Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wojna o skutery na Podhalu
elim • 2025-01-20, 16:20
Cytat:

Wojna o skutery robi się na Podhalu coraz groźniejsza. Chwile grozy przeżyli mieszkańcy Poronina, którzy w niedzielę zjawili się w wypożyczali skuterów na Stachoniach. - Tych wypożyczalni na terenie gminy jest już cztery czy pięć, my jako mieszkańcy, których działki są rozjeżdżane nie zgadzamy się na taką działalność - mówi Krzysztof, który nagrał film z zajścia.
- Gdy rozmawialiśmy wyszedł do nas Stanisław G., ojciec jednego z prowadzących wypożyczalnię - mówi Tomasz Gut - Szedł na mnie jak w amoku i wyprowadził cios na klatkę piersiową. Miał w ręce schowany nóż. Obroniłem się tylko dlatego, że ćwiczyłem, trenowałem wcześniej techniki samoobrony. Osłaniałem się, mam poranione dłonie.

źródło https://x.com/24tp_pl/status/1881307460289388688
Zmieniono 3 razy Zgłoś
gdfgdf 2025-01-20, 21:43 1
Górale za dudtki to by flaki właśnej matce wyrwali nawet jakby cena była dobra

[ Dodano 2025-01-20, 21:45 ]
Quassar napisał/a:

gangi hazardowe - trzy kubki i tak dalej.

Na to się mówi benkiel k🤬a jego mać, ja obstawiałem benkiel za młodu i chamów naganiałem, potem tycerowałem czyli robiłem kieszenie, pracowałem z dobrym krawcem, elegancko chamów robił
Zgłoś
An82 2025-01-20, 21:50 1
Polskie, goralskie gówno, to takie nasze ż🤬dki z ciupagą....
Zgłoś
Quassar 2025-01-20, 21:51 6
gdfgdf napisał/a:

benkiel

A skąd ja mam znać żargon patusów i gangusów nie moje towarzystwo zawsze stroniłem od takich z🤬bów
i używam normalnych nazw dla normalnych ludzi.
idź sobie grypsować gdzie indziej...
Zgłoś
HariPota 2025-01-20, 22:28 5
Jak w Tatry to tylko Słowację. Polaczki ze swoim podejściem niech zdychają z głodu.

[ Dodano: 2025-01-20, 22:33 ]
gdfgdf napisał/a:

Górale za dudtki to by flaki właśnej matce wyrwali nawet jakby cena była dobra
Na to się mówi benkiel k🤬a jego mać, ja obstawiałem benkiel za młodu i chamów naganiałem, potem tycerowałem czyli robiłem kieszenie, pracowałem z dobrym krawcem, elegancko chamów robił

O k🤬a. Masz się Sebixie z nizin społecznych czym chwalić....IQ na poziomie buta

podpis użytkownika

Zwal mi k🤬s
Zgłoś
daro7557 2025-01-20, 22:37
W lato jest podobnie, tylko quadami bez rejestracji śmigają po ulicach i polach. Policja przymyka oko.
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-20, 22:41
HariPota napisał/a:

Jak w Tatry to tylko Słowację. Polaczki ze swoim podejściem niech zdychają z głodu.

Jestem tego samego zdania sadistic.pl/tatry-vt580066.htm

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-20, 22:57 2
JoSeed napisał/a:

Jesteś reinkarnacją Karola Kota 😏

Pudło Niewinnej i bezbronnej osoby bym nie tknął więc musisz szukać dalej.
I nie wyciągnął bym nigdy noża pierwszy. Biegam też szybko, jak sobie nie poradzę w walce to ucieknę albo dostanę i po prostu przegram i oddam co trzeba będzie Nie chcę gnić w więzieniu bo nikt za mnie roboty nie zrobi xD
Noszę ten plecaczek od dwóch lat tylko wtedy jak wybieram się w miejsca gdzie będzie dużo ludzi, bo wtedy niestety najłatwiej o takie sytuacje.
Zabieram też jak idę np. na szlak. albo jadę przez kielce lub sosnowiec xD
Jest tam wszystko żeby przeżyć 48 godzin w prawie każdych warunkach Włączając w to atak nożownika hahahah
Zgłoś
chada 2025-01-20, 23:21 1
Pietrushka napisał/a:

Pietrushka@ Cytuj

Dopóki trafisz na takiego pijanego debila z kozikiem 4cm to git ale przy dłuższym nożu to nie ma co swojego wyjmować bo najprawdopodobniej żaden z was nie wyjdzie żywy, kup sobie pałke teleskopową ze stali hartowanej 21 cali z euro security products, na militariach za ok 2 stówki wyrwiesz a przy dobrym zamachnięciu zabijesz gościa pierwszym strzałem w bok głowy, i to akurat legalnie bo dalej odpierałeś atak
Zgłoś
mauser 2025-01-20, 23:30
nigdy wiecej do tych dupczycieli łowiecek. Raz mi wystarczy na całe życie
Zgłoś
blackburn 2025-01-20, 23:39 2
Nigdy nie zapomnę jak baba którą nam wynajmowala pokoje cofnęła nam rabat który sama wcześniej dala, bo uwaga nie jedliśmy w tych knajpach które nam wskazała( jak sądzę pewnie kogoś z rodziny ) finalnie wyszlo ,,raptem" 600 zł, więc c🤬j jej w dupe. Od tamtej pory zakopane na max 1 dzien bez noclegu i z wlasnym prowiantem, tak żeby pochodzić sobie tylko po wyższych partiach gor i do domu
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-20, 23:46
chada napisał/a:

Dopóki trafisz na takiego pijanego debila z kozikiem 4cm to git ale przy dłuższym nożu to nie ma co swojego wyjmować bo najprawdopodobniej żaden z was nie wyjdzie żywy, kup sobie pałke teleskopową ze stali hartowanej 21 cali z euro security products, na militariach za ok 2 stówki wyrwiesz a przy dobrym zamachnięciu zabijesz gościa pierwszym strzałem w bok głowy, i to akurat legalnie bo dalej odpierałeś atak

Zakładając że gość już ma mnie na celu to oddał bym wszystko prócz życia by do takiej walki nie doszło. Ale gdybym już nie miał wyjścia to remis jest dla mnie wciąż lepszy niż porażka. Znaczy dla mnie to już wtedy c🤬j gdybym nie żył
Ale w rodzinie wyglądało by lepiej że mnie nikt nie zabił tylko że walczyłem. Trochę jak śmierć na polu bitwy xD

Ja zakładałem bardziej taką sytuację jak na filmie, jeden napastnik i wiele bezbronnych osób dookoła a gość atakuje jedną albo się obraca i próbuje jakby wszystkich. Wtedy wystarczy podlecieć w dobry moment jak się na kimś skupi, pchnąć, wyjąć, uciec.
Jak się nie uspokoi sam to uspokoi go ubytek krwi
Zgłoś
Zinou0 2025-01-20, 23:48
"Jeszcze pijany"
Te głupie k🤬y, chyba już zapomniały w jakim kraju żyją
Zgłoś
ksl0987 2025-01-21, 0:25
Górale drugie szwaby, cwańsze i pazerniejsze to niż ukry, dlatego lepiej na Słowację dymac haftu
Zgłoś
Wombat212 2025-01-21, 5:12
K🤬y góralskie rozpieprzyły swoją chciwością to miejsce. Omijać szerokim łukiem!
Zgłoś
tajfunkanalia 2025-01-21, 7:23
Góralskie ścierwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie