📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Polak_mały napisał/a:
No tak, ewidentnie tam poszło o jednego na milion Ukraińca co ukradł batonika.
A o co poszło? Bo wydaje mi się, że o jakąś plotkę, która pociągnęła lawinę mało rozumnych . Sam autor napisał "podobno"
KapitanStuleja napisał/a:
hahaha, w jakim świecie Ty żyjesz?
W uśmiechniętej Polsce 😀
ism napisał/a:
może teraz zatrudni Polaków za ludzkie stawki
Janusz prędzej się zesra, niż godnie zapłaci. Tyle się narzeka na korpo, ale paradoksalnie to one legalnie zatrudniają i nie płacą pod stołem, a i zarobić też można nie najgorzej.
Z przyjemnością się wypowiem. Mieszkam w Żyrardowie od 33 lat, całe życie. Byłem świadkiem ataku na własnej ulicy przez 15-16 latków którzy ganiali Gruzinów z pałami. Jak mu ten mały przyp🤬zielil w lep to aż było słychać na całej ulicy.
ism napisał/a:
może teraz zatrudni Polaków za ludzkie stawki
Nawet jakby dawal 20k na pol etatu to nikt jie pojdzie do roboty bo polakom nie chce sie juz pracowac
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Sram na mc donalda,nigdy bym się nie z hańbił pracą tam,zresztą w żadnych usługach,gdzie trzeba się użerać z klientami. To zostawiam dla ciebie lewaczku
Husarz z ciebie, patriota nawet, pewnie i kotwica na łydce się znajdzie, ale pracować uczciwie i płacić podatki to nie dla ciebie, bo prawaki takie jak ty pracą za marne grosze się nie hańbią. Wy jesteście ELYTA, wam już nawet miliony nie wystarczają, jak ostatnio widać, wy już miliardami kradniecie nienażarte świnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie