla Polski, Pis zawsze miał w dupie Polskę tylko koryto się liczyło

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
sadisticsadisticsadistic 2025-04-08, 12:50 18
Kazdy cudzoziemiec ktory popelnil jakiekolwiek przestepstwo w tym nielegalnie przekroczyl granice,, kazdy cudzoziemiec ktory nie asymiluje sie nie pracuje pasozytuje biorac zasilki powinien byc zawsze wydalony do kraju pochodzenia i powinien zawsze dostawac dozywotni mzakaz wstepu do Strefy Schengen.
Proba forsowania granicy poza przejsciem granicnym to atak na panatwo pas graniczny powinien byc dwustronnie ogrodzony, zaminowany, uzbrojony w automatycznie sterowane karabiny maszynowe ktore zestrzela wszystko co wlezie na ten pas. Z agrsorami sie nie negocjuje, do agresorow sie strzela!
Na zasadzie wzajemnosci dopoki w islamskich krajach sa przesladowani Chrzescijanie doputy islam w UE powinien byc zdelegalizowany, nie powinno byc w UE ani jednego muzumanina, ani jednego meczetu!
Wszystkich ciapatych powinno sie wydalic!
Zgłoś
DEADmanPL 2025-04-08, 13:00 19
Zanim zaczniecie się przerzucać PO-PiS, to pamiętajcie, że fakt jest jeden - i jedni i drudzy sprowadzają ten odpad i są za to odpowiedzialni. Bycie zwolennikiem jakiejkolwiek partii politycznej świadczy o głupocie. Na kogoś tam głosować prędzej czy później trzeba, ale skakanie se do gardeł i wyzywanie innych rodaków w imię k🤬a jakichś poglądów politycznych, czy obrony racji "partii", która, każda jedna, ma was głęboko w piździe, to DEBILIZM i to w najczystszej postaci. Już wole oszołomów co se tam wierzą w płaską ziemię i inne bzdury, niż nawiedzonych wyznawców swoich idoli politycznych.
Zgłoś
Adin1111 2025-04-08, 13:08
Jeszcze 16 i lat emeryta w Polsce, teraz wakacje, NFZ, może szkołę podstawową skończy.
Zgłoś
Nome 2025-04-08, 13:09 19
DEADmanPL napisał/a:

Zanim zaczniecie się przerzucać PO-PiS, to pamiętajcie, że fakt jest jeden - i jedni i drudzy sprowadzają ten odpad.

jak na razie to Platforma i Tusk próbują naprawić to, co nawywijał Kaczyński i Pisiorami, poczytaj co się dzieje, aresztowania mafii urzędników którzy sprowadzali nielegalnie imigrantów niby do pracy, sprawdzanie prywatnych szkół wyższych które Pisowcy założyli, zablokowanie prawa do ubiegania się o azyl dla nielegalnych... Pis tylko kradł i kasę ciągnął, sprowadzał na potęgę gówno i oficjalnie mordę darł że jest przeciwko

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2025-04-08, 13:44 13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie