podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmSzybę by sobie opuścił i by wyszedł a ten sk🤬ysyn siłuje się z drzwiami na które napiera woda.
Noże ratunkowe, oprócz ostrza jest przecinak do pasków i zbijak do szyb.
Byle Boker wystarczy. Polecam Socom'a
Mój wybór na najlepsze wyjście:
Oparcie się o fotel i siłowe wyparcie nogami szyberdachu na zewnątrz. Wybicie szyby z przodu i po bokach jest ryzykowne ( oprócz tylne w tym przypadku) -odłamki, resztki szyby , do tego nagły wlew z jednej strony przechyliłby auto- jak wybijac, to tylko tylna lub boczne w początkowej fazie.
Wszyscy jesteśmy mądrzy z przed monitora
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Wystarczy po całkowitym zanurzeniu samochodu na 30 sekund wstrzymać oddech żeby samochód całkowicie wypełnił się w środku, ciśnienie wyrównuje się i otwierasz drzwi, przy normalnym oddechu jak NIE PANIKUJESZ I NIE DRZESZ RYJA jak ostatni zjeb(bo w czym ma to pomóc w tej sytuacji) wstrzymać go na minutę to nie jest żadne wyzwanie, zwłaszcza gdy adrenalina trochę dopinguje
A można było otworzyć szybę
Wbrew pozorom nawet nie taka głupia rada, pod wodą jak zresztą widać na filmie nie otworzysz drzwi, pozostaje wybić szybę.
a o tym to nie wiedziałem, zawsze myślałem że nie da się otworzyć drzwi jak wpadniesz do wody.
C🤬j tam z nim ale w takiej sytuacji to też zagłówkiem można Szyba rozj🤬 najlepiej tylną