👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio napisał/a:
Nawet gdyby 70 obcokrajowców wymordowało 700 niewinnych dzieci, to faszyści nie mają prawa ich palcem tknąć, chyba, że chcą w Polsce drugiej rosji czy Libii.
ps
to pytanie retoryczne, bo wiadomo, że chcą anarchii i dyktatury.
Marna prowokacja.
Na iksie widziałem jak w Żyrardowie dobrze opaleni sobie chodzili dużą grupą wykrzykując jakieś hasła. x.com/Radoslaw2202/status/1839222809324650502
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
MysteryMan napisał/a:
Wiadomo kiedy w Krakowie ? Z chęcią bym się przeszedł.
Zorganizuj nie czekaj z marzeniami , spełniaj je
ism napisał/a:
może teraz zatrudni Polaków za ludzkie stawki
Kolega myślący widzę, pozdrawiam za ludzkie podejście

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Plotki mówią, że za próbę gw🤬tu.
Kiedyś plotki mówiły o rytualnych mordach chrześcijańskich dzieci...
Kiedyś plotki mówiły o rytualnych mordach chrześcijańskich dzieci...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie