Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet gdyby 70 obcokrajowców wymordowało 700 niewinnych dzieci, to faszyści nie mają prawa ich palcem tknąć, chyba, że chcą w Polsce drugiej rosji czy Libii.
ps
to pytanie retoryczne, bo wiadomo, że chcą anarchii i dyktatury.
Ty jesteś niedorozwinięty umysłowo.
[ Dodano: 2024-09-27, 18:57 ]
nie masz pojęcia o czym mówisz, to oddawanie za bezcen przedsiębiorstw to był jedne wielki wał, tak samo jak stały kurs wymiany dolara zaraz jak się Balcerowicz dorwał do władzy, to były po prostu wielkie wały
i żeby nie było, jak nie jestem zwolenniczką pis ani konfy, ale prawda jest taka, że balcerowicz to był kawał gnidy, a dobrobyt w Polsce to zaczął się jak przystąpiliśmy do UE, dopiero coś się ruszyło, przedtem była tragedia
Ten geraldinionto skończony idiota. Jego platfusy położyły zakład mający 1000 pracowników i kontrakty po całym świecie. Moi rodzice tam pracowali. Sprzedali to spółce krzak z kapitałem zakładowym 40tysiecy, gdzie wartość firmy była kilkadziesiąt milionów. Oferta kupna była też od Polaka, lepsza finansowo. Ale dostali bracia Słowacy, mafiozi. Po kilku latach żył już tylko jeden z nich. Takie są twoje elity platfusiarskie. Obyś zaznał głodu i sraczki na raz.
nie masz pojęcia o czym mówisz, to oddawanie za bezcen przedsiębiorstw to był jedne wielki wał, tak samo jak stały kurs wymiany dolara zaraz jak się Balcerowicz dorwał do władzy, to były po prostu wielkie wały
i żeby nie było, jak nie jestem zwolenniczką pis ani konfy, ale prawda jest taka, że balcerowicz to był kawał gnidy, a dobrobyt w Polsce to zaczął się jak przystąpiliśmy do UE, dopiero coś się ruszyło, przedtem była tragedia
Krótko, która opcja najlepsza, bo 4 drogi nie ma:
1. z budżetu państwa płacić w nieskończoność miliardy na niedochodowe przedsiębiorstwa,
2. zamknąć zaorać i posadzić ziemniaki,
3. oddać za darmo zagranicznemu koncernowi, który zainwestował, zrestrukturyzował i pojawiły się tysiące miejsc pracy, które generowały miliardy wpływów do budżetu z podatków i spadku bzrobocia?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie